Teiskontie 10 B, Kaleva, Tampere

Vuokra 895 €/kk
Käyttöönottovuosi 1954
Pinta-ala
53,5 m2
3h + kt + kph

Tämä valoisa kolmio kalevasta on heti vapaa uusille vuokralaisille!

Taloyhtiön hallitukselle annettiin valtuudet yhtiökokouksessa 30.5.2024 valita ja palkata viemärisaneerauksen tutkimus-, suunnittelu-, valvonta- ja kilpailutusosuuksille suunnittelijat. Isännöitsijän 7.8.2024 antamien lisätietojen mukaan yhtiössä ruvetaan aktiivisesti edistämään viemärien sukittamishanketta loppuvuodesta 2024, ja viemäreiden sukitus on kunnossapitotarveselvityksen mukaan toteutumassa vuonna 2025. Vuoden sitoutumisesta vuokrasuhteeseen ja sen sopimussakosta on mahdollsita neuvotella. Lisätiedot välittäjältä.

Vuokrattavissa lämpötolpallinen autopaikka 25€/kk. DNA100M laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. Kylpyhuoneen lattialämmitys ei ole säädettävä ja sen sähkönkulutus sisältyy vuokraan.

Taloyhtiössä on iso pesutupa talon 2, E-rapun vieressä. Neljä teollisuuskonetta, kuivausrummut ja isot kuivaushuoneet. Kuivausrummut ja kuivaushuoneet on ilmaisia käyttää, pesukoneen käyttö maksaa nyt 2,17€/koneellinen. Asunnon kylpyhuoneeseen mahtuu kapea päältätäytettävä pyykinpesukone.

Tässä huoneistossa on erittäin toimiva pohjaratkaisu. Eteisestä on käynti kahteen makuuhuoneeseen, joista isommassa on erikseen kaappeja. Eteisessä on myös kaapisto ja vuokralaisen käytössä on niin vinttikomero kuin kellarikomero taloyhtiössä. Keittotila ja olohuone on yhtenäistä tilaa joka takaa että asunnon neliöt on tehokkaassa käytössä. Keittotilassa on jääkaappipakastin, astianpesukone sekä juuri uusitut erillisuuni, induktio liesitaso ja liesikupu. Keittotilan lattia on laatoitettu ja muuten asunnossa on 50-luvun talon henkeen erinomaisesti sopivat lautalattiat, olohuoneessa ja eteisessä valkoiseksi maalattu, makuuhuoneissa tumma.

Kylpyhuoneeseen mahtuu kapea päältätäytettävä pyykinpesukone ja taloyhtiössä on myös pesutupa sitä tarvitsevalle.

Vuokra 895€/kk. Vesimaksu yhtiön tariffin mukaan, nyt kiinteä 25€/kk/hlö. Rahavakuus on 2kk vuokraa vastaava summa. Kotivakuutus vastuuvakuutusosineen oltava koko vuokrasuhteen ajan. Luottotiedot oltava kunnossa ja ne tarkistetaan. Ei tupakointia. Lemmikit neuvoteltavissa tapauskohtaisesti. Vuokrankotousehto: vuosittain, enintään 5%

Kiinnostuitko asunnosta? Täytäthän sähköisen vuokra-asuntohakemuksen sivuillamme: https://op-koti.fi/kohde/582587/vuokra-asuntohakemus

Kohdetta välittää:

Hae tätä asuntoa

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    582587
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Teiskontie 10 B, 33540 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Vuokra
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + kt + kph
    Asuinpinta-ala
    53,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    53,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1954
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon asunto. Olohuone ja keittiö länteen, makuuhuoneet itään.
    Vapautuminen
    Heti

    Hinta ja ehdot

    Vuokra
    895,00 €/kk
    Vuokravakuus
    1 790,00 €
    Vuokra-aika
    Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta.
    Lisätietoa vuokra-ajasta
    Mikäli vuokrasopimus irtisanotaan edelläolevasta poikkeavasit, 2kk vuokran suuruinen sopimussakko
    Erityisehdot
    Ei tupakointia, kotivakuutus, luottotiedot
    Vuokrataan kalustettuna
    Ei

    Sähkö vuokralainen ottaa oman sähkösopimuksen. Vesi kiinteä, yhtiön tariffin mukaan, nyt 25€/kk/hlö. autopaikka l.tolppa nro20: 25€/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin integroitu, erillisuuni uusittu 2024, liesitaso induktio, uusittu 2024, liesituuletin uusittu 2024, astianpesukone.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä mahtuu kapea päältätäytettävä pyykinpesukone, lattialämmitys Ei säädettävä, yhtiön sähkömittariin., kiinteät valaisimet, käsisuihku, suihkuverhonkisko.

