Pertinkuja 6, Rekola, Vantaa

Velaton myyntihinta 198 000 € Myyntihinta: 198 000 €
Käyttöönottovuosi 1936
Pinta-ala
103 m2
4h + k + kph + parveke + saunarakennus ja autokatos

Omakotitalo isolla 1245 neliön tontilla, jossa erillinen saunarakennus ja autokatos. Talon ydin on vuodelta 1936 ja taloa on laajennettu vuosina 1976 ja 2004 nykyiseen ulkonäköönsä. Talo on tilavamman tuntuinen kuin sen viralliset neliöt antavat olettaa. Alakerrassa sinut ottaa vastaan eteistila, jonka viereen jää kylpyhuone. Siitä matka jatkuu keittiöön, johon mahtuu ruokapöytä. Keittiössä on reilusti lasku- ja säilytystilaa. Tässä keittiössä voi todellakin nauttia ruoanlaitosta. Olohuone on keittiön vieressä seinän takana. Olohuoneessa on takka ja ilmalämpöpumppu. Yläkerrassa on kolme viihtyisää makuuhuonetta ja parveke. Upea oma suojaisa vehreä puutarhapiha, pihaterassi, saunarakennus ulkovarastolla ja autokatos odottavat sinua tähän kauniiseen omakotitaloidylliin! Ihan läheltä löytyvät lapsille koulut, tarhat, myös Koivukylän ja Korson kattavat palvelut ovat lähellä. Soita ja varaa oma esittelyaika kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman puh. 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566275
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Pertinkuja 6, 01400 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + kph + parveke + saunarakennus ja autokatos
    Asuinpinta-ala
    103 m2
    Kokonaispinta-ala
    123 m2
    Käyttöönottovuosi
    1936
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    3 kk/ sop.mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    198 000,00 €
    Kiinteistövero
    n. 700€ / vuosi

    Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, kaapistot, pöytätasojen materiaali laminaatti.

    Pesutilat

    Sauna piharakennuksessa, puukiuas, kylpyhuone, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä kph, lattialämmitys kph. lavuaari

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät: tapetti/maali, Lattia: laminaatti. Olohuone: Seinät: tapetti/maali, Lattia: laminaatti. Makuuhuone 1: Seinät: tapetti/maali, Lattia: laminaatti. Makuuhuone 2: Seinät: tapetti/maali, Lattia: laminaatti. Makuuhuone 3: Seinät: tapetti/maali, Lattia: laminaatti. Kylpyhuone: Seinät: laatta, Lattia: laatta. Eteinen: Seinät: tapetti/maali, Lattia: laminaatti. Yläkerran aulatila: Seinät: tapetti/maali, Lattia: laminaatti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Rakennus on puurunkoinen omakotitalo, jonka ulkoverhouksena on lomalaudoitus.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Harjakatto ja vesikatteena on käytetty pääosin lukkosaumapeltikatetta ja laajennusosalla konesaumapeltikatetta. Ruukin katto, uusittu vuonna 2008.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Lämmitysjärjestelmänä on sähkö. Lämpö jaetaan huonetiloihin levypattereiden ja sähkötoimisen lattialämmityksen avulla kylpyhuoneessa.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Suora sähkö, sähköpatterit, takka, ilmalämpöpumppu ja vesivaraaja.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Rakennuksessa on painovoimainen ilmanvaihto.
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    viimeinen voimassaolopäivä: 5.12.2033

    Tehdyt korjaukset

    Rakennukseen on tehty normaaleja huolto- ja joitakin merkittäviä korjaustoimia sen valmistumisen jälkeen. Rakennusta on laajennettu wc:n, kylpyhuoneen ja eteisen osalta. Mm. vesikaton pinnoite on uusittu vuonna 2008, ilma-lämpöpumppu on asennettu vuonna 2009 ja ulko-ovet on uusittu vuonna 2010.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 245 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa . Vantaan Kaupunki Vantaan kaupunki
    Rakennusoikeus
    249 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    rakennustehokkuusluku e = 0,2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Lisätiedot

    Oleellisemmat havainnot ja korjaustarpeet Kuntokartoitus 13.11.2023. -Suositellaan julkisivujen ulkoverhoilun uusimista, 0 - 4 vuoden aikajaksolla. Samalla tarkastetaan taustarakenteen kunto ja uusitaan tarvittaessa. Julkisivujen puuverhoilun taustalle asennetaan asianmukainen tuuletusväli. -2. kerroksen parvekkeen ja asuintilojen välinen seinärakenne korjataan. Rakenteesta poistetaan kaikki kosteusvaurioitunut materiaali, kuten lämmöneristeet ja runkorakenteet. Ulkoseinäpinnoite uusitaan ja rakenteet tehdään kosteusteknisesti toimiviksi. Toimenpide 0 - 1 vuoden aikajaksolla. -Seinän ja vesikatteen liittymä uusitaan tai korjataan ulkoseinärakenteiden saneerauksen yhteydessä. Seinän ja parvekkeen pinnan liittymässä vesikate nostetaan mahdollisuuksien mukaan vähintään 25 cm korkeudelle seinärakenteelle parvekepinnasta. Rakenteet suunnitellaan ja toteutetaan kosteusteknisesti toimiviksi. Parvekelaudoituksen uusiminen harkinnanvaraisesti. Toimenpide 0 - 1 vuoden aikajaksolla. -Rakennuksen ulkopuolista kosteudenhallintaa parannetaan. Rakennuksen alapuolella oleva vesi poistetaan perustusten kuivatusjärjestelmällä, eli salaojajärjestelmällä. Sokkeliin porataan reikiä alapohjatilan tuulettuvuuden parantamiseksi. Sokkelin pintaan asennetaan perusmuurilevy ja rakennuksen vierustalle helposti vettä läpäisevä kiviaineskerros. -Ikääntyneiden sähkötoimisten lämmityspattereiden uusimiseen 0 - 2 vuoden aikajaksolla. -Ikääntyneiden lattialämmityksen termostaattien uusimiseen 0 - 1 vuoden aikajaksolla. -Ikääntyneiden vesi- ja viemärilaitteiden ja putkitusten uusimiseen 0 - 3 vuoden aikajaksolla. -Sauna- pesutilan pinnoitteiden ja vedeneristyksien uusiminen 0-3 vuoden sisällä. Uusimisen yhteydessä taustarakenteiden kunto tarkastetaan ja uusitaan tarvittaessa. -Kylpyhuoneen suihkukaapin viemäröinti asennetaan siten, että kaivon kansi voidaan avata puhdistus ja tarkastustoimia varten 0 - 3 kk aikajaksolla.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!