Kohteessa ensiesittely su 8.9. klo. 15:15 - 15:45.

Veerantie 5, Rekola, Vantaa

Velaton myyntihinta 349 000 € Myyntihinta: 349 000 €
Käyttöönottovuosi 1951
Pinta-ala
103 m2
3-4h + k + lämminkuisti + s + 2*kph + erill.wc + khh + p

Rekolan idyllisessä puutarhakaupunginosassa tilava ja tunnelmallinen, muuttovalmis omakotitalo upealla, rakkaudella hoidetulla tontilla.

Tässä ihastuttavassa, valossa kylpevässä puutalokodissa on erinomainen huoneratkaisu. Sisäänkäyntikerroksessa on kodin sydän: tilava olohuone ja keittiö. Hyvinvarustellussa keittiössä on joka kotikokin unelma, kaasuliesi!

Kodin toinen kylpyhuoneista kera kodinhoitohuoneen sijaitsee käytännöllisesti sisäänkäynnin läheisyydessä. Ehdoton tämän kerroksen kruunu on upea ja monikäyttöinen lämmin lasikuisti. Sinne voi sisustaa ison ruokapöydän, jonka äärellä voi kokoontua isollakin porukalla hyvän ruoan parissa tai esimerkiksi vehreän viherhuoneen.

Yläkerrassa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta mutta optio kolmannelle makuuhuoneelle on olemassa. Kerroksessa on lisäksi erillinen wc-tila sekä tilava kattoterassi.

Tunnelmallinen sauna pesuhuoneineen odottaa löylyttelijää kellarikerroksessa. Alakerrassa on myös paljon säilytystilaa sekä "man-cave", nikkaroijan ja käsistään kätevän toivepaikka.

Vuosien saatossa rakennusta on kattavasti peruskorjattu ja se lämpiää ekologisesti ilma-vesilämpöpumpulla. Kuntotarkastus on juuri tehty, raportin saa välittäjältä.

Sisätilojen ohella myös piha-alue on hyvin hoidettu ja viimeistelty. Pihassa on hyötykasveja, omena- luumupuut ja marjapensaat tuottavat satoa, sekä koristekasveja silmän iloksi. Grillipaikkalla kokoonnutaan grilliherkkujen parissa, pihassa on huolitellut kulkureitit sekä nurmialuetta. Tässä pihassa on tilaa niin lasten leikeille kuin yhdessäolollekin. Sähköauton latauskin on hienosti otettu huomioon.

Taloa on laajennettu 1990-luvulla ja kiinteistöllä on rakennusoikeutta jäljellä n. 110 kerrosneliön verran. Sen lisäksi voi rakentaa vielä 40m2 taloustilaa. Tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus omien asumisunelmien toteuttamiseen.

Rekolan alue on suurimmalta osin lapsiperheiden toive asuinaluetta. Lähipalvelut, kuten yli 100-vuotias koulu ja lähikaupat, sekä luonnonläheisyys ja liikenneyhteydet tekevät siitä uniikin paikan elää pääkaupunkiseudulla. Omalta rautatieasemalta matkustaa Tikkurilaan alle vartissa ja Helsinkiinkin puolessa tunnissa.

Katso kohteen esittelyvideo ja ihastu!

Tätä ihastuttavaa kohdetta esitellään pääsääntöisesti yksityisnäytöin.

Tiedustelut ja myynti:

Anita Manner YKV, LKV, KiAT, sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    577114
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Veerantie 5, 01400 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3-4h + k + lämminkuisti + s + 2*kph + erill.wc + khh + p
    Asuinpinta-ala
    103 m2
    Asuintilojen pinta-ala tieto perustuu Vantaan kaupungin Rakennusvalvonnan Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen tietoihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
    Kokonaispinta-ala
    156 m2
    Käyttöönottovuosi
    1951
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    1-2 kk tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    349 000,00 €
    Kiinteistövero
    n. 1000 eur

    Sähkö: 210 eur/kk 20000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 50 eur/kk. Puhtaanapito: 16 eur/kk. Kiinteistövero: n. 1000 eur. . Asumiskustannukset ovat myyjän ilmoittamat kustannukset kahden hengen taloudelle. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluu täyskorkea jääkaappi, (pakastekaappi teknisessä tilassa), lattialiesi, sähköuuni, liesitaso (-kaasu), liesituuletin -hormi, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaali massiivipuu. Keittiö on remontoitu 2008

    Pesutilat

    Saunassa on puukiuas. Saunan yhteydessä on kylpyhuone,jossa on suihku ja sähköinen lattialämmitys. Sisääntulokerroksen kylpyhuone on kodinhoitohuineen yhteydessä. Tilassa on suihku, suihkuseinä, kaapistot, pesukoneliitäntä ja vesikiertoinen lattialämmitys. Tilassa myös erillinen wc, jossa on peili ja allaskaappi. Yläkerran erillisessä wc-tilassa on peili ja allaskaappi. Tiloissa kiinteä valaistus.