    Säilytystilat

    Kellari, hyllyt olohuoneessa, kaapisto eteisessä ja makuuhuoneessa

    Materiaalit

    Eteinen, pienempi makuuhuone, olohuone: lankkulattia, seinät maalattu. Keittotila: lattia laatoitettu, seinät maalattu, välitilassa laatta. Kylpyhuone: lattia ja seinät kaakeloitu. Isompi makuuhuone: lankkulattia, seinät maalattu/tapetoitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E luku: 176

    Tehdyt korjaukset

    KORJAUSHISTORIASTA KIRJAAMATTA VUODET 1993 - 2013, KOKONAINEN DOKUMENTTI SAATAVISSA VÄLITTÄJÄLTÄ. 2014 Talon Teiskontie 10 toimistoliikehuoneistojen (10/2, 10/3 ja 10/4) perusparannus Asuinhuoneistojen vesivahinkojen korjauksia 2015 Lämmitysverkoston peruskorjaus (lämmönvaihdin, pumput, termostaatit, linjasäädöt) Autotallien, porrashuoneiden, kellaritilojen ja ullakkotilojen perusparannus Talojen yleiskaapelointi (valokuitu ja CAT6 jokaiseen huoneistoon) uusittu Talon Teiskontie 14 toimistoliikehuoneiston (LH 14/2) perusparannus Talojen Teiskontie 10, 12 ja 14 päätyliikehuoneistojen (LH 10/1, 12/1 ja 14/1) korjauksia Tiilikattojen pesu, suojauskäsittely ja korjauksia Hissien hälytyspuhelinjärjestelmä uusittu Ilmanvaihdon korjauksia 2016 Porrashuoneiden ja ullakoiden palovaroitinjärjestelmä asennettu Ovipuhelinjärjestelmä uusittu Liikehuoneistojen ulko-ovet uusittu Porrashuonenäyttöjärjestelmä asennettu ja otettu käyttöön Kiinteistöautomaation lisäyksiä ja korjauksia Asuinhuoneistojen vesivahinkojen korjauksia 2017 Lämmitysverkoston tasapainotus Käyttövesiverkoston säätölaitteiden lisäyksiä ja korjauksia Kiinteistöautomaation lisäyksiä ja korjauksia Pihamaan ja jätekatoksien korjauksia 2018 Lämmönjakohuoneen putkistojen ja säiliöiden asbestipurku ja -siivous Viemäriverkoston korkeapainehuuhtelu Saunojen kiukaat, ohjausyksiköt ja lauteet uusittu Talopesulan korjauksia 2019 Talon Teiskontie 12 toimistoliikehuoneiston (LH 12/2) perusparannus Saunojen seinien paneloinnit uusittu Asuntojen raitisilmasuodattimet uusittu 2020 Talojen julkisivujen rappaukset osittain uusittu ja maalattu Talojen sokkelien pesupesubetonilaatat osittain uusittu ja saumattu 2021, 2022 Talon Teiskontie 14 kellaritilan radonkorjauksia Käyttöveden lämmönsiirrin ja säätöventtiilit uusittu

    Suunnitellut korjaukset

    SUORITETUT PERUSPARANNUS- JA HUOMATTAVAT KORJAUSTYÖT JA VALMISTUMISVUODET JATKUU EDELLISESTÄ SARAKKEESTA: 2022 Toimistoliikehuoneistojen iv-korjauksia Talon Teiskontie 14 kellariliiketilan valaisimet uusittu Talopesulan vanhin kuivausrumpu uusittu Pääsisäänkäyntien metalliset kävelyliuskat (9 kpl) uusittu Alimman asuinkerroksen keittiöviemärilinjat puhdistettu korkeapaineisella vedellä Valurautaisen jätevesiputkiston (25 % talon Teiskontie 12 kellarikerroksen) uusiminen Porrashuoneiden, vintti- ja kellaritilojen valaisimien vikaselvityksiä ja säätöjä 2023 Porrashuoneiden, vintti- ja kellaritilojen valaisimien osittainen uusiminen (noin 60 kpl) Porrashuonenäyttöjen korjauksia Taloyhtiön vuokraamien asuinhuoneistojen D 55 ja 56 lattioiden ja seinien kunnostus Talon Teiskontie 14 toimistoliikehuoneistoon (LH 14/2) rakennettu tuulikaappi Kylpyhuoneiden sähkötoimisten lattialämmitysten keskitetty manuaalinen ajastinohjaus Talon Teiskontie 12 metallinen ulko-ovi uusittu Liisankadun kellaripäädyssä Talon tiilikattojen osittainen uusiminen - Liisankadun puoleisten päätyjen lappeet Kellarivarastotiloissa olevien lämpöverkoston putkien osittainen asbestipurku Kellaritiloissa olevien lämmitysverkoston putkien uudelleen eristäminen ja suojaaminen Uusia sähkökaapelointeja ja -pistorasioita jätevesiviemärien ohipumppaus- ja sukitustyöhön Kellaritiloissa valurautaisten jätevesiviemärien uusiminen muoviputkilla ja osittainen sukitus Kellaritiloissa uusien muovisten jätevesiviemärien suojakoteloinnit Talon Teiskontie 12 kellarivarastotilan 12.K7 peruskorjaus 2024 Pesutuvan kuivaushuoneiden kondenssikuivaimet uusittu Talojen lukostot uusittu ja liitetty sähköiseen etäohjausjärjestelmään (iLOQ S5) Talon Teiskontie 12 päätyliikehuoneiston LH12/1 perusparannus Kattojen turvarakenteiden (kattosillat ja tikkaat) täydentäminen

