Terveyskeskuksentie 3 B, Saari, Paimio

Velaton myyntihinta 307 000 € Myyntihinta: 307 000 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
115 m2
4h, k, s, khh, wc

Uusi paritalokoti Paimiossa!

Tähän tyylikkääseen kiinteistömuotoiseen uuteen paritaloon Saaren alueella Paimiossa pääsee muuttamaan heti. Toinen asunto on jo myyty, joten nyt on juuri oikea aika tulla katsomaan paikalle olisiko tämä uudiskohde kenties teidän perheenne uusi koti.

Asuintilat ovat n. 115 m2:n suuruiset. Lisäksi lämmin varasto/ tekninen tila n. 9 m2 ja tilava autokatospaikka. Kerrosala n. 137 m2. Tässä kodissa on mukavat tilat niin lapsiperheelle kuin vaikkapa etätöitä tekevälle pariskunnallekin. Kaikki kolme makuuhuonetta ovat yli 10 neliön suuruisia, joista isoin päämakuuhuone 14,5 m2. Keittiön ruokailutila viihtyisästi avaran olohuoneen vierellä muodostaen ison yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneen isot ikkunat tuovat luonnonvalon sisätiloihin. Lisäksi löytyy myös mm. erillinen kodinhoitohuone omalla uloskäynnillä, ikkunallinen sauna, kylpyhuone kahdella suihkulla jne.

Moderni keittiö on Puustellin laadukkaasta mallistosta ja myös koneistus vastaa tämän päivän vaatimuksia. Löytyy induktioliesitaso liesituulettimella, erillisuuni, integroitu astianpesukone, mikroaaltouuni, sekä erilliset korkeat rosteripintaiset jääkaappi sekä pakastin.

Rakennuksessa on lämmitysmuotona ilmavesilämpöpumppu ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisäksi hintaan kuuluu myös varaava takka, joka toimii mukavana lisänä kodin lämmityksessä. Tällä yhdistelmällä pysyvät lämmityskulut mukavalla tasolla.

Autokatokset ja varastot sijaitsevat rakennuksen keskellä ja jakavat näin järkevästi puoliosuudet. Asuintilat eivät ole toisiaan vasten! Pihalle on rakennettu terassi, jossa kelpaa nauttia Suomen suvesta. Etupihalla tilaa myös talouden toiselle autolle.

Oma tontti 2442 m2, joka hallinnanjakosopimuksella jaetaan asuntojen kesken. Kiinteistömuotoisessa paritalossa asut pitkälti kuin omakotitalossa, ei asunto-osakeyhtiön mukanaan tuomia velvoitteita. Molempien puoliosuuksien omistajat hoitavat itse omat kulunsa.

Tämä uudiskohde sijaitsee Paimiossa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain reilun 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta ja Salosta. Paimon keskustan palveluihin on matkaa n. 2 km ja kulkuyhteydet moottoritielle, terveyspalvelut, koulut, kaupat, leikkikentät ja urheiluharrastepaikat sijaitsevat mukavalla etäisyydellä.

Tämä kodin on rakentanut paikan päällä käsityönä Paimion Ta-LO Oy.

Mielelläni kerron lisää ja lähden kohdetta paikalle esittelemään.

Muista tutustua myös 3D-esitykseen!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Lisätiedot ja esittelyt: Markku Peikola, 0400 745272 tai markku.peikola@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571879
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Terveyskeskuksentie 3 B, 21530 PAIMIO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s, khh, wc
    Asuinpinta-ala
    115 m2
    Asemapiirroksessa merkitty huoneistoalaksi 115 m2 ja kerrosalaksi 137 m2.
    Kokonaispinta-ala
    155 m2
    Käyttöönottovuosi
    2024
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Muuttamaan pääsee huhtikuussa 2024.
    Hinta

    Velaton hinta

    NaN €

    Myyntihinta

    307 000,00 €

    Lainaosuus

    NaN €

    Neliöhinta

    2 669,57 € /m²

    Muut maksut

    Huoneistossa ei ole vielä asuttu, joten toteutuneita kulutustietoja sähkön osalta ei ole saatavilla. Molemmilla huoneistoilla on omat sähkö- ja vesimittarit. Sähkön osalta jokainen tekee oman sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa. Veden kulutuksesta maksetaan Paimion kaupungille. Paimion veden vuoden 2023 hinnaston mukaan veden hinta on 2,19 € /m3 ja jätevesi 3,28 €/m3 + perusmaksu. Jätehuollon osalta maksetaan vuosittainen perusmaksu, joka on suuruudeltaan noin 24 euroa. Jokainen tekee oman sopimuksen roska-astian tyhjentämisen osalta. Tyhjennyksen hinta suuruusluokassa 10 euroa/kerta. Kiinteistövero tarkentuu, kohteen valmistuttua. Karkea suuruusluokka noin 500-700 euroa vuodessa.

    Varustus

    Keittiö

    Varusteina Puustellin kaapistot, korkea jääkaappi, korkea pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, aktiivihiililiesituuletin liesitason yhteydessä, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone ja pöytätasojen materiaalina laminaatti.

    Pesutilat

    Saunassa Narvin 9 kw etäohjattava sähkökiuas. Kylpyhuoneessa 2 suihkua ja toinen wc-istuin, erillinen wc, jossa peili sekä allaskaappi. Kodinhoitohuoneessa kaappi- ja tasotilaa pyykkihuollolle, pesukoneliitäntä ja paikka myös kuivausrummulle. Vesikiertoinen lattia kaikissa tiloissa.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Sauna: Lattiat laattaa ja seinät kuusipanelia. Lauteet tervaleppää. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Lattia laattaa. Wc: Kokonaan laatoitettu. Asuinhuoneet: Lattia vinyylikorkkia ja seinät maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko/lautaverhoilu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Ruukki Classic.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Olohuoneessa keskeisellä paikalla Iso-Maria niminen varaava takka Linnatulen mallistosta.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus voimassa 17.11.2031 asti.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 442 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2021. Kaavassa talon edessä rakentamatonta tonttimaata. Kaavamerkintä AP = asuinpientalojen korttelialue. Paimion kaupunki

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppoihin kuten Lidl, K-Supermarket ja S-Market sekä Paimion keskustan muihin palveluihin matkaa n. 2,5 km. Koulut: Kriivarin alakoulu n. 2km Vistan ala- ja yläkoulu n. 2km Paimion lukio n. 4km. Päiväkoti: Useita päiväkoteja lähistöllä. Paimio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta ja Salosta. Kulkuyhteydet moottoritielle, terveyspalvelut, leikkikentät ja urheiluharrastepaikat sijaitsevat mukavan lähellä.

    Lisätiedot

    Kiinteistömuotoinen uusi paritalo. Kiinteistön hallinnanjakosopimus kirjataan parhaalle etusijalle. Koko kiinteistölle vahvistettu kaksi 450000 euron suuruista panttikirjaa, jotka kohdistetaan yksi kumpaankin hallinta-alueeseen samalla, kun hallinnanjakosopimus vahvistetaan. Piha-alueet on tasoitettu ja kulkutiet sorastettu. Muuten piha-alueiden rakentaminen (pintamaat, nurmikot, istutukset) jää uuden omistajan tehtäväksi. Toinen asunto on myyty. Muuttamaan tähän kotiin pääsee heti.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!