Kohteessa esittely su 8.9. klo. 14:30 - 15:00.

Ratakatu 6 as, Port Arthur, Turku

Velaton myyntihinta 277 000 € Myyntihinta: 277 000 €
Käyttöönottovuosi 1905
Pinta-ala
90 m2
2mh + oh + k + kellarin aula + kph/wc + wc + sauna + kph + khh-tila (1h + k + wc)

Tervetuloa ihastumaan puutaloasuntoon Portsassa!

Tämä ihastuttava puutaloasunto sijaitsee tunnelmallisessa Turun Portsassa. Portsa on erinomaisella paikalla, sillä se sijaitsee lähellä Turun keskustaa ja sen palveluita, hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Valoa tulvii useasta ikkunasta tähän päätyasuntoon. Tämän puutaloasunnon keskikerroksessa on olohuone, erillinen wc-tila pesukoneliitännällä, eteinen sekä keittiö. Yläkerrassa on puolestaan kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone/wc-tila. Kellarikerroksesta löytyy aula, kylpyhuoneen ja sauna. Kellarin laajennus loppukatselmoitu 2022.

Tässä kyseisessä puutaloasunnossa sähkökustannukset ovat olleet maltilliset vuonna 2023 (sähköä on kulunut 8 300 kWh), sillä nykyiset asukkaat ovat käyttäneet keskikerroksen takkaa. Lisää asumismukavuutta tuo myös vuonna 2023 asennettu ilmalämpöpumppu, joka on etäohjattavissa bluetooth-yhteydellä.

Voit myös varata oman esittelyaikasi suoraan välittäjältä!

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Minna Mäenpää p. 040 5060 263 tai minna.maenpaa@op.fi

Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    581558
    Kohdetyyppi
    Puutalo
    Osoite
    Ratakatu 6 as, 20100 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    2mh + oh + k + kellarin aula + kph/wc + wc + sauna + kph + khh-tila (1h + k + wc)
    Asuinpinta-ala
    90 m2
    Kokonaispinta-ala
    90 m2
    Käyttöönottovuosi
    1905
    Kerros
    1-3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    277 000,00 €
    Neliöhinta
    3 077,78 €
    Hoitovastike
    190,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    190,00 €/kk
    Vesimaksu
    12,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 12,00 €/hlö/kk. Hoitovastikkeen peruste: osakemäärät Vesimaksun peruste: 12 euroa/henkilö/kuukausi. Muu asuinkustannus: Puita on poltettu vuodessa noin 6 kuutiota. Kokonaissähkönkulutuskustannus 8 300 kWh (93 euroa/kk eli 1 121 euroa/vuosi) on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (asiakkailla on ollut käytössä pääosin pörssisähkö) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuonna 2023 asunnossa on asunut 3 henkilöä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Asunnon keittiössä on jääkaappipakastin, lattialiesi Induktio (noin 2 vuotta vanha), liesituuletin (aktiivihiilisuodatin, liesituulettimen valo ei toimi), astianpesukone (7/2024) ja kaapistot.

    Pesutilat

    Kellarikerroksen tilat: sauna, sähkökiuas, suihku, pesukoneliitännät Keskikerroksen wc-tila: Wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peili ja pesukoneliitäntä. Yläkerran kph/wc-tila: suihku, suihkuseinä. Yläkerran kylpyhuoneessa ja alakerran kylpyhuoneessa on lattialämmitys. Yläkerran ja kellarikerroksen märkätiloissa on sähköiset lattialämmitykset. Lattialämmitys on myös kellarikerroksen oleskelutilassa.