    Materiaalit

    Keittiö: Puulattia, seinät tapetoitu. Olohuone: Puulattia, seinät maalattu lasikuitutapetti. Makuuhuone 1: Puulattia, seinät tapetoitu (akustiikkatapetti). Makuuhuone 2: Puulattia, seinät tapetoitu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu (molemmat). Eteinen: Puulattia, seinät tapetoitu. Askarteluhuone, kerhohuone: Maalattu betonilattia, seinät rapattu. Wc: Muovimatto, seinät puolipaneeli ja tapetti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. 2005 uusittu Rannilan peltikatto.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä.
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 315, energiatodistus voimassa 4.6.2034 asti.

    Tehdyt korjaukset

    Mm. 1983 Kellaritila muutettu sauna ja pesutilaksi 1990 luvulla sähköjohdot uusittu 1993 Laajennos: kuisti, kylpyhuone ja kodinhoitohuone sekä wc-tila 1995 Lasikuistin peltikatto uusittu samalla kuin laajennusosan ja alapihan katoksen peltikatto asennettu 1995 Käyttövesiputket uusittu 1995 Julkisivujen huoltomaalaus 1995 Ikkunat vaihdettu 1995 Ulko-ovet osittain vaihdettu 1998 Kellari remontoitu pl. sauna ja pesuhuone 2000 Talon lämmitystekniikan uusiminen pl. patteriverkosto 2000 Lämminvesivaraaja uusittu 2001 Keittiön lattia uusittu, olohuoneen pintaremontti 2002 Pihakivetyksen asennus, alapihan sadevesipoiston uusinta 2002 Hulevesien ohjaus osittain uusittu 2004 Ouman-automatiikka liitetään Jäspi varaajaan 2005 Vesikatto uusittu talon päätyrungon osalta, katolle uusi piipunhattu, kävelysilta ja lumiesteet 2005 Julkisivujen huoltomaalaus, vajan, roskakaapin ja aidan maalaus 2005 Alakerran lattioiden hionta ja lakkaus 2005 Keittiön seinien tapetointi 2007 Tontin länsirajan puuaidan rakentaminen 2007 Makuuhuoneiden seinien tapetointi 2009 Parvekkeen lattiamateriaali uusittu 2009 Kellarin pesuhuone ja sauna uusittu 2012 Ilmalämpöpumppu uusittu 2022 Ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkä on vaihdettu 2015 Rakennuksen vierustan sepelit ja suodatinkangas uusittu 2015 Perusmuurin pinnoitetta korjattu ja maalattu 2015 Kellaritilan pesuhuoneen ilmanpoistopuhallin uusittu 2019 Etälukumittari asennettu sähköpääkeskukseen 2020 Sisääntulokerroksen wc-tilan toinen ovi poistettu 2020 Sisääntulokerroksen kylpyhuoneesta suihkukaappi poistettu 2020 Yläkerran makuuhuoneen ilmanvaihtokoneen asennus 2020 Ylä- ja alakeeran vesikiertoiset patterit uusittu 2020 Vesikalusteet (hanat, sekoittaja yms.) uusittu 2022 Vesirännit ja syöksyputket uusittu 2022 Julkisivujen huoltomaalaus 2023 Kiuas vaihdettu

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 068 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1950, 1993, käyttöönottotarkastus. AO-1 Erillispientalojen korttelialue. Asuntoa kohti saa rakentaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi taloustilaa enintään 40 neliömetriä, autopaikkojen vähimmäismäärä 2 autopaikkaa/asunto, e=0.2. Vantaan Kaupunki/kaavoitus
    Rakennusoikeus
    214 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K- Market Rekola. Laajemmat palvelut n. kilometrin päässä Koivukylässä mm. Citymarket, S-market ja Lidl, terveyskeskus yms. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Rekolan vehreys kiteytyy sen puutarhamaisiin tontteihin, puistoihin sekä sen ja Päiväkummun välissä laskevan Keravanjoen rantaan. Rekolanrannassa voi pulahtaa uimaan ja pestä matot mattolaiturilla. Alueella on urheilupuisto ulkokuntosaleineen. Rekolan ja Matarin välissä sijaitsee tuore skeittipuisto. Alueella aktiivinen Rekolan-Asolan omakotiyhdistys. Lenkkimatkan päässä Kuusijärven ulkoilualue. Liikenneyhteydet: Rekolan rautatieasemalta matkustaa Tikkurilaan alle vartissa ja Helsinkiinkin puolessa tunnissa. Omalla autolla liikkuvalle sujuvat yhteydet pääväylille.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!