Voimakatu 4 A, Ratinanranta, Tampere

Velaton myyntihinta 418 000 € Myyntihinta: 418 000 €
Käyttöönottovuosi 2010
Pinta-ala
96 m2
3h, k, s, erill.wc, terassipiha

Upea ensimmäisen kerroksen terassipihallinen kolmio Asunto Oy Tampereen Ratinanrannan Pursimiehestä. Tässä kodissa yhdistyvät tyylikkyys ja toiminnallisuus. Hyvin suunnitellun ja persoonallisen pohjaratkaisun ansioista kodin oleskelutilat ovat hyvin avarat. Muutaman porrasaskelman alempana oleva olohuone ja tilan korkeampi huonekorkeus sekä isot, upeasti luonnonvaloa tuovat ikkunat tekevät huoneesta entistä avaramman tuntuisen. Olohuoneesta on kulku kodin isolle terassipihalle, joka toimii oleskelutilana osan vuodesta. Oma viihtyisä terassipiha, oma sauna sekä asunnon upeat oleskelutilat vastaavat usean kodinetsijän toiveita. Kodin keittiössä on kauniin vaaleat kalusteet ja kaappitilaa on reilusti. Asunnon kaksi wc:tä sekä kylpyhuoneen käytännöllinen kodinhoitopiste lisäävät arjen sujuvuutta. Asunnon molemmissa makuuhuoneissa on kaappikomerot seinustalla sekä eteisessä on tilavat liukuovikaapistot. Lisäksi yhtiön tiloissa on huoneistokohtaiset häkkivarastot. Asunto Oy Tampereen Ratinanrannan Pursimies on vuonna 2010 valmistunut 41 asuinhuoneistosta koostuva taloyhtiö. Talo on rakennettu 1985m2 vuokratontille ja huoneiston tonttiosuus on mahdollisuus lunastaa vuosittain. Yhtiö on liitetty kaupungin kaukolämpöverkkoon ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Hissillä pääsee suoraan Ratinanrannan Pysäköinnin parkkihalliin, josta huoneiston mukana myydään autopaikka AP4, hintaan 25 000,00 euroa. Ratinassa asut kauniissa Pyhäjärven rantamaisemissa sekä keskustan palveluiden läheisyydessä. Alue tarjoaa mukavat puitteet mm. ulkoilijalle ja kulttuurin ystäville. Lähelläsi on keskustan kattavat palvelut, upeat ulkoilumaastot, harrastemahdollisuudet ja kattava kulttuuritarjonta sekä monet muut aktiviteetit. Pyhäjärven rannassa vierustalla kulkee kauniita kävelyreittejä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, kuljet sitten julkisilla, jalkaisin, pyörällä tai omalla autolla. Sovi oma esittelyaikasi pian tähän tyylikkääseen kotiin! Niina Lahtinen, puh. 050 389 6816, niina.lahtinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571526
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Voimakatu 4 A, 33100 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s, erill.wc, terassipiha
    Asuinpinta-ala
    96 m2
    Kokonaispinta-ala
    96 m2
    Käyttöönottovuosi
    2010
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    418 000,00 €
    Neliöhinta
    4 354,17 €
    Hoitovastike
    412,80 €/kk
    Muu vastike
    441,60 €/kk
    Yhtiövastike yht
    854,40 €/kk

    Tietoliikenneyhteysmaksu 1,50 €/kk. Tontin lunastushinta oli vuonna 2023 1021,11€/m2 ilman kuluja. Hoitovastikkeen määräytymisperusteena käytetään huoneiston asuinneliöiden määrää, mikäli huoneistolle kohdistuisi rahoitusvastiketta käytettäisiin sen määräytymisperusteena osakkeiden lukumäärää. 1.6.2013 alkaen huoneistokohtaisten vesimittareiden kulutuksen mukaiset laskutukset hoidetaan 3 kk:n välein. 31.8.2023 laskutuksissa kylmän veden hinta oli 5,19 €/m3 ja lämpimän käyttöveden hinta oli 10,49 €/m3. Yhtiön kaikki huoneistot on liitetty talokohtaiseen Elisan laajakaista-internet liittymään, jossa huoneistokohtainen perusnopeus 50/10 Mbit/s. Rahoitus hoidetaan tietoliikennevastikkeella. Mahdollisuus ostaa Ratinanrannan Pysäköinti Oy:stä autohallipaikkaosake AP 4 hintaan 25.000 € . Autohalliin kulku suoraan hissillä. Autohallipaikan hoitovastike on 59,7 €/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteena on jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneen varusteena on suihku, kiinteä suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi,seinä-wc ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssa on lattialämmitys. Wc:ssa on peili- ja allaskaappi.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: parketti, maali. Olohuone: parketti, maali. Makuuhuone 1: parketti, maali. Makuuhuone 2: parketti, maali. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Wc: Kokonaan laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tampereen Ratinan Pursimies
    Isännöitsijä
    Pamis Oy, Vilppo Jukka
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    41
    Autopaikat
    3 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneell.tulo-poisto+ Ito
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 120 kWh/m2 vuosi. Voimassa 23.4.2031.

    Tehdyt korjaukset

    Vuositakuukorjauksia ja sisäpihan puoleisten pihakäytävien laatoituksia 2011 Ulkopuolisten puuosien huoltomaalaus 2014 Ilmanvaihtohormien nuohous ja säätö 2016 Pihavalaisin pylväiden valaisinyksiköiden uusinta 2016. Huoneistojen palovaroittimien uusiminen 2017 Avattavien parvekelasitusten huoltokierros 2017 Ilmanvaihtokoneiden uusiminen 2017 Huoneistojen lattialämmityksen säätötoimilaitteiden uusinta 2017. Pesuhuoneiden, huoneistosaunojen sekä wc-tilojen tarkastus 2019 Vesikaton kuntokartoisus 2019. Kiinteistötekniikan automaatiojärjestelmän uusiminen 2020 Ulkopuolisten puuosien huoltomaalaus ja -korjaustöitä 2022. Huoneistojen ikkunoiden osalta suoritettiin korjauskierros missä karmirakenteiden osalta irronneet kappaleet liimattiin takaisin ja varmistettiin ruuvein, sekä muut paikallaan olevat karmin kappaleet ruuvivarmistettiin sekä myöskin ikkunoiden tiivisteet uusittiin. Lisäksi toteutettiin parvekeovien säätötyö, 2024.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Ikkunoiden huolto- ja tiivistyskierros 2023 Huoneistokohtainen jäähdytysjärjestelmä 2023-2024 Ilmanvaihtohormien nuohous ja säätö 2025-2026

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 985 m2
    Omistus
    Valinnainen vuokratontti
    Vuokralleantaja
    Apteekkien Eläkekassa.
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 23.10.2058
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähettyvillä kaikki keskustan palvelut, lähikauppana Ratinan kauppakeskuksen Lidl ja K-Supermarket. Ratinanrannasta alkavat mukavat ulkoilumaastot rantoja pitkin kohti Hatanpään arboretumia tai Pyynikin harjuja.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!