Hakaniemenranta 14 B, Hakaniemi, Helsinki

Velaton myyntihinta 411 000 € Myyntihinta: 411 000 €
Käyttöönottovuosi 1980
Pinta-ala
71,5 m2
3h, k

Tämän kodin kaikista ikkunoista on merinäköala!

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen, omalla tontilla sijaistevaan kotiin, Hakaniemenrantaan.

Tässä kulmahuoneistossa on ihana tunnelma, isot ikkunat tuovat kauniisti valoa ja tilantuntua koko asuntoon. Pohjaratkaisu on erinomainen ja huoneet ovat aikakaudelleen tyypillisesti reilun kokoiset. Avokeittiö yhdistyy luontevasti osaksi olohuonetta ja tilaan sijoittuu suurempikin ruokapöytä kauniisti. Olohuoneen ikkunoista on täysin esteetön merinäköala Siltavuorensalmelle, etelän suuntaan. Avokeittiöstä on käynti lasitetulle parvekkeelle. Kahden makuuhuoneen ansiosta tämä on erinomainen koti sekä pienelle perheelle, että etätyötä tekevälle. Säilytystilojen tarve on huomioitu hyvin suuren vaatehuoneen sekä makuuhuoneissa ja eteisessä olevien kaapistojen ansiosta.

Tämän asunnon sijainti on erinomainen. Kävelymatkan päästä löytyvät monipuoliset palvelut, runsas ravintolatarjonta sekä harrastusmahdollisuudet. Hakaniemen tori sekä kauppahalli ovat aivan vieressä, ja kauppakeskus Redi vartin kävelymatkan päässä.

Yhteydet keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle ovat loistavat. Ratikka-, bussi- ja metropysäkit löytyvät jo nyt läheltä, ja tulevaisuudessa yhteydet paranevat edelleen, kun Kruunusillat valmistuvat ja pääset hyppäämään talon edestä kulkevaan ratikkaan suoraan omalta pysäkiltä. Parin vuoden kuluttua Merihaasta keskustaan pääsee muutamassa minuutissa.

Esittelemme tätä kotia yksityisesittelyin sinulle sopivin aikatauluin. Ole yhteydessä ja varaa oma esittelyaikasi välittäjältä!

Sisäänkäynti rannan puolelta, lämpimästi tervetuloa!

Esittelyt ja lisätiedot Pia Lundenberg, p. 040 522 1967, pia.lundenberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    577132
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Hakaniemenranta 14 B, 00530 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k
    Asuinpinta-ala
    71,5 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukaan laskentamenetelmä ei ole tiedossa
    Kokonaispinta-ala
    71,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1980
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    4/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parvekkeelta näkymät Hakaniemeen ja merelle, lännen suuntaan
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneen ikkunoista upea merinäkymä etelän suuntaan ja Kruununhaan ja Katajanokalle. Makuuhuoneet idän suuntaan ja niiden näkymät sisäpihalle ja merelle.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    411 000,00 €
    Neliöhinta
    5 748,25 €
    Hoitovastike
    371,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    371,80 €/kk

    Saunamaksu 15,00 €/kk, autopaikka 65,00 €/kk. Hoitovastike on pinta-alaperusteinen, rahoitusvastike perustuu osakkeiden lukumäärään YK 14.5.2024: Päätettiin antaa hallitukselle valtuutus periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä katsomansa määrän hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone integroitu, kaapistot, led-valaisimet keittiön välitilassa. Keittiö remontoitu 2010, ovet on maalautettu vuonna 2020. Keittiön tasot ylämaan graniittia.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi avokaappi, tammea, allaskaappi tammea, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kattovalaisin, peilikaapissa kaksi lediä. Pyyhekuivan rättipatteri, korkea kaappi.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät maalattu, vinyylilattia. Olohuone: Seinät maalattu, vinyylilattia. Makuuhuone 1: Seinät maalattu, vinyylilattia. Makuuhuone 2: Seinät maalattu, vinyylilattia. Kylpyhuone: Seinät laatoitettu ja lattia mosaiikki. Eteinen: Seinat maalattu ja lattia laatoitettu. Vaatehuone: Seinät maalattu, vinyylilattia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Hakaniemenranta 14
    Isännöitsijä
    Helsingin Merihaka Oy, Eija Berg-Salo, puh. 010 3288 605, eija.berg-salo@helsinginmerihaka.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    79
    Liikehuoneistoja
    1
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    490 m2
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, irtainvarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 7.11.2029

