Sudenkatu 31 C, Kissanmaa, Tampere

Velaton myyntihinta259 000 € Myyntihinta: 252 142 €
Käyttöönottovuosi1963
Pinta-ala
80 m2
2h, k, kph x 2, s, th, var, aputilat

Kissanmaan Sudenkadulta on tullut myyntiin idyllinen kaksikerroksinen rivitalokoti. Sisään astuessa yläkerrassa avautuu avara keittiö-olohuone-tila, johon on helppo kalustaa tilat niin ruokailuun kuin oleskeluunkin. Keittiö täyttää kotikokin kriteeristön, sillä lasku- ja säilytystilaa on runsaasti. Yläkerrassa on lisäksi yksi makuuhuone ja vuonna 2022 remontoitu uudenkarhea kylpyhuone. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta voi ihailla vehreitä maisemia.

Alakerrassa on hyvin esimerkiksi työskentelytilaksi istuva liukuovellinen alkovi. Kylpytiloihin on käynti viihtyisän ja lämminhenkisen takkahuoneen kautta. Alakerran kylpyhuone ja sauna ovat myös käyneet läpi täyden remontin vuonna 2022, joten ne ovat upeassa kunnossa. Lisäksi alakerrassa on esimerkiksi makuutilaksi soveltuva askarteluhuone. Riittävän säilytystilan takaa alakerrasta löytyvä lämmin varastotila, josta on myös toinen uloskäynti.

Asunto Oy Sudenkatu 31 on neljästä huoneistosta koostuva rivitaloyhtiö. Rakennus on rakennettu vuonna 1963. Lämmitysjärjestelmänä toimii kaukolämpö ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisin patterein. Yhtiöstä on pidetty hyvää huolta vuosien varrella, esimerkiksi julkisivutiilien korjaus on tehty vuonna 2013, käyttövesiputkisto uusittu vuonna 2018 ja viemärit saneerattu vuonna 2022. Pihalta on mahdollisuus saada sähköpistokkeellinen autopaikka sähköauton latausmahdollisuudella.

Kissanmaa on viihtyisää ja rauhallista aluetta kuitenkin hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Lähimmät kaupat, palvelut ja ratikkapysäkki ovat vain noin kilometrin päässä. Kaupin upeisiin ulkoilumaastoihin ja rannalle kävelee alle vartissa. Keskustaan hurauttaa helposti niin omalla autolla kuin fillarillakin.

Voisiko tässä olla uusi kotisi?

Lisätiedot ja yhteydenotot: Mette Perälä, p. 0400 830 978, mette.perala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
580238
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Sudenkatu 31 C, 33530 TAMPERE
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
2h, k, kph x 2, s, th, var, aputilat
Asuinpinta-ala
80 m2
Asuintilojen pinta-alaan lasketaan olohuone, keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone sekä alakerran käytävä, pesuhuone ja sauna.
Kokonaispinta-ala
125 m2
Käyttöönottovuosi
1963
Kerros
1-2/2
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On
Ikkunat ja näköalat
Olohuone/parveke pohjoiseen, etupiha etelään.
Vapautuminen
2kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
252 142,19 €
Velaton hinta
259 000,00 €
Lainaosuus
6 857,81 €
Neliöhinta
3 237,50 €
Hoitovastike
350,00 €/kk
Rahoitusvastike
115,00 €/kk
Yhtiövastike yht
465,00 €/kk

Rahoitusvastiketta on maksettu 690€ puolen vuoden välein. Vesimaksu mittarin mukaan, laskutetaan neljän kuukauden välein. Vesimaksu on ollut noin 70€/kk, huoneistossa asuu kaksi ja puoli henkilöä.

Varustus

Keittiö

Keittiössä on jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Jääkaappi on uusittu vuonna 2020, keraaminen liesi ja astianpesukone vuonna 2023. Alakerran takkahuoneessa on vuonna 2024 uusittu jääkaappipakastin.

Pesutilat

Alakerran kylpyhuoneessa on sauna sähkökiukaalla, suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi ja kuivauspatteri.

Materiaalit

Keittiössä, olohuoneessa ja eteisessä on parkettilattia ja seinät maalattu. Yläkerran makuuhuoneessa on laminaattilattia ja seinät maalattu. Alakerran askartelu-/makuuhuoneesssa on laminaattilattia ja seinät maalattu. Kylpyhuoneet on laatoitettu, saunan lattia on laattaa ja seinät paneloitu. Takkahuoneessa on kivilattia ja seinät maalattu/paneloitu. Tuulikaapissa on laattalattia ja seinät maalattu. Alakerran alkovi/käytävä on maalattu. Portaat on pinnoitettu kankaalla.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Sudenkatu 31
Isännöitsijä
Hannu Poikela, p. 040 721 0194, hannu.poikela@duell.fi
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
4
Autopaikat
2 kpl, 2 kpl
Taloyhtiössä on
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, pannuhuone

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Tiili. Lisäksi teräsbetoni, puu.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen ilmanvaihto
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

Lämmitys liittyminen kaukolämpöverkkoon 2007 Vesikatto peltikaton kunnostus ja maalaus 2012 Julkisivut tiiliseinien korjaus 2013 Ikkunat ikkunapokien kunnostusta ja maalausta 2016 Putket käyttövesiputkistot uusittu 2018 Piha pihakäytävien sorastuksen uusiminen 2018 Jätevesiviemäreiden saneeraus 2022 Katon huoltomaalaus 2023 Katon pesu, paikkaus ja huoltomaalaus 2024. Asunnon remontit: Keittiön ja olohuoneen välinen seinä purettu aikaisemman osakkaan toimesta. 2018 yläkerran pinnat maalattu edellisen osakkaan toimesta 2019 yläkerran makuuhuoneen seinä maalattu, etupihan laatoitus ja istutukset, alakerran kylmiö ja varasto purettu ja alkovi rakennettu, käytävän katto maalattu, kaakelimaalattu takkahuoneen lattia, takkahuoneen, makuuhuoneen, varaston ja alkovin sähköjä uusittu, keittiön hana uusittu 2020 alakerran makuuhuoneen seinän maalaus, takkahuoneen panelointi poistettu ja seinä rapattu, alakerran ikkunanpokia maalattu 2022 kylpyhuoneet ja sauna täysin remontoitu, takkahuoneen patteri vaihdettu 2023 keittiön hella ja liesi vaihdettu, astianpesukone vaihdettu

Muut tiedossa olevat korjaukset

Termostaattien ja kaukolämmön säätöä Sadevesikourujen ja rännien puhdistus Pihan kunnossapito

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 856 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 1.1.2062

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Alueella on kattavat palvelut ja hyvät julkiset yhteydet. Kissanmaan K-Marketille on noin kilometrin matka, ja isommat ostokset voi tehdä noin 1,7km päässä olevalla Kalevan Prisma-keskuksella. Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 300m päässä ja ratikkapysäkille matkaa on noin kilometri.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12, TAMPERE

010 254 6800 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!