Sananjalka 12 B, Saari, Paimio

Velaton myyntihinta 256 000 € Myyntihinta: 256 000 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
80 m2
3h, k, s

Paimion Naskarlan alueelle rakennetaan kiinteistömuotoinen Paritalo. Kivan kokoiset tyylikkäästi varustetut kodit ovat rauhallisella alueella, mutta kuitenkin kohtalaisen lähellä kaupungin tuomia palveluita, mikä on omiaan myös lapsiperheen tarpeisiin. Alueelta hyvät yhteydet moottoritielle ja 110-tielle, mikä mahdollistaa nopeat liikenneyhteydet niin Turkuun, kuin Helsinkiinkin. Keskustan palvelut ovat n. 3,5 km:n päässä.

Uudet asukkaat on otettu huomioon jo suunnittelun alkumetreiltä asti. Tässä vaiheessa on mahdollista ottaa esille omat toiveet mm. huoneiden koosta, materiaaleista, varusteluista yms. Hyvin suunnitellut ja toimivat pohjaratkaisut, mitkä ovat muunneltavissa asukkaiden tarpeisiin. Lämpimät autotallit ja varastot sijaitsevat rakennuksen keskellä ja jakavat näin järkevästi puoliosuudet. Asuintilat eivät ole toisiaan vasten! Lähtökohtaisesti asunnon perusmateriaalit ovat vaalean harmoniset ja tyylikkäät. Tammiparketti, vaaleat seinäpinnat, laadukkaat laatat ovat ajattomia ja sopivat monenlaiseen sisutukseen. Yksitasoinen pohjaratkaisu on avaran tuntuinen ja lisää ilmavuutta antaa vielä olohuoneessa viisto sisäkatto.

Lämmitysmuotona käyttökustannuksiltaan edullinen ilmavesilämpöpumppu, minkä lisäksi energiatehokkuutta tehostamassa on aurinkosähköjärjestelmä. Asumisviihtyisyyden takaa vielä miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmanvaihto on luonnollisesti koneellinen lämmöntalteenotolla. Takkatulesta haaveileville asunnoissa oleva takkavaraus mahdollistaa takan asennuksen lisähintaan.

Kohteen rakentaminen alkaa keväällä edellyttäen, että ennakkovarauksia on tehty ja kohde on muuttovalmis arviolta vuodenvaihteessa 2024-2025. Kohteen rakentaa Rakennusliike Muurlan Rakentajat Oy, joka on aina tunnettu laadukkaasta rakentamisesta.

OHESSA KUVIA RAKENTAJAN AIKAISEMMASTA VATAAVANLAISESTA TUOTANNOSTA.

Kiinnostuitko! Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva uusi koti. Lisätiedot ja esittelyt: Petri Nieminen puh: 044 770 1334 tai petri.nieminen@op.fi.

Myös muut seitsemän välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä.

Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    549152
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Sananjalka 12 B, 21530 PAIMIO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s
    Asuinpinta-ala
    80 m2
    Kokonaispinta-ala
    108,3 m2
    Käyttöönottovuosi
    2024
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Kun rakennus on valmis ja lopputarkastettu
    Hinta

    Velaton hinta

    NaN €

    Myyntihinta

    256 000,00 €

    Lainaosuus

    NaN €

    Neliöhinta

    3 200,00 € /m²

    Muut maksut

    Kiinteistömuotoinen paritalo, johon vahvistetaan kiinteistön hallinnanjakosopimus. Molemmat osapuolet vastaavat omista kustannuksistaan niin energiakulutuksen, vesi- ja jätevesihuollon, puhtaanpidon, valokuidun ja kiinteistöveronkin osalta. Koska rakennus on uusi ja rakenteilla, toteutunutta energiakulutusta ei vielä ole saatavilla. Näin on myös kiinteistöveron osalta. Arvio kiinteistöveron suuruudesta on noin 300-400 euroa puoliosuuden osalta vuodessa.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti. Keittön kalusteet ovat melamiinipintaisin ovin ja tasot laminaattia. Altaat ovat ruostumattomia teräsaltaita. Ovet, tasot ja vetimet ovat valittavissa myöhemmin valittavalta kalustetoimittajalta.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Saunan laudetasot ovat lämpökäsiteltyä puuta.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, lämmin varasto, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät: tapetti/maalaus, Lattia: parketti, Katto: maal.paneeli (mdf). Olohuone: Seinät: tapetti/maalaus, Lattia: parketti, Katto: maal.paneeli (mdf). Makuuhuone 1: Seinät: tapetti/maalaus, Lattia: parketti, Katto: maal.paneeli (mdf). Makuuhuone 2: Seinät: tapetti/maalaus, Lattia: parketti, Katto: maal.paneeli (mdf). Sauna: Seinät: paneeli, Lattia: klinkkeri, Katto: paneeli. Kylpyhuone: Seinät: kaakeli, Lattia: klinkkeri, Katto: paneeli. Eteinen: Seinät: tapetti/maalaus, Lattia: parketti, Katto: maal.paneeli (mdf). Wc: Seinät: kaakeli/maalaus, Lattia: klinkkeri, Katto:maal.paneeli (mdf).

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Rakennuksessa puurunko ja puupaneeliverhoilu. Ulkoverhoilu vaaka- ja pystypaneelein.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Vesikatteena Classic peltikate. Kattosillat yms. varusteet maalattua terästä.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. .
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Asuintiloissa kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys. Huoneissa säädettävät termostaatit.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle laaditaan energiatodistus rakennusluvan yhteydessä

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 887 m2
    Vuokralleantaja
    Paimion Kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2071
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Paimion Kaupunki
    Rakennusoikeus
    377 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Tontin koko 1 887 m², tehokkuusluku 0,20, rakennusoikeutta yhteensä 377 m². Tämän kiinteistön osuus on puolet kokonaisrakennusoikeudesta.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvä sijainti n.1km:n etäisyydellä 110-tiestä ja n.3 km:n etäisyydellä Paimion moottoritieliittymästä (E18 Turku-Helsinki). Lähimpään kauppaan (Vista) tulee matkaa n.3,5 km. Ala-aste n. 3 km ja päiväkoti alle 1 km:n etäisyydellä. Liikuntamahdollisuudet ulkoilureitteineen lähellä. Turkuun ja Saloon autolla noin 20 minuuttia. Koulut: Ala-aste n. 3 km (Vista). Päiväkoti: N. 600 m. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet Turun ja Helsingin suuntaan. Moottoritieliittymälle muutaman minuutin ajomatka.

    Lisätiedot

    Rakennuksessa on lämmitysmuotona ilmavesilämpöpumppu ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisena lattialämmityksenä. Energiatehokkuutta lisäämään katolle asennetaan aurinkopaneelit Longin yksikidepaneelista (tehokas 505w half cut ominaisuudella). Valokuituliittymä valmiina. Omistajat tekevät itse sopimuksen valokuidun ja kaapeli-tv:n osalta Lounean kanssa. Rakennustyöt alkavat, kun on riittävästi ennakkovarauksia. Tällä hetkellä arvioitu valmistumisaika on vuodenvaihteessa 2023-2024.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!