Gustav Pauligin katu 8 B, Aurinkolahti, Helsinki

Velaton myyntihinta 415 000 € Myyntihinta: 415 000 €
Käyttöönottovuosi 2004
Pinta-ala
87,5 m2
4h, k, s

Tyylikäs citykoti perheelle Aurinkolahden sydämessä. Tämä lämminhenkinen koti sijaitsee keskeisellä paikalla Aurinkolahden sydämessä, kävelymatkan etäisyydeltä kauppakeskukselle, metroasemalle sekä merenrannalle.

Läpitalon asunnon isolta parvekkeelta avautuu näkymät ilta-aurinkoon päin Gustav Pauligin kadulle, keittiön puolelta pääsee paistamaan aamuaurinko ja näkymät ovat rauhalliselle takapihalle päin. Takapihalta kulkee turvallinen kävelymatka lähimpään kouluun Kanavan yksikköön ja lähikauppaan K-marketiin sekä lukuisiin puistoihin ja liikuntamahdollisuuksiin.

Tämä lämminhenkinen koti palvelee isompaakin perhettä. Kodissa on tehty useita päivityksiä vuosien varrella: lattiamateriaali on vaihdettu korkealaatuiseen vinyylilankkuun joka on hiljainen, lämmin, pitkäikäinen ja kestää arjen kulutusta; täydellinen lapsiperhearkeen ja lemmikkien omistajille! Kylpyhuoneen kalusteita on uusittu ja vaihdettu moderniksi. Kodissa on kaksi wc:tä.

Aurinkolahti on kaunis 2000-luvulla rakennettu, turvallinen asuinalue jossa kaikki tarpeellinen sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä. Aurinkolahdessa on sekä suomen- että ruotsinkielisiä päiväkoteja ja koulu, urheilukenttiä, kesäkuntosali, Uutelan kaunis ja ainutlaatuinen luonnonsuojelualue luontopolun ja kaupungin ylläpitämän laavun kera, koirapuistot, uimaranta ja sen kaunis rantabulevardi, useita leikkipuistoja. Lähellä, myös kävelymatkan etäisyydellä sijaitsee siisti kauppakeskus Columbus jossa kaikki päivittäiskaupat ja hyviä ravintoloita. Columbuksen "kyljessä" on terveyskeskus neuvolapalveluineen ja ihan vieressä Vuosaaren viihtyisä kirjasto ja Vuotalo joka tarjoaa tapahtumia. Mainitsemisen arvoinen on myös Vuosaaren uimahalli ja urheilutalo joka tarjoaa laajasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tule ihastumaan kohteeseen paikan päälle ja kysy yksityisesittelyä:

Myyntiä hoitaa:

Sanni Leskinen, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV OP Koti Uusimaa 044 7399803 tai sanni.leskinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572838
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Gustav Pauligin katu 8 B, 00990 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s
    Asuinpinta-ala
    87,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    87,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2004
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    4/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke länteen päin, ilta-aurinkoon päin.
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon asunto, näkymät länteen ja itään.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    415 000,00 €
    Neliöhinta
    4 742,86 €
    Hoitovastike
    455,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    455,00 €/kk
    Vesimaksu
    28,00 €/hlö/kk

    Vesivastike 30,00€/hlö/kk 1.7.2024 alkaen Autopaikan vuokra: 36 €/kk Autohallipaikan vuokra 54,00 €/kk

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, lämmityskustannuksesta vastaa osakas., kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    kellarikomero

    Materiaalit

    Keittiö: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Olohuone: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Makuuhuone 1: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Makuuhuone 2: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Makuuhuone 3: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Sauna: puupaneeli,kaakelilattia. Kylpyhuone: laattaseinä, kaakelilattia. Eteinen: maalattu seinä, vinyylilankkulattia. Wc: laattaseinä, kaakelilattia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Helsingin Melissa
    Isännöitsijä
    SKH-Isännöinti Oy/ Markku Kulomäki / asiakaspalvelu@skh.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    54
    Autopaikat
    19 kpl, 17 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, mahdollisuus autopaikkaan, korttelialueen yhteinen kerhohuone käytössä.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betoni/tiili.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Todistuksen laatimispäivä: 7.1.2015. Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä: 7.1.2025.

