Pihlajasaarentie 105, Yliraumo, Tornio

Velaton myyntihinta189 000 € Myyntihinta: 189 000 €
Käyttöönottovuosi1992
Pinta-ala
95 m2
4h, k, khh, ph, s

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen omakotitaloon Tornion Pihlajasaarentielle, Yliraumon rauhalliselle ja halutulle asuinalueelle. Vuosien varrella läpikotaisin remontoitu idyllinen koti sijaitsee omalla isolla 4060m2 tontilla ja vain alle viiden kilometrin päässä Tornion keskustasta, joten omasta mielenmaisemastasi siirryt halutessasi nopeasti keskustan palveluiden ääreen.

Kodin keskellä sijaitsee paikalleen muurattu iso leivinuuni, jonka lämmössä nautit olostasi, kevennät lämmityksen sähkölaskua ja loihdit vaikka herkulliset lihapadat koko perheelle. Lämmityksen apuna toimii myös 2019 asennettu ilmalämpöpumppu. Vanhempien makuuhuone on kodin toisella puolella, kun taas perheen pienimmät voivat temmeltää omissa huoneissaan toisella puolella rakennusta. Väliin jää upea keittiö, laajoine pöytäpintoineen sekä viihtyisä olohuone. Kodinhoitohuoneessa myös on tilaa reilusti, ja arjen murheet huuhtoutuvat pois kylpyhuoneessa ja saunan lämmössä.

Talon ympärillä on iso terassi, ja autotalli sekä varasto. Takapihalla iso puuliiteri sekä vanha leikkimökki. Laaja nurmikenttä mahdollistaa vaikkapa lapsukaisten jalkapallon pelaamisen, ja lähistön luontoon on helppo lähteä liikkumaan.

Kuntotarkastus on tehty kesäkuussa 2022, ja yhteistyössä ostajan kanssa teetetään uusi kaupanteon yhteydessä. Tämä koti vapautuu kuukauden kuluessa kaupanteosta tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä katsomaan paikan päälle!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
578385
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Pihlajasaarentie 105, 95470 TORNIO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h, k, khh, ph, s
Asuinpinta-ala
95 m2
Kokonaispinta-ala
95 m2
Käyttöönottovuosi
1992
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
189 000,00 €
Kiinteistövero
279,36€/v

Sähkö: Kolmella hengellä vakituisesti asuttuna 12959 kWh/v. Kiinteistövero: 279,36€/v. . Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, sähköliesi, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä Kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: Laminaatti, maali. Olohuone: Laminaatti, maali, tapetti. Makuuhuone 1: Vinyylilankku, maali. Makuuhuone 2: Laminaatti, maali/tapetti. Makuuhuone 3: Laminaatti, maali. Kodinhoitohuone: Laatta, tapetti. Sauna: Laatta, paneeli. Kylpyhuone: Laatta, laatta. Eteinen: Laminaatti, tapetti. Wc: Laatta, tapetti.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Suorasähkö pattereilla, lattialämmitys kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa, saunassa ja vessassa. Leivinuuni. Ilmalämpöpumppu.
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

Kodinhoitohuone 2010, huopakaton tilalle vaihdettu peltikatto asuinrakennukseen ja autotalliin 2011, pesuhuone ja sauna täysin remontoitu 2011, sisäkatot 2012, väliovet vaihdettu 2012, pintaremonttia ja uusi laminaattilattia sekä pienen wc:n täydellinen remontti 2013, IV-kanavat puhdistus ja säätö 2014, ilmalämpöpumppu asennettu 2019, keittiö uusittu 2020, lämminvesivaraaja vaihdettu 2020, ulkovuori maalattu ja osa vuorilaudoista vaihdettu 2020, sadevesikourut ja ulko-ovet vaihdettu 2020 (toisessa Yale sähkölukko), yhden makuuhuoneen lattia vaihdettu 2021 (vinyylilankku) ja tehty pintaremonttia, terassikaiteet rakennettu 2021, iv-kanavat puhdistus ja säätö 2024

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
4 060 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Umpisäiliö, maahanimeyttämö.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Prisma Tornio n. 2,7 km.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Kemi OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Valtakatu 14, KEMI

010 2587 100 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!