Kohteessa ensiesittely su 22.9. klo. 14:15 - 14:40.

Puunhaltijankuja 7 B, Leinelä, Vantaa

Velaton myyntihinta 268 000 € Myyntihinta: 268 000 €
Käyttöönottovuosi 2012
Pinta-ala
68,5 m2
3h, k

Siistikuntoinen ja muuttovalmis ylimmän kerroksen saunallinen kolmio erinomaisten liikenneyhteyksien läheisyydestä. Tämä koti hurmaa valoisuudellaan!

Kodin huonejärjestely on suunniteltu avaraksi ja kodikkaaksi. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen tilan, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Makuuhuoneissa on paikka omalle rauhalle ja rentoutumiselle.

Kylpyhuoneessa on ylellisesti kaksi suihkua ja kukapa ei arvostaisi oman saunan löylyjä! Siellä on mukava rentoutua aina kun se itselle sopii. Tilavalla lasitetulla parvekkeella on aurinkoiset näkymät kolmeen suuntaan.

Vuonna 2012 valmistunut yhtiö on omalla tontilla eikä yhtiössä ole suunnitteilla kalliita peruskorjauksia vuosiin. Täällä voit asua huolettomasti pitkään. Huoneistoon on esteetön sisäänkäynti, tilvava hissi vie vaivattomasti alatasanteelta kotiovelle asti.

Asunnon oston yhteydessä on mahdollisuus hankkia autokatospaikkaan oikeuttava osake, velaton hintapyyntö on 8 000 euroa.

Leinelässä on päivittäispalvelut lähellä ja hyvät kulkuyhteydet mm. kehärataa pitkin. Helsingin keskustaan pääsee puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle on vain kolmen minuutin matka-aika. Kehittyvän alueen viereen on nousemassa Elmon Urheilupuisto sekä Vantaan suurin uimahalli.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    584491
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Puunhaltijankuja 7 B, 01340 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k
    Asuinpinta-ala
    68,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    68,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2012
    Kerros
    4/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Aurinkoinen lasitettu parveke etelään, avarat näkymät piha-alueille.
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneiston ikkunat etelään ja länteen, avarat näkymät piha-alueelle.
    Vapautuminen
    Vapautuminen 2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    268 000,00 €
    Neliöhinta
    3 912,41 €
    Hoitovastike
    308,25 €/kk
    Yhtiövastike yht
    308,25 €/kk
    Vesimaksu
    18,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk, autopaikka 38,00 €/kk. Yhtiössä peritään vesimaksuennakkoa/henkilö/kk ja vuosittain tehdään mittarilukemiin perustuva kulutuslaskutus. Huoneiston osakelukumäärä on 2583. Hallituksella oikeus kerätä 1-2 ylimääräinen hoito- ja pääomavastike tarvittaessa.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat jää- ja pakastekaapit, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, josta myös-ohjataan ilmanvaihtoa, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, suihkuseinä, kaksi peilikaappia, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys, sekä kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa ja saunassa on ikkunat.

    Säilytystilat

    Kellari, vaatekomerot

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maalattu, parkettilattia. Olohuone: seinät tapetti ja maali, parkettilattia. Makuuhuone 1: seinät tapetti ja maali, parkettilattia. Makuuhuone 2: seinät tapetoitu, parkettilattia. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Vantaan Metsähinen
    Isännöitsijä
    Oiva Isännöinti Vantaa Oy, isännöitsijä Markku Laine 010 755 6040
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    47
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, taloyhtiölaajakaista Elisa 10M
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poisto, LTO.
    Energialuokka
    D 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 4.4.2027.

    Tehdyt korjaukset

    2014-2016 Sadevesi- ja jätevesipumppaamojen korjaukset 2017 Savunpoistoluukkujen säätimet 2018 Yhtiössä tehtiin lämpökamerakuvaukset ja tulosten perusteella tiivistyksiä tehtiin 11 huoneiston osalle 2019 PTS, IV nuohous ja säätö 2019-2020 Rakennuttaja tarkasti talojen ulkoverhouksen kunnon ja kiinnitykset 2020 Rakennuksen 10-vuotistarkastus 2020 Skansa teki ulkoverhousten uusimisen takuutyönä. Märktilakartoituksessa ilmenneiden puutteiden korjaus. 2021 Pihavalaistuksen parantaminen 2021 Murtosuojien asennus ulko-oviin 2022 Salaojajärjestelmän kuvaus 2022 Pohjaviemärin huuhtelu ja kuvaus 2023 Parvekkeiden puuosien huoltomaalaus 2023 Palovaroittimien vaihto uusiin 2024 Pumppaamon korjaus. Asunnon remontit: Makuuhuoneeseen lisätty yläkaappeja Parvekkeelle asennettu infrapunalämmitin.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2024 Ulkovalojen ohjauksen uusiminen hämäräkytkimen taakse 2024 Taloautomaatio (VAK) tarkastus 2025 - 2026 Mahdollisesti pihan parannustöitä maalauksia yms. 2027 - 2029 Energiatodistus 2029 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 530 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähiruokakauppa Alepa. Lähialueella sijaitsee mm. Citymarket, S-market ja Lidl. Koulut: Ilolan koulu luokat 1-4, Simonkylän koulu luokat 5-9. Lähin lukio on Tikkurilassa. Päiväkoti: Alueella on useita päiväkoteja. Lähellä sijaitsevassa kehittyvässä Elmon Urheilupuistossa valmistellaan v. 2026 avautuvan Vantaan suurimman uimahallin rakentamista. Elmoon on suunniteltu monipuolisia lähiliikuntapalveluita palloilusta luisteluun ja kuntoiluun. Tulevaisuudessa alueella voi harrastaa kaikenikäiset monipuolisia liikuntaharrasteita. Liikenneyhteydet: Alueelta on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan ja muihin kaupunginosiin pääkaupunkiseudulla, niin julkisilla kulkuvälineillä että henkilöautolla. Leinelän juna-asema ja kehärata, sekä bussilinjat kulkevat alueella, lisäksi on hyvät pyöräilyreitit.

    Lisätiedot

    Lunastusoikeus koskee autopaikkoja. Kts yj. 8§.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!