Kohteessa ensiesittely ti 17.9. klo. 18:15 - 18:50.

Reunatie 15, Seutula, Vantaa

Velaton myyntihinta 238 000 € Myyntihinta: 238 000 €
Käyttöönottovuosi 1974
Pinta-ala
68 m2
3h, k, s, alkovi,

Tervetuloa tutustumaan viehättävään pienen perheen taloon Seutulassa! Tämä yksitasoinen koti tarjoaa upeat puitteet luonnon rauhasta nauttimiseen, samalla kun hyvien palvelujen läheisyys pääkaupunkiseudulla on vain lyhyen matkan päässä.

Yksitasoisessa talossa on paikat jopa kahdelle makuuhuoneelle, tilava olohuone sekä tyylikäs Puustellin keittiö. Asunnossa on huolella valitut kauniit pintamateriaalit ja tunnelma lämpöisen kodikas.

Saunan aito puukiuas ja puulämmitteinen pata takaavat rentouttavat löylyt ja mahdollisuuden nauttia lämmöstä luonnonmukaisella tavalla.

Talon lämmitys on toteutettu sähköllä ja varaavalla takalla, joka luo tunnelmaa ja lämpöä koko taloon. Ilmalämpöpumppu jakaa lämmön tasaisesti ja sähköpattereita on tarjolla lisäksi.

Vehreä ja tasainen lähes 2000 neliön tontti tarjoaa tilaa niin puutarhanhoidolle kuin lasten leikeillekin. Katettu terassi on ihana paikka viettää kesäpäiviä perheen ja ystävien kanssa.

Seutula on idyllinen asuinalue, joka tarjoaa luonnonläheisyyttä ja rauhaa Vantaanjoen läheisyydessä. Alueen liikenneyhteydet ovat sujuvat, joten pääset helposti liikkumaan ympäri Helsinkiä ja sen lähialueita. Bussit kulkevat Riipiläntiellä ja Hämeenlinnan väylälle on sujuva yhteys.

Tämä ihastuttava talo on ehdottomasti nähtävä paikan päällä, joten varaa oma yksityisesittelysi ja tule ihastumaan tähän upeaan kotiin jo tänään!.

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Virpi Purmonen LKV

p. 050 430 4448

virpi.purmonen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    584159
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Reunatie 15, 01760 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s, alkovi,
    Asuinpinta-ala
    68 m2
    Asuintilojen pinta-ala perustuu myyjän ilmoittamaan pinta-alaan, jossa mukana on varastotilasta tehty makuutila. Rakennuslupapiirustuksien sekä Vantaan kaupungin Rakennusvalvonnan epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistola ja asuntotila on 56m2 ja kerrosala 88k-m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
    Kokonaispinta-ala
    70 m2
    Käyttöönottovuosi
    1974
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Vapautuminen 1kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    238 000,00 €
    Kiinteistövero
    n. 400 €/v

    Sähkö: Sähkönkulutus 10000 kWh/v. Puhtaanapito: 20 €/kk. Tiemaksut: 105 €/v (kaksi autoa). Kiinteistövero: n. 400 €/v. . Poltettu puuta 5-7 m3/vuosi. Umpisäiliön tyhjennys n. 15 krt/vuosi, 110 €/kerta, 1650 €/vuosi. Kustannukset ovat myyjän ilmoittamat keskimääräiset kustannukset viisihenkiselle perheelle.

    Varustus

    Keittiö

    Puustellin keittö uusittu täysin 2018. Jääkaappipakastin, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone. Laatoitettu välitila. Työtasot painepuristettua materiaalia.

    Pesutilat

    Saunassa on puulämmitteinen kiuas. Pesuhuoneessa suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä sekä puulämmitteinen vesipata. Pesutilan yhteydessä pukuhuone. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: lattia vinyylikorkki, seinät maalattu Olohuone: Makuuhuone: Pesuhuone: lattia ja seinät laatta Sauna: seinät paneloitu, lattia laatta

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Vinyylilevyverhous, jonka alla on vanha mineriittiverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Vesikate uusittu 2015.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Sähkölämmityksen lisäksi on varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Sähköpattereiden lisäksi on ilmalämpöpumppu. Kph:ssa, saunassa ja wc:ssä lattialämmitys. Varaava takka.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen ilmanvaihto.
    Energialuokka
    F 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 24.4.2030.