    Tehdyt korjaukset

    1999: Kylpyhuoneiden ja julkisivujen kuntotutkimus, kaukolämpölaitteiden uusiminen 2000: Julkisivukorjaus 2001: Kylpyhuoneiden (15 kpl) vesieristeiden korjaus 2002: Parvekkeiden kunnostus sekä lounais-eteläpuolen päätyelementtienuusiminen (16 kpl), vesikaton kunnostus 2003-2004: Merihaan kansialueen peruskorjaus (kansi 1) 2007: Hissien peruskorjaus 2008: Saunaosastojen peruskorjaus 2009: Rakennusautomaationjärjestelmän uusiminen 2010: Ilmastointijärjestelmän puhdistus, säätö ja mittaus 2011: Talouskellarin muuttaminen lämminvarastoksi 2012: Ovikoodilaitteiden asennus A-portaan kansitason ja B-portaan katutason oviin 2011-2013: Merihaan kannenalaisen pysäköintitilan kunnostus 2013: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, teräsikkunoiden ja -ovien kunnostus, päiväkodin parvekkeen kunnostus, katon putoamisjärjestelmän asennus 2014: Viemäriputkistojen huuhtelu, lämmönjohtoverkoston patteri- ja linjaventtiilien uusiminen ja perussäätö, ilmanvaihtojärjestelmän mittaus ja säätö 2015: Merihaan kansialueen peruskorjaus (kansi III: Valaistus, kameravalvonta, opastekyltit ym.), B-portaan pihakiveyksen kunnostus ja B-portaan tuulikaapin lattialaatan uusiminen, kellaritilojen kunnostus, huoneistojen ja yhteisten tilojen wc-laitteiden huolto. 2016: Kellarikäytävän valojen muuttaminen liiketunnistimilla toimiviksi led-valoiksi, ikkunoiden ja parvekeovien takuuajan korjaukset. 2017: Vesikaton huoltokorjaukset. Kellarikäytävän ja talopesulatilan kunnostus. 2018: Eteläpäädyn julkisivun elementtisaumausten uusiminen. Yleisten tilojen ja kiinteistön ulko-ovien lukituksen uusiminen iLOQ-lukoiksi. Katon seinäpellitysten uusiminen. 2019: Huoneiston ulko-ovien lukkojen vaihto iLOQ-lukoiksi. Parvekkeiden (9 kpl) seinälevyjen uusiminen. 2020: ISR-peruskuntoarvio + LVV-kuntotutkimus. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö. Käyttövesisulkujen linjasulut. Kellarikerroksen näkyvillä olevien jätevesiviemäreiden uusita ja jätevesipohjaviemäreiden saneeraus sukittamalla.. Asunnon remontit: Keittiön ovet ja välitila maalattu v. 2020. Tiskikone uusittu v. 2020 Seinät ja keittiön katto maalattu ja lattia uusittu 2019.

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 14.5.2024 valtuutti hallituksen valtuutus ryhtymään julkisivujen ja parvekkeiden toteutussuunnitteluun hankesuunnitelman mukaisesti sekä antoi hallitukselle valtuudet toteutussuunnittelijan valitsemiseen ja palkkaamiseen. Toteutussuunnittelun kustannus sisältyy talousarvioon. 24.4.2024 päivätty hankesuunnitelman tiivistelmä välittäjällä.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen laatima kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028: - Julkisivujen ja parvekkeiden korjauksia suunnittelun perusteella. - Ulko-ovien kunnon selvitys, ikkunoissa ei tiedossa olevaa tarvetta. - Kylpyhuoneiden huoltokorjaukset (tarvittaessa). Kylpyhuoneiden kuntokartoitus. - Yleisten tilojen kunnossapitokorjausta tarpeen mukaan. - Lämmönsiirrinlaitteiston uusimisen suunnittelu. Käynnistettävien toimenpiteiden toteutus ja rahoitus päätetään yhtiökokouksissa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys laaditaan vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 236,8 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki, kaavoitus

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!