Lumivaarantie 9 A, Laajalahti, Espoo

Velaton myyntihinta 365 000 € Myyntihinta: 284 391 €
Käyttöönottovuosi 1981
Pinta-ala
84 m2
3h + k + s + kph + erillinen wc + khh (yj. mukaan 3h + k + saunaosasto + varasto A2)

Muuttovalmis 1-tasoinen paritalo lapsiperheiden suosimalla Laajalahden asuinalueella

Tähän kotiin voit muuttaa ilman remonttihuolia. Asunto on lähes kauttaaltaan remontoitu vuosien varrella. Myös yhtiössä on tehty laajat saneeraukset. Asunnon tilava olohuone yhdistyy ruokailutilaan ja ajaton Parma-keittiö houkuttelee kokkailemaan. Huoneiston toisessa päädyssä ovat asunnon makuuhuoneet. Isommassa makuuhuoneessa on tilava vaatehuone arkea helpottamaan. Asunnossa on reilusti säilytystilaa vaatteille. Oman kodin sauna lämpiää omien aikataulujenne mukaan vaikka ulkoilun jälkeen. Asunnossa on lisäksi kodinhoitohuone ja erillinen wc. Huoneiston terassipiha on suojaisa ja pihassa on monenlaisia istutuksia. Olohuoneesta on mahdollista teettää ovi takapihalle. Muutostyön piirustukset ovat olemassa.

Asunto on remontoitu lähes kauttaaltaan vuonna 2021. Tällöin uusittiin asunnon lattiat ja katot ja asuntoon asennettiin ilmalämpöpumppu. Myös saunan lauteet uusittiin tervaleppälauteiksi samassa yhteydessä. Kylpyhuone, sauna ja keittiö on peruskorjattu vuonna 2016.

Jokaiselle huoneistolle on oma ulkoautopaikka, joka sijaitsee asunnon edessä.

Päiväkoti ja koulut ovat kävelymatkan päässä ja alueelta löytyvät kattavat palvelut kauppakeskus Brediksestä. Isommat ostokset teet Tapiolassa tai Sellossa Leppävaarassa.

Liikenneyhteydet alueelta ovat erinomaiset kuljitpa omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Lähimmälle bussipysäkille on vain noin sata metriä ja Raide-Jokerin pysäkille kävelet muutamassa minuutissa. Kehä I:lle ja Turun moottoritie ovat vieressä, joten omalla autollakin yhteydet ovat hyvät.

Lähialueella on hyvät ulkoilumaastot mm. Laajalahden luonnonsuojelualue tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun ja lenkkeilyyn.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin! Olethan pian yhteydessä niin sovitaan sinulle oma esittelyaika.

Yhteydenotot ja esittelypyynnöt: Petra Mantere, kiinteistönvälittäjä, LKV, puh. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570731
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Lumivaarantie 9 A, 02140 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + s + kph + erillinen wc + khh (yj. mukaan 3h + k + saunaosasto + varasto A2)
    Asuinpinta-ala
    84 m2
    Kokonaispinta-ala
    84 m2
    Käyttöönottovuosi
    1981
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/-
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneen ikkunat länteen, makuuhuoneiden ikkunat itään.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    284 391,44 €
    Velaton hinta
    365 000,00 €
    Lainaosuus
    80 608,56 €
    Neliöhinta
    4 345,24 €
    Hoitovastike
    294,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    600,60 €/kk
    Muu vastike
    50,40 €/kk
    Yhtiövastike yht
    945,00 €/kk
    Vesimaksu
    10,00 €/hlö/kk

    Sähkönkulutus laskettu noin 6,5 senttiä / kWh mukaan, 2 aikuisen talous. Yk päätös 2023 hallitukselle myönnettiin seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen valtuus periä tarvittaessa enintään 2 kk ylimääräinen hoitovastike tai vastaavasti jättää perimättä enintään 2 kk kuukauden hoitovastike.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin Siemens, uusittu v. 2021, induktioliesi Electrolux, 2021 uusittu, liesituuletin, mikroaaltouuni Siemens, uusittu 2021, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kalusteuuni . Parma-keittiö

    Pesutilat

    Sauna lauteet uusittu vuonna 2021, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sauna, kph ja erillinen wc, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia:parketti / seinät:maalattu / katto:paneeli. Olohuone: Lattia:parketti / seinät:maalattu / katto: paneeli. Makuuhuone 1: Lattia:parketti / seinät: maalattu / katto: paneeli. Makuuhuone 2: Lattia:parketti / seinät: maalattu / katto:paneeli. Kodinhoitohuone: Lattia:laatta / seinä:maalattu / katto: paneeli. Sauna: Lattia:laatta / seinä:paneeli / katto:paneeli. Kylpyhuone: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto:paneeli. Eteinen: Lattia:parketti / seinä:maalattu / katto:paneeli. Wc: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto:paneeli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Lumivaarantie 9
    Isännöitsijä
    Lauri Tiainen, RK-Isännöinti Oy, puh. 010 666 6450, hallituksen pj. Panu Härkki
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    6
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, yhtiöjärjestyksen mukainen varasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puu/tiili.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu, asennetteu vuonna 2021.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus voimassa 1.10.2024 asti

