Puhelin: 040 645 2750 Matkapuhelin: 040 645 2750 anita.manner@op.fi

Anita Manner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV-tutkinto, LVV-tutkinto, Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto Kiat, Sisustajan ammattitutkinto
Puhelin: 040 645 2750 Matkapuhelin: 040 645 2750 anita.manner@op.fi

Turvallinen valinta kun tarvitset asiantuntijaa asuntoasioissa.

Olen Anita Manner, laillistettu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT. Olen myös koulutukseltani Sisustaja. Myyntityöstä ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta minulla on yli 20 vuoden menestyksekäs työkokemus. Vuonna 2021 olin OP Koti Helsinki Oy LKV paras myyjä, vuonna 2020 olin toisella sijalla. NPS-palautteeni ovat kiitettävällä tasolla. Tavoitat minut numerosta 040 645 2750 tai sähköpostilla anita.manner@op.fi.

Rakastan koteja ja suhtaudun työhöni intohimoisesti, parasta työssäni ovat kuitenkin ihmiset. Paras palkkio tekemisestä on se hetki, kun olen onnistunut yhdistämään asunnon, myyjän ja ostajan. Jokainen asiakas on minulle tärkeä, haluan auttaa löytämään Sinulle sopivan parhaimman ratkaisun, olet sitten myymässä tai ostamassa asuntoa. Minun kauttani onnistuu myös ostotoimeksianto oman toivekodin hankintaa silmällä pitäen.

Työnantajani Op Koti Oy LKV on valittu Suomen luotetuimmaksi kiinteistövälitysketjuksi jo useampana vuotta peräkkäin. Noudatan työssäni Hyvää välitystapaa, minulle on tärkeää että omaisuutesi on turvallisissa käsissä ja että asuntokaupat hoidetaan kerralla kuntoon.

Minulla on antaa käyttöösi erinomaiset asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoni jotka edesauttavat myyntiprosessin sujuvuutta ja johtavat onnistumisiin. Sisustajan koulutukseni täydentää ammatillista osaamistani, minulta saa vinkit miten asunto valmistellaan myyntiin.

Asiantuntijana osaan kertoa luotettavasti asuntosi tai kiinteistösi arvon, auttaa niiden myynnissä ja uuden kodin etsinnässä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan luottamuksellinen tapaaminen.

Voit tutustua minuun etukäteen alla olevan videolinkin kautta.

Puh. 040 645 2750 tai anita.manner@op.fi.

Nähdään pian!

VantaaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Kielotie 11 01300 VANTAA
Katso videoesittely

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista