Puistokaari 12 A, Lauttasaari, Helsinki

Velaton myyntihinta 192 000 € Myyntihinta: 181 214 €
Käyttöönottovuosi 1959
Pinta-ala
28 m2
1h + kk + kh

Fiksu yksiö Lauttasaaressa

Kauniilla ja rauhallisella paikalla Lauttasaaressa on myynnissä viihtyisä ylimmän kerroksen yksiö.

Asunnossa on selkeä pohja ja se on käytettävyydeltään hyvä. Kylpyhuone on siisti ja sinne mahtuu myös pesukone. Asunto on tällä hetkellä vuokrattuna toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Taloyhtiön kunto sekä rakennusten että talouden osalta on hyvä, yhtiö mm. omistaa yhden asunnon, josta se saa vuokratuloja. Suuret remontit mm. linjasaneeraus ja viimeisimpänä julkisivuhanke on tehty ja tulevat kunnostus- ja ylläpitotarpeet on hahmotettu huolella vuosiksi eteenpäin.

Lauttasaari on suosittu asuinalue hyvästä syystä. Puistomainen ja väljä asemakaava on alueelle ominainen ja Lauttasaaressa meri ja luonto ovat lähellä, kuten tässäkin tapauksessa. Hienon lisän alueen julkiseen liikenteeseen on tuonut Koivusaaren metroasema, joka on reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.

paulus.palomurto@op.fi p. 050 544 0598

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583894
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Puistokaari 12 A, 00200 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1h + kk + kh
    Asuinpinta-ala
    28 m2
    Kokonaispinta-ala
    28 m2
    Käyttöönottovuosi
    1959
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    181 213,95 €
    Velaton hinta
    192 000,00 €
    Lainaosuus
    10 786,05 €
    Neliöhinta
    6 857,14 €
    Hoitovastike
    128,80 €/kk
    Rahoitusvastike
    84,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    212,80 €/kk
    Vesimaksu
    26,60 €/hlö/kk

    Vesimaksu 26,60 €/hlö/kk, saunamaksu 27,00 €/kk, autopaikka 45,00 €/kk. Hallitukselle on myönnetty valtuudet periä tai jättää perimättä ylimääräinen, enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeen määrä. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Myönnettiin hallitukselle ja isännöitsijälle valtuudet määritellä pääomavastikkeet uudelleen, jos korkotaso muuttuu oleellisesti tai ne joudutaan laskennallisesti määrittelemään uudelleen.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, lattialiesi, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Suihku, suihkuseinä käännettävät ovet, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: laminaatti, seinät kaakeli/maalattu, katto maalattu. Olohuone: parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Eteinen: parketti, seinät ja katto maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Puistokaari 12
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, juha.karjula@kiinteistötahkola.fi p. 020 748 1015
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    24
    Autopaikat
    9 kpl, 10 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 25.10.2033 asti