    Tehdyt korjaukset

    2021: A1 ja B3 wc:n lattioiden vesieristeet uusittu, A1, B3 ja C5 huoneistojen märkätilan peruskorjaus suoritettu seinärakennekorjausten yhteydessä, 2020-2021: kiinteistön peruskorjaus: ulko-ja sisäseinien korotuskorjaukset ja niihin liittyvät seinärakenteiden uusimiset, höyrysulkujen ja ulkoseinien eristyksen uusiminen, uusien lattiavalujen tekeminen ja asuntojen alakatto-, seinä-ja lattiapintojen uusiminen, märkätilojen uusimiset huoneistoihin A1, B3 ja C5, sähköjärjestelmien uusiminen, käyttövesiputkien uusiminen, ulkopaneloinnin uusiminen, ulkovalaistuksen uusiminen, 2020: kiinteistön kaikkien ulkoseinien rakennekorjaukset, kiinteistössä suoritettu vuonna 2019 mikrobitutkimuksia, joiden perusteella suoritettiin kaikkien rakennusten ulkoseinien korjaukset yhdenvertaisuuseriaatteen nojalla, 2018: jätevesipumpun uusiminen, rakennusten alapohjien puhdistus ja tarvittavat korjaukset, sisältäen alapohjan maanmuokkaustyöt, alapohjan läpivientien tiivistystyöt, kapillaarikatkon asentaminen, alapohjan salaojajärjestelmän asentamisen, 2017: Rakennusten alapohjien kunnostuksen suunnittelu, 2016: C6 kylpyhuoneen peruskorjaus, A2 märkätilan peruskorjaus, 2015: B-talon vesivahingon korjaustyöt, 2014: sähkökeskusten huolto, C6 sähkökeskuksen uusiminen, 2013: lämpökuvaus syksyllä, 2012: C5-C6 edustan auki kaivaminen ja salaojan sekä patolevyn asentaminen, talkootyönä suoritetut julkisivujen kunnostukset, 2011: syöksytorvien asentaminen varaston katot, antennivahvistimen uusiminen, varastokattojen uusiminen.. Asunnon remontit: 2024: kodinhoitohuoneen taiteovi uusitaan, 2023: wc-istuin uusittu (korotettu), 2021: ilmalämpöpumpun asennus, vesivaraaja uusittu ja asennettu takaisin saunan lauteiden alle, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni uusittu, parketti ja katto uusittu, seinät maalattu + uusittu seinäeristeet, sälekaihtimet uusittu, kattoon lisätty eristettä ja 'eristeen suoja' uusittu välikatolla. Saunan lauteet, katto ja seinät uusittu (tervaleppälauteet + tervaleppäpaneelit), 2016: keittiö uusittu, märkätilan peruskorjaus (kph + sauna, suihkutilan eristys), yhtiö teettänyt

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitosuunnitelma seuraavalle 5 vuodelle, hallitus ehdottanut 30.3. 2023: jätekatoksen uusiminen tai laajentaminen, piha-aidan uusiminen (Lumivaarantien laita ja postilaatikoiden takana oleva aita), vesikaton kunnon tarkkailu ja autopaikkojen sähköjen uusiminen. Kunnossapitotarpeet päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. Yhtiökokous tekee korjauksista päätökset vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 889 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki, 09-81621/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa Lähikauppa Alepa 0,650 km, Sellon kattavat palvelut 1,7 km, kirjasto Laajalahden kirjasto 0,550 km, Sellon kirjasto 1,7 km, Tapiolan kirjasto 3,5 km. Koulut: Laajalahden koulu 0,550 km, Tapiolan lukio 3,3 km. Päiväkoti: Laajalahden päiväkoti 0,900 km. Tapiola Golf 2,3 km, GoGolf Range Leppävaara 2,2 km, Niittykummun urheilupuisto 4,7 km, Villa Elfvik 1,0 km Kauppakeskus Ainoa 3,8 km. Hyvät yhteydet omalla autolla ja julkisilla. Raide-Jokerin ja lähin bussipysäkki kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet: Raide-jokerin pysäkille noin 100 m, bussipysäkki vieressä, Leppävaaran juna-asema 1,7 km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!