    Tehdyt korjaukset

    2019 Makuuhuoneen remontointi. Kylpyhuoneeseen asennettu taso, allas ja peilikaappi. 2018 Kokonaisvaltainen keittiöremontti Puustellin kalusteilla. 2018 Teetetty porakaivo, lämminvesivaraaja vaihdettu, painesäiliö uusittu, saunan lauteet uusittu. Kylpyhuone maalattu kaakelimaalilla, saunan paneelit käsitelty tummaksi. 2017 molemmat pihaterassit katettu ja piha aidattu osittain 2016 Terassi maalattu, hankittu ulkopalju 2015 Asennettu uusi vesikate 2014 Rakennettu terassi 2013 uusittu asuinrakennuksen ja varaston julkisivu ja uudet ulko-ovet 2000 Kylpyhuone ja sauna peruskorjattu. Asennettu ilmalämpöpumppu ja takka. Umppopumppu/painesäiliö vaihdettu. Huonetilojen pinnat uusittu, keittiö peruskorjattu, wc-tilan pinnat ja kalusteet uusittu.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 911 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Yleiskaava, suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 1974, käyttöönottotarkastus. AP, pientalovaltainen alue. Nyt myytävällä kiinteistöllä saa olla yksi asunto. Alueelle saa rakentaa ensisijaisesti erilaisia pientalotyyppejä ja lähipalveluita. Olemassa olevan pientaloalueen uudis- ja täydennysrakentamisessa tulee vaalia ympäristön arvokkaita ominaispiirteitä sekä rakentamisen tapoja. Näillä alueilla suurin sallittu rakennuskorkeus on kolme kerrosta. Pientaloalueen rakennetta muuttavat asemakaavat tulee laatia riittävän laajoina kokonaisuuksina. Alueella tulee säilyttää riittävästi virkistysalueita. Asemakaavoituksen yhteydessä tulee varmistaa palvelujen riittävyys ja niiden saavutettavuus kestävillä kulkumuodoilla. Alueelle voidaan sijoittaa vähittäiskaupan suuryksikkörajan alittavaa lähialueen asukkaita palvelevaa kauppaa. Rakentamista säädellään yleiskaavalla, kunnes alueelle on laadittu asemakaava. Mikäli rakentaminen ei vaikeuta alueen tulevaa asemakaavoitusta, alueelle sallitaan rakentaminen 6.6.1983 mukaisilla tiloilla seuraavasti: - yksi asunto 0,2 -2 hehtaarin suuruisilla tiloilla - kaksi asuntoa 2-3 hehtaarin suuruisilla tiloilla - kolme asuntoa yli 3 hehtaarin suuruisilla tiloilla. Vantaan kaupunki, puh. 09 83911

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Porakaivo.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Myyjän ilmoituksen mukaan vesi on riittänyt ja se on tutkittu vuonna 2020, jolloin vesi todettiin hyväksi talous- ja juomavedeksi.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Umpisäiliön tyhjennysväli 2-4 viikkoa (5 hlöä). Umpisäiliön koko 6 m3.
    Jätevesihuolto
    Umpisäiliö.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei
    Lisätietoa kunnallistekniikasta
    Reunan alueelle on laadittu vesihuollon yleissuunnitelma keväällä 2021. Hinta-arvio vesijohtoon ja jäteveteen liittymisen osalta on v. 2021 ollut 4130 euroa. Liittymistyö laskutetaan hinnaston mukaan työn jälkeen, hinta-arvio v. 2021 ollut 1900 euroa.Tonttirajalle rakennetusta valmiista tonttivesi- ja viemärijohdoista laskutetaan tonttijohtojen rakentamismaksu. Hinta-arvio v. 2021 ollut 3200 euroa. Lisäkustannuksia tulee arviolta 3200 euroa (2021 arvio), jos vesijohdolle tai viemärille on erilliset kaivannot. Muita kustannuksia voi tulla suunnittelusta ja rakentamisesta. Tonttivesi- ja viemärijohtojen rakentamiskustannukset ovat arviolta 1000-2000 euroa (2021), kun oletettu pituus on alle 20m eikä urakkaan sisälly kalliolouhintaa. Jos kiinteistöllä tarvitaan jätevesipumppaamo, sen hinta-arvio on v. 2021 ollut 5000 euroa sisältäen asennustyöt ja maatyöt. Myyyjältä saaman tiedon mukaan rakennusurakan kilpailutusta ei ole vielä päästy aloittamaan. Rakennesuunnitelmassa on aiemmin luvatusta asfaltoinnista luovuttu ja teiden päällysteeksi on vaihdettu sorapinta. Tiehoitokunta on tehnyt tästä muutoksesta kaupungille valituksen, joka on parhaillaan käsittelyssä. On luultavaa, että rakennusurakka siirtyy ensi kevääseen. Päätöstä kilpailutuksen voittajasta ei kesätauon takia mahdollisesti ehditä tehdä ennen kuin rakentamisen aloitus tämän vuoden puolella on liian myöhäistä siihen, että valmista tulisi ennen ensi talvea.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kivistön keskustaan n. 9 km, Klaukkalan keskustaan n. 10 km. Alueella toimii Reunan omakotiyhdistys. Liikenneyhteydet: 200 metrin päästä bussi 445 Kivistön asemalle (n. 20 min.) ja Seutulan koululle (n. 10 min.)

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!