    Tehdyt korjaukset

    1994 Kuntokartoitus 1995 Tiilikaton ja räystäspellityksen uusinta 1996 Akustiikkalevyjen asennukset porraskäytäviin 1997 Kaukolämpölaitteiden lämpökeskuksen uusiminen, Linjasulkuventtiilien uusinta 1998 Patteriverkoston tasapainotus 1999 Saunaosaston ilmastoinnin järjestäminen koneelliseksi ilmanpoistoksi 2000 Bauer-vedenkäsittelylaitteiston asennus käyttövesiputkiston kalkin poistoon 2001 Valaistusturvallisuuden perusparantaminen, Jätekatoksen rakentaminen ja piha-asvaltointi katoksen osuudelta, Saunan ja pesuhuoneen peruskorjaus sekä kiukaan uusinta 2002 Kartongin keräys aloitettu, Parvekkeiden kunnostus- ja maalaustyöt, Pyöräkellarin seinien maalaus 2003 Takkojen savuhormistojen massauskorjaus huoneistolle B 22 ja B 25, Pihakuusien kuntokatselmus ja 16 kuusen kaato, Lumiesteiden rakentaminen katolle 2004 Liittyminen Netsonic:n laajakaistaverkkoon, Viemäriverkoston painehuuhtelut, Lämmönjakohuoneen peruskunnostus 2005 Pihanurmikon perusparannus ja pihaterassin rakentaminen, Ulko-oviin koodilukitus 2006 Vaihto Nebula Oy:n (Fonet) liittymäksi, lokakuusta 2006 alkaen uusi linjanopeus 24 M / 3 M, Ulkoikkunapuitteiden ikkunakittaukset, Ulkoikkunapuitteiden, tuuletusparvekkeiden ja sisäpihan ovien maalaus, Kellarikäytävien ja saunaosaston lattioiden maalaus, Netsonic Oy:n 2 M / 512 kb laajakaistaliittymän vaihto Nebula Oy:n (Fonet) liittymäksi 2007 Kellarikäytävien lattioiden maalaus, Porraskäytävien potkulistojen vaihto, Painovoimaisen ilmanvaihdon ja takkojen nuohous 2008 Puiden kaatoa, Lukitusuudistus, Putkiston kuntotutkimus, Asbestin purku kellarikäytävässä, Kuumavesiputken uusiminen kellarikäytävässä, Paisuntasäiliön tilan remontti varastoksi 2009 Putkiremontin hankesuunnittelu, Parvekekaiteiden pesu, Remonttikillan tilan kunnostus (eteläpään varastotila), Kuumavesiputkieneristys kellarikäytävässä, Vanhan öljysäiliön tyhjennys ja saastetarkastus 2010 Lumisuojat katolle 2011 Putkiremontin toteutussuunnittelu, Linjasaneeraus 2012 Parvekelaattojen katselmus, ei vielä tarvetta 2013 Ikkunakarmien ulkomaalaus etelä/länsipuolelta, Autonlämmitystolpat uusittiin 2014 Kellarikäytävien maalaus 2015 Piha-asfaltoinnin korjaus, sadeveden johtaminen pois seinän vierestä 2016 Parvekelaattojen ja kaiteiden kunnostus, Ikkunoiden avaus maalauksen jäljiltä, Kellarien palo-ovien kunnostus 2017 Parvekkeiden kunnostustyö 2018 Lämmönvaihtimen uusiminen, poistoilmanvaihdon puhdistus, poistoilmanvaihdon parantamisen selvittelytyö 2020 Julkisivuhankesaneerauksen hankesuunnittelu, Patteriverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen 2022 - 2023 Julkisivuhanke

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön teettämästä PTS-suunnitelmasta 2024-2032. Työt ovat pääosin ylläpito- ja kunnostustöitä. Suunnitelmaa käsitellään ja päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. Piha-alueen varusteiden kunnostus Jätekatoksen kunnostus Salaojaselvitys Lämpökamerakuvaus Parvekekaiteiden huoltomaalaus, ylimmät vaakakaiteet Harkittavaksi lukitusjärjestelmän päivittäminen Huoneistojen kerrostaso-ovet Porrashuoneulko-ovien uusiminen Takaovien uusinnat, 2 kpl Harkittavaksi tuuletusparvekeovien uusiminen Vesikaton maalaus ja kunnostus Porrashuoneiden kunnostus Harkittavaksi kiinteistön kuntoarvion ja PTS:n päivittäminen Märkätilojen tarkastus Puiden kaato ja viherrakennussuunnitelma ja istutus Lämmistysverkoston kuntotutkimus Kattosadevesien ohjauksen korjaus Pesukoneen ja kuivurin uusiminen Ilmanvaihtokan. ja hormien nuohous Sähkö- ja teletilojen siivous / TEHTY Kaapelihyllyjen kiinn. korjaus / TEHTY Huoneistojen alkuperäisten asennuksien uusiminen Sulanapitojärjestelmän asennus Yleistilat/huoneistojen palovar. uusi / TEHTY Ulkovalaisimien huoltaminen Autolämmityksen pylväiden suoristaminen Sähköautojen lat.paikk. tarvekartoitus Sähköautojen latausvalmiuden toteuttaminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 046 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki / Rakennettu ympäristö

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!