    Tehdyt korjaukset

    2023: Elementtisaumausten uusinta (toteutussuunnittelu). Rakennusautomaatiojärjestelmän asennus. 2022: Märkätilojen kosteuskartoitus. 2021: Asuntopiha-aitojen huoltomaalaus. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus. Piha-alueiden varusteiden kunnostus. 2018: Saattolämmityskaapeleiden uusinta. Melissan ja Muskotin välisen elementtisauman uusinta. 2017: Elementtisaumojen tarkistus. Kiinteistön kuntotarkastus. Palovaroittimien uusinta. 2015: Auringonsuojakalvot. 2014: Kiinteistön 10-vuoden tarkastus. 2013: Maanalaisten viemäreiden ja vesijärjestelmien puhdistus ja kuvaus. 2012: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö. 2004: Muuttopäivä oli 4.10.2004.. Asunnon remontit: 14.12.2023: Asuinhuoneet- uusitaan lattian pintamateriaali. 7.12.2022 (osakas ilmoittanut): Keittiö: ovien, tasojen ja lattioiden uusiminen 7.12.2022 (osakas ilmoittanut): Kylpyhuone ja sauna: Lattia- ja seinälaatat uusittu, kattopaneelit ja kylpyhuonekalusteet uusittu Keittiö: Työtasot, liesituuletin, tiskialtaat ja liesi uusittu (muutostyö suoritettu 2018 ed. is. toimiston aikaan) 7.12.2022 (osakas ilmoittanut): WC: wc-pöntön uudelleenasennus, lavuaarin ja peilikaapin vaihto, katon maalaus. (muutostyö suoritettu 2019 ed. is. toimiston aikaan)

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 1/2023 päätti, että vuoden 2024 korjaushankkeiden rahoittamiseksi taloyhtiölle nostetaan aluksi 180 000 euron luotollinen remonttitili enintään kahdeksi vuodeksi. Hankkeiden aikana erääntyvät korkokulut maketaan em. luottotilillä. Urakoiden valmistuttua muutetaan käytetty luottolimitti pääomalainaksi 12 vuoden laina-ajalla. Hallitus valtuutetaan määrittelemään lainan ensimmäinen lyhennysajankohta ja vahvistamaan osakkaiden hankeosuudet. Päätettiin myös, että vuoden 2023 korjausohjelman hankkeiden rahoittamiseksi taloyhtiölle nostetaan aluksi 65 000 euron luotollinen remonttitili enintään kahdeksi vuoeksi. Hankkeiden aikana erääntyvät korkokulut maksetaan em. luottolimitillä. Urakoiden valmistuttua muutetaan käytetty luottolimitti pääomalainaksi 10 vuoden laina-ajalla.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelman mukaan (Päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): 2024: Märkätilat saneerauksen toteutussuunnittelu (asunnot A6, A12, A18 ja B33) ja niiden korjaus/saneeraus. Kaukolämpökeskuksen ja patteriventtiilien uusinta sekä lämmitysverkoston perussäätö (toteutus). Elementtisaumojen uusinta (toteutus). 2025: Asuntojen poistoilmapuhaltimien uusiminen. Ulkovalaisinten uusinta. 2027: Märkätilat: kosteuskartoitus kuntoluokka 3 märkätilat A20, A22, B32 ja B47. 2028: Parvekkeiden elastisten saumausten tarkastus. 2035: Energiatodistuksen laadinta.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 966 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Market Aurinkolahti 200m, Kauppakeskus Columbus 700m, Terveysasema 500m, Vuosaaren urheilutalo ja uimahalli 900m, kirjasto 800m,. Koulut: Aurinkolahden peruskoulu 400m,. Päiväkoti: Useita kehuttuja päiväkoteja alueella, mm. Päiväkoti Hippaheikki, Päiväkoti Ahti, Päiväkoti Kanava, Päiväkoti Inkivääri, Päiväkoti Hanna. Aurinkolahden uimaranta ja rantabulevardi 400m, Uutelan ulkoilualue 600m, Kallahden uimaranta 1,5km. Liikenneyhteydet: Metroasema 700m. Runkolinja 560 pysäkki 300m päässä.

    Lisätiedot

    Hallitukselle on myönnetty valtuudet 2024 varsinaisessa yhtiökokouksessa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella kantamaan tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä pääomavastiketta (per laina) tai jättää tarvittaessa enintään kaksi pääomavastiketta (per laina) kantamatta. Yhtiö on osakkaana Kiinteistö Oy Helsingin Yrittitarha Pysäköinti Oy:ssä, jonka omistamassa pysäköintilaitoksessa yhtiöllä on 36 autopaikkaa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

    010 254 2700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!