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    TULEVIEN KORJAUSTARPEIDEN SELVITYS (1-5 vuotta) 2024 Talojen ullakkokerrosten ilmanvaihdon kanavistojen ja koneiden perusparannus Asuinhuoneistojen sisälämpötilojen etämittaus ja -säätö kiinteistöautomaatiolla Kiinteistöautomaation keskusohjausjärjestelmän uusiminen Ilmanvaihtokanavien nuohous ja huoneistojen ilmanvaihdon tasapainottaminen 2025 Jätevesiviemärien sukittaminen (pois luettuna kellarikerroksien aiemmin tehdyt osuudet) Talon Teiskontie 12 valurautaisten sadevesiviemäreiden sukittaminen kellaritiloissa Asuin- ja liikehuoneistojen palovaroittimien uusiminen Porrashuoneiden tuuletusparvekkeiden ikkunoiden lahovaurioiden korjaaminen Porrashuonenäyttöjen uusiminen / poistaminen 2026 Lämmitysverkoston tasapainotus Tuuletusparvekkeiden sammalpesu ja suojauskäsittely Pesutuvan vanhimman pyykinpesukoneen nro 1 uusiminen Pihakeinujen (3 kpl) uusiminen 2027 Jäte- ja kellarikatosten puupanelointien korjaukset, homeenestokäsittely ja huoltomaalaus Tuuletusparvekkeiden ja takasisäänkäyntien ulko-ovien uusiminen 2028 Erillisen kiinteistösähköliittymän ja maasähkökaapelointien rakentaminen täyssähköautoille Latauspisteiden asentaminen täyssähköautoille pihapysäköintipaikoilla (50 kpl) Latauspisteiden asentaminen täyssähköautoille autotalleihin (15 kpl) Löylyhuoneiden peruskorjaus: - lauteiden metallitukirakenteiden muutokset - kaikkien puupintojen (katto, seinät, lauteet, kaiteet, ovet) uusiminen - kiukaiden ja niiden ohjausyksiköiden uusiminen 2029 Kylmä- ja kuumavesiputkistojen kunnon tarkistaminen ja mahdolliset korjaukset / uusiminen Tiilikattojen peseminen ja suojaaminen sammaloitumisen estoaineella, läpivientien tiivistäminen sekä tukipuurakenteiden ja ruodelaudoituksien korjauksia TULEVIEN KORJAUSTARPEIDEN SELVITYS KIRJAAMATTA VUODET 2030 - 2038, KOKONAINEN DOKUMENTTI SAATAVISSA VÄLITTÄJÄLTÄ.

    Lisätiedot

    Taloyhtiön pesutupa on talon 2 E-rapun vieressä. Kuivausrumpu ja kuivaushuone ilmainen, pesukoneen käyttö maksetaan päätelaitteeseen joka on pesutuvassa, hinta nyt 2,17€/koneellinen. TULEVIEN KORJAUSTARPEIDEN SELVITYS (1-5 vuotta) 2025 Jätevesiviemärien sukittaminen (pois luettuna kellarikerroksien aiemmin tehdyt osuudet) Talon Teiskontie 12 valurautaisten sadevesiviemäreiden sukittaminen kellaritiloissa Asuin- ja liikehuoneistojen palovaroittimien uusiminen Porrashuoneiden tuuletusparvekkeiden ikkunoiden lahovaurioiden korjaaminen Porrashuonenäyttöjen uusiminen / poistaminen

    Joustoa muuttoon ja
    remonttiin

    Tutustu OP:n joustoluottoon
    Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 2546800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Katso kotivakuutuställe kohteelle