Matkapuhelin: 040 7208 223 terhi.h.heikkila@op.fi

Terhi Heikkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, MBA
Koulutus: MBA
Matkapuhelin: 040 7208 223 terhi.h.heikkila@op.fi

Asuntokaupat ovat yleensä niitä suurimpia ja arvokkaampia ostoksia, joita elämämme aikana teemme. Silloin hyvä, luotettava ja aikaansaava kiinteistövälittäjä on sinulle tärkeä yhteistyökumppani.

Itse olen asunut sekä vuokralla että omistusasunnossa. Olen asunut myös kerrostalossa ja rivitalossa. Olen kasvanut maaseudulla, mutta viime vuodet olen viettänyt kaupungissa. Eli minulta löytyy omakohtaista kokemusta erilaisista asumismuodoista. Nyt asun itse rakentamassamme omakotitalossa, eli rakentamiskokemusta löytyy yhden omakotitalon verran.

Koko työurani liittyy jollain muotoa myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun. Pidän työstäni asiakaspalvelussa ja tavoitteenani on, että asiat ovat asiakkaille helppoja. Olen opiskellut useita vuosia työn ohessa ja se onkin syventynyt osaamistani. Ja samallahan opiskelu on myös hyvä harrastus.

Kun mietit asunnon myymistä tai ostamista, niin otathan yhteyttä. Autan sinua mielelläni asuntokauppaan liittyvien asioiden parissa. Olen Teidän apuna tekemässä unelmistanne totta.

OuluOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Isokatu 14 90100 OULU

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista