Kohteessa esittely su 28.4. klo. 13:00 - 13:30.

Kannistontie 8 A 1, Kivistö, Vantaa

Velaton myyntihinta 432 000 € Myyntihinta: 432 000 €
Käyttöönottovuosi 2009
Pinta-ala
112 m2
4 h + k + 2 x kph + s + wc

Laadukas ja hyvin pidetty paritaloasunto halutulla pientaloalueella Kivistössä. Tähän kotiin muutat vailla remonttihuolia. Kannat vain omat tavarasi sisään ja ryhdyt nauttimaan asumisesta tässä viihtyisässä kodissa.

Kodin sydämen muodostaa keskimmäiseen kerrokseen sijoittuvat laadukas Puustellin keittiö sekä korkeaan tilaan sijoittuvat ruokailutila ja olohuone. Ruokailutilasta on käynti asunnon terassille sekä piha-alueelle.

Olohuoneessa on varaava takka, jonka lämmössä on tässä yhteisen oleskelun tilassa mukava tunnelmoida. Takka ja ilmalämpöpumppu ovat merkittävässä roolissa talon lämmityksessa ja niiden anisosta lämmityskustannukset pysyvät maltillisina.

Saunaosasto ja yksi makuuhuoneista sijoittuvat alakertaan. Kaksi makuuhuoneista ovat puolestaan omassa rauhassaan asunnon kolmannessa kerroksessa, missä on myös erillinen kylpyhuone. Mukavana plussana yläkerran makuuhuoneissa on kummallakin oma parveke.

Kivistön keskustan kattavat palvelut ovat täydentyneet juuri avatun kauppakeskuksen myötä. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset vierestä kulkevan bussin ansiosta sekä noin kilometrin päässä sijaitsevan Kivistön aseman ansiosta. Letnokentälle on junalla matkaa alle 10 min ja autolla alle 15 min.

Upeat luontoreitit ja hiihtoladut ovat Kivistössä käden ulottuvilla. Golfin harrastajille Keimola-Golf on alle 10 min automatkan päässä.

Voisiko tämä viihtyisä asunto olla sinun unelmiesi koti? Ota rohkeasti yhteyttä ja mennään tutustumaan.

Tässä kodissa asuu myös koira, joten huomioithan tämän esittelyyn tullessasi mahdollisten allergioiden vuoksi.

Kohteen myynnin ja markkinoinnin hoitaa Johanna Mustonen. johanna.mustonen@op.fi 050 526 6760

IG: @johannamustonen.lkv FB: Johanna Mustonen - kiinteistönvälittäjä

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571978
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Kannistontie 8 A 1, 01700 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4 h + k + 2 x kph + s + wc
    Asuinpinta-ala
    112 m2
    Asuintilojen pinta-ala on 112 m2. Lisäksi asunnossa on lämmin käyttöullakko. Lämpimän autotallin pinta-ala on 27 m2. Muut tilat pitää sisällään kokonais- ja kerrosalan, joka on mitattu rakennuksen ulkomitoin. Tieto perustuu lupapiirustuksiin ja Vantaan kaupaungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen.
    Kokonaispinta-ala
    139 m2
    Käyttöönottovuosi
    2009
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    432 000,00 €
    Kiinteistövero
    513,82 euroa vuonna 2024

    Sähkön kulutus on ollut vuonna 2023 17 250 kWh sisältäen käyttö - ja lämmityssähkön sekä sähkönsiirron. Sähkölasku on ollut keskimäärin 124,00 euroa/kk. Vesi ja jätevesi noin 32 euroa/kk Jätemaksu: noin 100 euroa/vuosi siältäen sekä sekä- että biojätteen tyhjennyksen Kiinteistövero: 513,82 euroa vuonna 2024 Kulutusperusteiset kustannukset voivat merkittävästi vaihdella mm. käyttäjän kulutustottumusten mukaan ja riippuvat mm. sähkön hinnasta, käyttäjän tekemistä sopimuksista ja voivat seuraavalla omistajalla olla merkittävästi pienemmät tai suuremmat kuin nykyisillä omistajilla