    Materiaalit

    Keittiö: Lauta, seinät lasikuitutapetti ja paneli ja tapetti. Olohuone: Saarniparketti, tapetti. Makuuhuone 1: Tammiparketti, tapetti. Makuuhuone 2: Tammiparketti, lasikuitutapetti. Sauna: Laatoitettu, hirsipaneli. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Puuportaat, paneli, yksi seinä hirrellä / Lautalattia ja lasikuitutapetti. Wc: Laatoitettu. Aula kellarissa: Laattalattia, mikrosementtiseinä, lautaseinää ja maalattu kipsilevy ja tiiltä.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Turun Työväen asunto-osakeyhtiö Kärki
    Isännöitsijä
    Markus Kaukovalta / Asuntopehtoori
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    22
    Taloyhtiössä on
    Pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, postihuone
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on osakkailla. Lunastusaika on 14 vuorokautta

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    E 2018

    Tehdyt korjaukset

    2020: Välisäleikköaidat on uusittu / maalattu 2020: Takapihan piha-aita uusittu huonoilta osin ja maalattu 2018: Portaiden osittaiset korjaukset 2018: Viemäreiden kuvaus ja huuhtelu 2016: Rauta-aitojen uusinta 2014: Pyöräsäilytyksen uudistaminen 2012: Kivijalkojen kulmien korjaus 2009-2010: Vesikatot uusittu 2008-2009: Ulkoseinät korjattu, maalattu 2008: Pääviemärit pihalla uusittu 2004: Pihavalaistusta parannettu 2003: Kaapeli-tv 2003: Yhteisantennijärjestelmän kunnostus 1995: Ulko-ovien uusinta 1990: Ullakoiden tuuletuskunnostus 1987: Yhteisantennijärjestelmä rakennettu. Asunnon remontit: Kellari: Kellarin laajennus on tehty 2012 - 2022, lopputarkastus on tehty vuonna 2022. Portsan viemäritulva tapahtui heinäkuussa 2022. Patoventtiili on tehty lattiakaivoon viimeisimmän remontin yhteydessä. Kellarikerroksen korjaus valmistui tammikuussa 2024: Saunan osalta lattia ja vesieristeet uusittu. Koko kylpyhuone on uusittu lattiasta kattoon. Uusittu myös kuivan tilan lattia, seinät, väliovi ja kylpyhuoneen ovi. Asunto on liitetty uudella viemäriputkellä suoraan yhtiön kaivoon vuonna 2012. Ilmalämpöpumppu 2023 kesäkuussa. Toimenpidelupa haettu. 2022: Huhtikuu yläkerran kylpyhuone. Samaan aikaan eristettiin kylmän tilan iv-putki. 2009: Sisäkatto. 2006: Keskikerroksen vessa uusittu. 2009: Keittiö uusittu

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen viiden vuoden kunnossapitotarveselvitys (esitetty kevään 2024 yhtiökokouksessa): - Pihan vedenohjauksen korjaustoimenpiteet - Perustukset ja runko: B-talon eteläpäädyn kivijalan korjaus ja as 22 välipohjan korjaus - Julkisivut: Pesu ja paikka-/huoltomaalaus (talkoot?) - Ikkunat ja ulko-ovet: normaalit huoltotoimenpiteet - Katto: Katon läpivientien korjaus ja maalaus 2024 - - Yleiset tilat: Normaalit huoltotoimenpiteet - Lämmitysjärjestelmä: Normaalit huoltotoimenpiteet - Vesi- ja viemärijärjestelmä: Hankesuunnittelu 2024, pihaviemäreiden kunnostus / uusiminen 2025 - - Ilmanvaihto: Normaalit huoltotoimenpiteet - Sähkö- ja tietojärjestelmä: Normaalit huoltotoimenpiteet

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 249 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja mahdollisen osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Ostaja vastaa varainsiirtoveron maksusta. Yhtiöllä on poikkeava vastuunjakotaulukko. Voit pyytää kattavan ja yksityiskohtaisen vastuunjakotaulukon kokonaisuudessaan välittäjältä. Yhtiökokous 2024 on myöntänyt hallitukselle valtuudet periä 1-2 ylimääräistä hoito- ja/tai pääomavastiketta taloustilanteen niin vaatiessa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!