Puhelin: 040 645 2750 Matkapuhelin: 040 645 2750 anita.manner@op.fi

Anita Manner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV-tutkinto, LVV-tutkinto, Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto Kiat, Sisustajan ammattitutkinto
Puhelin: 040 645 2750 Matkapuhelin: 040 645 2750 anita.manner@op.fi

Turvallinen valinta kun tarvitset asiantuntijaa asuntoasioissa.

Olen Anita Manner, laillistettu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT. Olen myös koulutukseltani Sisustaja. Myyntityöstä ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta minulla on yli 20 vuoden menestyksekäs työkokemus.

Työnantajani Op Koti Oy LKV on valittu Suomen luotetuimmaksi kiinteistövälitysketjuksi jo seitsemättä vuotta peräkkäin.

Palvelen sinua Vantaan, Helsingin ja Espoon alueella ja tarjoan käyttöösi henkilökohtaisen sekä luotettavan palvelun, on kysymys sitten asunnon tai kiinteistön myynnistä, ostosta tai vuokrauksesta. Minulle on tärkeää, että omaisuutesi on turvallisissa käsissä.

Minulla on antaa käyttöösi erinomaiset asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoni jotka edesauttavat myyntiprosessin sujuvuutta ja johtavat onnistumisiin. Sisustajan koulutukseni täydentää ammatillista osaamistani, minulta saa vinkit miten asunto valmistellaan myyntiin.

Sinä olet minulle tärkeä. Huolehdin, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä. Olen aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteydessä, sillä tavalla kuin sinä haluat. Löydän sinulle sopivan ratkaisun ja haluan kuulla, mitä sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Yhdessä olemme enemmän.

Asiantuntijana osaan kertoa luotettavasti asuntosi tai kiinteistösi arvon, auttaa niiden myynnissä ja uuden kodin etsinnässä. Ota yhteyttä niin sovitaan luottamuksellinen ja maksuton tapaaminen.

Nähdään pian!

VantaaOP Koti Helsinki Oy LKV

Kielotie 11 01300 VANTAA

Asiakaspalautteet