Puhelin: 0400 830 978 Matkapuhelin: 0400 830 978 mette.perala@op.fi

Mette Perälä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Kielitaito: englanti
Koulutus: Tradenomi
Puhelin: 0400 830 978 Matkapuhelin: 0400 830 978 mette.perala@op.fi

Juuret Pohjois-Karjalassa ja sielu syvällä Mansen asuntomarkkinassa!

Olen kiinteistönvälitysalalla unelma-ammatissani. Toteutan asuntokaupat innokkaalla ja huolellisella otteella alusta loppuun saakka. Haluan tarjota asiakkailleni mahdollisimman helpon ja vaivattoman asunnonvaihtoprosessin – voitkin luottaa, että kanssani hommat tehdään kerralla oikein. Olen valmistunut tradenomiksi ammattikorkeakoulusta ja kirjoitin opinnäytetyöni välitysalaan ja asiakkuuksiin liittyen. Voinkin hyvällä syyllä sanoa, että työni keskiössä on aina tyytyväinen asiakas.

Ennen kiinteistönvälityspuolelle siirtymistä työskentelin OP Kodissa myyntiassistenttina usean vuoden ajan. Myynnin ja markkinoinnin tehtävät erityisesti uudiskohteiden parissa ovat varmistaneet sen, että tunnen Tampereen asuntomarkkinan erittäin hyvin. Hyödynnän työssäni sekä myyjän että ostajan prosessia helpottavia digitaalisia palveluita ja haluan pysyä jatkuvasti kehityksen aallonharjalla.

Juureni ovat Pohjois-Karjalassa, mutta olen asunut jo vuosia Tampereen ydinkeskustan sykkeessä – puheessa on jo Mansen murre, mutta juurien mukainen lupsakka luonne on säilynyt. Vapaa-aikanani lataan akkuja kaikenlaisen urheilun parissa.

Olen luonteeltani periksiantamaton ja tavoitteellinen. Pyrin kaikessa tekemisissäni parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Sisukkuus, nuorekkuus, kunnianhimo – uskon että näillä ominaisuuksilla saadaan sinunkin asuntokauppasi loistamaan!

Soitellaan!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Mette Perälä
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.