Rauhankatu 17 b A, Keskusta, Turku

Velaton myyntihinta 228 000 € Myyntihinta: 228 000 €
Käyttöönottovuosi 1928
Pinta-ala
51,5 m2
2h + keittiö + kph/wc (ytj: 2h + kk)

Tervetuloa Rauhankadulle! Rauhankadulla lähelläsi on viihtyisät puistot ja myös keskustan sykkeeseen on lyhyt matka.

Tämä laajan remontin kokenut tyylikäs kaksio on heti vapaa uusille omistajille. Remontissa on kunnioitettu vanhaa ja valittu värimaailma ja tyyli myös taloon sopivaksi. Keittiöön on valittu trendikäs väri ja myös katon muotoilu huomioi keittiön muotokieltä. Keittiössä on aidosti hyvin toimiva ratkaisu ja lisäksi säilytystilaa on runsaasti. Keittiön saarekkeeseen on asennettu liesi, jossa on liesituuletin samssa. Pienenä yksityiskohtana keittiössä on myös erillinen usb- ja usb-c-liitin saarekkeen kulmassa.

Asuntoon asennettu näyttävä kalanruotolaminaatti, joka jatkuu huoneiden läpi eheänä kokonaisuutena ja sopii erittäin hyvin asunnon ja talon tunnelmaan.

Asunnon kylpyhuone on remontoitu myös aivan hiljattain. Kylpyhuoneeseen on valittu näyttävä tehosteseinä, joka on myös laattaa. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös pyykinpesukoneelle.

Asunnossa on olohuoneen lisäksi yksi makuuhuone, jossa kaapistot ovat samaa sarjaa keittiön kaappien kanssa, joten kokonaisuus on yhtenäinen.

Voit tiedustella myös yksityistä esittelyaikaa suoraan välittäjältä.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Pia Willberg Kiinteistönvälittäjä LKV 044 5933 104 pia.willberg@op.fi

Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583016
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Rauhankatu 17 b A, 20100 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + keittiö + kph/wc (ytj: 2h + kk)
    Asuinpinta-ala
    51,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    51,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1928
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    228 000,00 €
    Neliöhinta
    4 427,18 €
    Hoitovastike
    247,20 €/kk
    Yhtiövastike yht
    247,20 €/kk
    Vesimaksu
    25,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 25,00 €/hlö/kk. Hoitovastikkeen vastikeperuste: osakemäärä. Saunamaksu: 10 euroa/kk tai 3 euroa/kerta Sähkö: sähkö maksetaan huoneistokohtaisen mittauksen mukaan Turun Energialle

    Varustus

    Keittiö

    Asunnon näyttävä ja trendikäs keittiön on valmistunut juuri remontista elokuussa 2024. Keittiössä on jääkaappi (Siemens), pakastekaappi (Siemens), erillisuuni (Whirlpool), liesitaso, induktioliesi liesituulettimella (Electrolux), mikroaaltouuni (Whirlpool), astianpesukone (Electrolux), kaapistot ja kiinteät valaisimet. Keittiössä on huomioitu myös älylaitteiden latausmahdollisuus, sillä saarekkeen päädyssä on usb- ja usb-c-liitännät.

    Pesutilat

    Asunnon kylpyhuone on remontoitu kesällä 2024. Kylpyhuoneessa on näyttävä tehosteseinä, joka on toteutettulaatalla. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähköinen) ja kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa on vesikiertoinen pyyhekuivain.

    Säilytystilat

    Kellari, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Kalanruotolaminaatti, seinät maalattu. Olohuone: Kalanruotolaminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone: Kalanruotolaminaatti, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Kalanruotolaminaatti, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Turun Rauhankatu 17b
    Isännöitsijä
    Ari Kesäläinen / Isännöintitalo
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    49
    Liikehuoneistoja
    7
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    230 m2
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, pyörävarasto, väestösuoja
    Lunastuspykälä
    Ei

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on voimassa 31.12.2024 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    1990 Rakennuksen täydellinen peruskorjaus: LVIS, hissit, porrastilat, yleiset tilat, sauna, pesula, asuntojen sisäpinnat 2004 Ikkunapuitteiden kunnostus 2006 Ikkunapeitteiden kunnostus 2007 Lämmönsiirrin uusittiin, alipainetuulettimet kattorakenteisiin, ikkunapuitemaalaukset kattoasunnoissa 2009 Jätepiste uusittiim hankittiin älykiuas 2011 Pääjulkisivut korjattiin ja maalattiin sekä kattokourut korjattiin, kylmälaitteet uusittiin 2013 Asennettiin lämpövahti patteriverkoston säätöjärjestelmään 2014 Lukituksen uusiminen Sentoon ja kattoikkunoiden uusiminen aloitettiin 2015-2016 Jalkarännit/kattoikkunat 2017-2018 Siivousparvekkeiden korjaus / viemärit ja salaojien/viemäreiden pesu 2018 Siivousparvekekorjaukset valmistuivat, viemärit ja salaojat/ sadevesiviemärit pestiin 2019 Vuotojen korjaus / Katon lapeikkunoiden uusiminen 2020 Kaikkien julkisivuikkunoiden uusiminen sekä julkisivuovien vaihtaminen, joka ajoittuu vuoden 2021 ajalle. Hankkeessa palautettiin ikkunoiden alkuperäinen ulkonäkömalli, mutta huoltovapaa MSE-tyyppinä, jossa ulkopuite alumiinia sekä karmin pinta. Korvausilma toteutettiin ikkunatyypin kautta venttiilillä 2021 Asennettiin julkisivujen ovet japalautettiin alkuperäisen ulkonäön mukaisiksi, mutta huoltovapaina alumiinirungolla, joissa hyvin tammea imitoiva pinta (matta). Viimeistelyjä jäi vuoteen 2022 lämpimimmille olosuhteille. 2022 Kivijalan ikkunat vaihdettiin karkaistut 3k-älylasit, tehtiin julkisivun tarvittavat rappauskorjaukset ja maalaukset sekä tehtiin julkisissa tiloissa pieniä korjauksia 2023 Tehtiin vain huoltokorjauksia. Asunnon remontit: Asunnossa on vuoden 2024 aikana tehty seuraavat remontit: - Lattia laminaatti - Seinät maalattu - Uudet lattialistat - uudet kaapistot makuuhuoneeseen - Keittiö on uusittu - Kph/wc on uusittu kokonaan Asbestikartoitus on tehty - ei löytynyt.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapito-ohjelma (27.3.2024): - Pihapuolen maalaus 6-10 vuoden kuluessa - Asuntojen märkätilakartoitus 1-5 vuoden kuluessa - Salaojat korjaustarve 6-10 vuoden kuluessa - Vesikaton uusiminen 1-5 vuoden kuluessa Seurataan peltikatteen kuntoa ja pihapuolen julkisivumaalausta. Peltikatteen uusiminen tulevaisuudessa on tarpeellista, jotta vuotohaittoja ei jouduta välillä korjaamaan.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    837 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% kaupanteossa. Myyjä ei ole asunut kaupan kohteena olevassa huoneistossa eikä sen vuoksi ole tietoinen huoneiston tai tarpeiston kunnosta. Sen vuoksi ostajaa on kehotettu tarkastamaan huoneisto, kauppaan kuuluva tarpeisto sekä laitteet erityisen huolellisesti. Asuntoon asennetuissa kodinkoneissa on takuut jäljellä - kodinkoneet ovat käyttämättömiä ja uusia.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!