Puhelin: 040 161 6486 Matkapuhelin: 040 161 6486 mikko.hiukka@op.fi

Mikko Hiukka

Myyntineuvottelija/valokuvaaja
Kielitaito: englanti
Puhelin: 040 161 6486 Matkapuhelin: 040 161 6486 mikko.hiukka@op.fi

Siirryin OP Koti Pohjoisen palvelukseen huhtikuussa 2023 myyntineuvottelijan ja valokuvaajan työtehtäviin. Nuoresta ”virkaiästä” huolimatta omaan erittäin hyvän näkemyksen Meri-Lapin alueen asuntomarkkinasta työskenneltyäni oman yritykseni kautta OP Kodin valokuvaajana Meri-Lapin alueella vuodesta 2015 lähtien. Yhteistyömme tarjosi minulle näköalapaikan kiinteistönvälitykseen ja alueen koteihin. Kuvattuani tähän päivään mennessä yli 1700 kotia, tiedän hyvin, millainen asuntotarjonta rakkaalla kotiseudullamme on.

Aiempi työurani myynnin, valokuvauksen, turvallisuusalan ja viranomaistehtävien parissa on kasvattanut minusta rauhallisen ja ystävällisen myynnin ammattilaisen, joka tulee hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Valokuvaus-osaamiseni kumpuaa luovuudestani ja se piirre myös mahdollistaa sen, että asunnot ovat minulle enemmän kuin pelkkiä seiniä ja kattoja – ne ovat ihmisten rakkaita koteja täynnä haaveita ja unelmia.

Koulutukseltani olen tradenomi – myynnin, markkinoinnin ja johtamisen alalta. Opiskelin Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden erikoisyksikössä Tiimiakatemialla, jonka ehkä arvokkaimmat opit itselleni olivat myynnin ja markkinoinnin oppien lisäksi tiimitaitojen kehittäminen, sekä kyltymättömän tiedon janon syttyminen – ellen tiedä jotain, käännän vaikka kivet ja kannot löytääkseni vastaukset.

Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa, sekä valokuvauksen, kuntosalin, lumilautailun ja kesäisin veneilyn parissa.

Ota yhteyttä ja aletaan yhdessä toteuttamaan sinun koti-unelmaasi, liittyy se sitten vanhan myyntiin tai uuden ostoon!

KemiOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Valtakatu 14 94100 KEMI

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Kemi -
OP Koti Pohjoinen Oy LKV
Vastaanottaja:
Mikko Hiukka
Myyntineuvottelija/valokuvaaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.