Teeritie 18b, Korso, Vantaa

Velaton myyntihinta339 000 € Myyntihinta: 339 000 €
Käyttöönottovuosi1994
Pinta-ala
145 m2
5h, k, th, khh, 2*kph, s, vh

Yksitasoinen neljän makuuhuoneen omakotitalo kauniilla puutarhatontilla nyt saatavilla. Tämä koti on täydellinen paikka sinulle, joka etsit tilavaa ja viihtyisää kotia!

Tässä juuri kuntotarkastetussa talossa on erinomaiset tilat asua ja viihtyä. Neljä tilavaa makuuhuonetta tarjoavat omaa rauhaa mutta todella avara keittiön, olohuoneen ja takkahuoneen muodostama kokonaisuus antaa mahdollisuuden viettää yhteistä aikaa isommallakin porukalla. Tiloja täydentää kaksi kylpyhuonetta, erillinen wc-tila sekä reilunkokoinen kodinhoitohuone. Löylyhetket vietetään oman sauna lämmössä silloin kun se itselle sopii.

Asunto on siistikuntoinen ja muuttovalmis, voit halutessasi päivittää pinnat oman maun mukaisiksi.

Huolitellulla piha-alueella on sopivasti tilaa rentoutumiselle ja yhdessäololle. Alppiruusut, sireenit ja pionit huumaavat kauneudellaan kukkiessaan. Pihalle mahtuu kotipuutarhurin kasvitarha ja lapsille trampoliini, nurmikentällä mahtuu temmeltämään. Kirvesvarsitontti on turvallinen asukkailleen, ajotie ei sijaitse heti tontin rajalla. Monien mahdollisuuksien kiinteistöllä voi toteuttaa asumisen unelmiaan, tilaa on mm. paljulle tai lasiterassille.

Pysäköintitilaa on kiitettävästi. Sisääntulon yhteydessä on kahden auton autokatos ja etupihalle mahtuu useampi auto tai miksei vaikka vene tai asuntoauto talvisäilytykseen. Autokatoksen yhteydessä on tilava varastotila.

Sähkölämmiteisessä talossa on varaava vuolukivitakka lisälämmönlähteenä.

Korson monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä, läheltä löytyvät koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupatkin. Liikenneyhteydet ovat sujuvat pääkaupunkiseudulle niin julkisia kuin omaakin autoa käyttävälle.

Voit tutustua kotiin heti oheisen videolinkin kautta.

Tätä kotia esitellään pääsääntöisesti yksityisesittelyin.

Tiedustelut ja myynti:

Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
578854
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Teeritie 18b, 01450 VANTAA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h, k, th, khh, 2*kph, s, vh
Asuinpinta-ala
145 m2
Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupapiirustuksiin sekä Vantaan kaupungin Rakennusvalvonna epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen tietoihin. Huoneistoala 145 m2, kerrosala 163 m2.
Kokonaispinta-ala
157 m2
Käyttöönottovuosi
1994
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
339 000,00 €
Kiinteistövero
723,39 eur vuonna 2024

Sähkö: 345 eur/kk 24228 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 61 eur/kk. Puhtaanapito: 21 eur/kk. Yhteinen biojätemaksu n. 25 €/vuosi.. Kiinteistövero: 723,39 eur vuonna 2024. . Saunalahti Talokuitu/Elisa Kaapeli-TV 9,99 €/kk. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Varustus

Keittiö

keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, induktioliesi, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiö on alkuperäiskuntoinen ja kodinkoneita on uusittu vuosien varrella.

Pesutilat

Saunassa on sähkökiuas (heti valmis kiuas). Kylpyhuoneita on kaksi kappaletta. Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, suihkuseinä ja sähköinen lattialämmitys. Kylpyhuoneen vieressä on erillinen wc-tila, jossa on peili- ja allaskaappi. Talon toisessa kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, wc-istuin sekä sähköinen lattialämmitys. Kodinhoitohuoneessa on kaapistot, lavuaari sekä pesukoneliitäntä.

Säilytystilat

Vaatehuone, ulkovarasto

Materiaalit

Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Laminaattilattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, seinät maali. Makuuhuone 3: Laminaattilattia, seinät maali. Kodinhoitohuone: Muovimatto, seinät maali. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu (tervaleppä, abachilauteet). Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 4: Laminaattilattia, seinät maalattu.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Elementtirakenteinen. Ulkoseinät ovat puurakenteisia, tiiliverhoiltuja ja puuverhoiltuja.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Varaava takka. Nuohous tehty vuosittain keväisin.
Lämmönjakojärjestelmä
Kattolämmitys. Lattialämmitys: keittiö, khh+tk+kpht (ei kylpyhuoneen pieni wc).
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poistoilmanvaihto.
Energialuokka
E 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
E-luku 264, todistus voimassa 24.6.2034 asti

Tehdyt korjaukset

Sokkelin pintakäsittely 2024 Ilmanvaihtoventtiilien Fresh suodattimet vaihdettu 1/2024 IV-kanavien puhdistus 12/2023 Huippuimurin moottorin vaihto 12/2023 Autokatoksen ja pikkuvaraston kattoremontti 7/2021 Ilmanvaihtoventtiilien uusiminen 5/2019 Tiilikaton pesu ja pinnoitus 6/2019 Elisa/Saunalahti talokuitu 7-9/2019 Lämminvesivaraaja uusittu 5/2017 Kylpyhuoneremontti v. 2008 Kylpyhuone ja saunaremontti v. 2007

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
958 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
222 m2
Lisätietoja maapohjasta
Kokonaisrakennusoikeus sisältää myös taloustilalle varatun 30m2. Käytetty rakennusoikeus sisältää 163 k-m2 omakotitalo ja 14 k-m2 autokatos+varasto, yhteensä 177 k-m2.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Lähikauppana K-Market, palvelut keskittyvät Korson aseman ympärille, jonne on kävelymatka. Mm. päivittäistavarakauppoja, terveysasema, liityntäpysäköintialue sekä pienliikkeitä, monitoimikeskus Lumo, jossa sijaitsevat Lumon lukio, kirjasto, Vantaa-info, monitoimisali, liikuntahalli ja kulttuuripalvelut. Alueella on ravintoloita ja apteekki. Asemanseudulle on suunnitteilla uusi bussiterminaali sekä uusia asuinkortteleita, joihin tulee myös kivijalkaliiketiloja. Koulut: Kouluja on lähialueella seitsemän, joihin lukeutuu myös Vantaan seudun steinerkoulu. Korsossa voi opiskella koko peruskoulun sekä jatkaa toiselle asteelle lukioon. Lumon lukiossa on muun muassa runsas kielivalikoima sekä monen eri taiteenlajin opetusta. Päiväkoti: Alueella useita. Paljon luonto- ja ulkoilukohteita, mm. Vierumäenmetsä, Metsolansuo sekä Jokivarrenpuisto. Sipoonkorven kansallispuisto on vain lyhyen matkan päässä. Keskustassa sijaitsee Ankkapuisto. Vantaan korkein kohta, Kulokukkula, sijaitsee Korson etelälaidalla. Kertoman mukaan sieltä voi nähdä hyvällä säällä jopa Viroon saakka. Kulokukkulan viereen on mahdollisesti tulossa Vantaan uusi urheilukeskus, Elmon urheilupuisto, jonne suunnitellaan uimahallia, ulko- ja sisäpelikenttiä ja jäähallia. Liikenneyhteydet: Hyvät liikenneyhteydet niin omaa kuin julkista käyttävälle mm. juna, bussit sekä sujuvat yhteydet valtaväylille.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

Kielotie 11, VANTAA

010 255 5950 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!