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi 2021, pakastekaappi 2021, induktioliesi ja pyrolyysiuuni 2021, liesituuletin huippuimurilla, mikroaaltouuni integroitu 2019, astianpesukone kalusteintegroitu 2019, kaapistot, pöytätasojen materiaali vaihdettu kivitasoihin 2021.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone kaksi suihkua. Kaksi irrallista pyyhe-/liinavaatekaappia laitettu 2021, lattialämmitys.

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia, välitila laattaa, seinät maalattu. Olohuone: Laattalattia, seinät maalattu. Korkeaa tilaa. Käynti terassille missä poreallas. Makuuhuone 1: Alakerran makuuhuoneessa laattalattia, Seinät maalattu 2021 ja huoneeseen laitettu yhden seinän leveydeltä liukuovikaapistot. Makuuhuone 2: Yläkerran kahdessa makuuhuoneessa on laminaattilattia, maalatut seinät, toisessa makuuhuoneessa yksi seinä tapettia. Makuuhuone 3: Yläkerran toisesta makuuhuoneesta on käynti vaatekaappien kautta ullakkotilaan, missä laminaattilattia, paneelikatto, sähköt. Tilassa ei ole ikkunaa, joten tila sopii erinomaisesti esim. leffatilaksi, kuntosaliksi, harrastetilaksi. Tällä perheellä tila on vaatehuone-/ja varasto käytössä. Kodinhoitohuone: Pesukoneliitäntä, allas, kaapistoja. Laattalattia, kaakeliseinät. Liukuovi vaihdettu lasioveksi 2021. Käynti ulos. Sauna: Tervaleppäpaneeliseinät, laattalattia,. Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeliseinät. Eteinen: Laattalattia, maalatut seinät. Wc: Laattalattia, kaakeliseinät.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunkoinen, tiili- ja puuverhoiltu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Katto on hyvässä kunnossa.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Lisäksi ilmalämpöpumppu, uusittu 11/2023 sekä varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa

    Tehdyt korjaukset

    Sähkölukot asennettu talon pääoveen ja autotallin sivuoveen 2021, sähköauton latauspiste asennettu 2021, ulkoporeallas hankittu 2021

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 824 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2007. Kiinteistö sijaitsee asemakaava-alueella, joka on erillispientalojen rakennettua korttelialuetta. Naapurikiinteistöille ei ole suunnittelilla kaavamuutoksia eikä lisärakentamista. https://www.vantaa.fi/fi/haku?keyword=kivist%C3%B6n+kaavoitus
    Rakennusoikeus
    365 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kohde sijaitsee asemakaava-alueella, joka on erillispientalojen korttelialuett, AO. Rakennusoikeuden e-luku on 0,20. Asuntoa kohti saa rakentaa taloustilaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi enintäåän 40 m2.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa Lähikaupppa Alepa n. 50 m päässä samoin Balkan Grilli. Kivistön keskustan palvelut mm. apteekki, ravintoloita, K Market, 24 h Alepa, kuntosali, R -Kioski n. 1 km päässä. Kauppakeskus kivis, missä mm. Lidl, S Market, Alko, terveysasema, nuorisotila, kirjasto, ravintoloita, n. 1,3 km päässä. Koulut: Aurinkokiven yhtenäiskoulu n. 1,2 km päässä. Aurinkokiven koulullla myös neuvola ja päiväkoti. Kanniston alakoulu n. 1,5 km päässä. Päiväkoti: Useita päiväkoteja alueella 500 m säteellä. Lähin päiväkoti Maitorpan päiväkoti. Liikenneyhteydet: Bussit Kanniston tieltä, n. 100 m päästä, junat Kivistön asemalta n. 1 km päästä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!