Kolsarintie 1 B, Konala, Helsinki

Velaton myyntihinta 185 000 € Myyntihinta: 167 316 €
Käyttöönottovuosi 1964
Pinta-ala
62 m2
4h + kk + kph + p (yj. 4h + kk)

Tehopohjainen neliö tarjolla halutussa Konalassa! Muuta sisään tai remontoi itselle sopivaksi, asunnon pohja joustaa omien asumisen tarpeiden mukaisesti.

Tässä kodissa on peräti kolme makuuhuonetta. Keittiö sekä olohuone ovat yhtenäistä, vitriinin erottamaa, tilaa, josta on käynti lännen suuntaiselle parvekkeelle. Näkymät ovat puistomaisen rauhalliset. Aikakautensa arkkitehtuurille tyypillisesti huoneistossa on isot ikkunat, jotka tuovat valoa sisään. Ensi kerralla kodissa vierraillessani kiinnitinkin huomiota asunnon valoisuuteen. Säilytystilaa on vaatehuoneessa ja komeroissa sekä tietenkin huoneistokohtaisessa verkkovarastossa ja entisessä "perunakellarissa".

Omalla tontilla sijaitsevassa taloyhtiössä on tehty käyttövesiputki- ja sähkösaneeraus sekä viemärit pinnoitettu. Yhtiölllä on piha-autopaikkojen lisäksi lämpimiä autotalleja asukkaiden käyttöön. Suunnitteilla on latausinfran rakentaminen ja maalämpöön siirtymisen suunnittelu.

Konalan alue on erittäin vetovoimainen ja elo kaikkinensa on helppoa sekä sujuvaa. Alueella on runsaasti kävelymatkan päässä palveluita ja kauppoja, myös koulu ja useita päiväkoteja sekä liikuntamahdollisuuksia. Lisäksi on erinomaiset liikenneyhteydet, niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568596
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kolsarintie 1 B, 00390 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + kk + kph + p (yj. 4h + kk)
    Asuinpinta-ala
    62 m2
    Kokonaispinta-ala
    62 m2
    Käyttöönottovuosi
    1964
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke lännen suuntaan, näkymät puisto/piha-alueelle.
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneistosta näkymät länteen ja pohjoiseen, puisto- ja piha-alueille.
    Vapautuminen
    1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    167 315,67 €
    Velaton hinta
    185 000,00 €
    Lainaosuus
    17 684,33 €
    Neliöhinta
    2 983,87 €
    Hoitovastike
    263,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    173,60 €/kk
    Yhtiövastike yht
    437,10 €/kk
    Vesimaksu
    12,00 €/hlö/kk

    Yhtiökokous 2023 myönsi hallitukselle valttuden tarvittaessa periä 1-2 kk hoitovastike ja muuttaa pääomavastiketta korkokannan oleellisesti muuttuessa. Taloyhtiössä on huoneistokohtainen vedenmittaus.Osakkailta peritään ennakkovesimaksua kuukaisittain perustuen huoneiston asukkaiden määrään. Taloyhtiön kustannuksella veden tasauslasku tehdään kaksi kertaa vuodessa.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, lattialiesi, liesituuletin -aktiivihiili, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuonessa on suihku, peili- ja allaskaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys -sähköinen ja kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, verkkokellari, ent.perunakellari, ei jäähdytetty

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone 3: Parkettilattia, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Kolsarintie 1-3
    Isännöitsijä
    Ainoa & Co Oy, Uudenmaan isännöintipiste Oy, Jari-Petri Anttila p. 09 838 6700, asiakaspalvelu@isannointipiste.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    72
    Autopaikat
    23 kpl, 28 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, mahdollisuus lämpimään autotalliin

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betoni/tiili.
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen ilmanvaihto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 142, voimassa 08.09.2033 asti

    Tehdyt korjaukset

    2022 Koodilukkojen asennus ulko-oviin 2021 ulkovalaisimien vaihtaminen led-valaisimiksi 2021 Sadevesiviemärin korjaus 3-talo 2019 Piha-alueen asfaltointikorjaukset 2017 Autotalliovein- ja seinäpaneloinnin korjaus 2017 Kiinteistön jäteaseman uusiminen 2016 Huoneistojen A 4 ja A 5 kylpyhuoneiden korjaus 2015 Käyttövesiputkisto- ja sähkösaneeraus sekä poistoilmahormien nuohous 2014 Käyttövesiputkiston- ja sähkösaneerauksen suunnittelu 2013 Vesivahinkojen korjauksia osassa huoneistoja 2012 Kiinteistön lukkojen sarjoituksen uusiminen 2012 Parvekelattioiden osittainen korjaus 2012 3-talon tonttivesijohdon uusiminen 2012 Antenniverkon kunnostus 2011 1-talon tonttivesijohdon uusiminen 2011 Syöksytorvien ja räystäskourujen saattolämmitys 2011 Porraskäyvien ala-aulojen maalauskunnostus 2011 Elementtisaumaus 2011 Vesikattojen pinnoitus 2011 Vesivahinkojen korjauksia osassa huoneistoja 2010 Julkisivujen pesu 2009 Viemäriputkien pinnoitus 2007 Saunojen kunnostus 2006 Lämmönvaihtimen uusiminen 2000 Parvekkeiden kunnostus 1999 Hormien nuohous 1999 Käyttövesiputkien linjasulkujen uusinta 1999 Peltikattojen maalauskunnostus 1988-1989 ikkunoiden ja parvekeovien uusinta 1988-1989 julkisivujen lisäeristys ja levytys. Asunnon remontit: kylpyhuoneremontti 2006

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 12.10.2022 valtuutti hallituksen tilaamaan sähköautojen latausinfran rakentamisen ja maalämpöhankkeen suunnitelun. Suunnittelun rahoittamiseksi valtuutettiin hallitus nostamaan enintään 20 000 euron suuruinen laina.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 §:n tarkoittama hallituksen kunnossa-pitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. Tämä hallituksen selvitys perustuu seuraaviin tutkimuksiin ja asiakirjoihin: 2011 Kiinteistön kuntoarvio 2019 Vesikaton kuntotarkastusraportti 2019 Sadevesiviemärien kuvaus 2022 Kiinteistön kuntoarvio Maalämpöjärjestelmän suunnittelu Sähköautojen latausinfran rakentamisen suunnittelu Energiatodistuksen tilaaminen Porrashuoneiden ulko-ovien ja ikkunaelementtien uusiminen Porraskäytävien maalaus ja lattiapinnoitteiden uusiminen Huoneistojen ulko-ovien uusiminen Lämmitysjärjestelmän tasapainotus Kattojen ja räystäskourujen kunnostaminen Vesikaton kuntotarkastusraportti Autotallin lattioiden korjaukset Kellarikäytävien maalauskunnostus Sokkelin pinnoitus Julkisivun pesu Asfaltoinnin paikkakorjauksia Hormien nuohous Ikkunoiden ja parvekeovien huolto ja kunnostus tarvittavilta osin

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    8 371 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvät päivittäispalvelut alueella. Kävelymatkan päässä on K-market, Tokmanni, Lidl. Tee-se-itse ihmisiä ilahduttaa se, että Konalassa on Motonet, IKH ja Puuilo. Lähistöllä on Kannelmäen Kaari, Leppävaaran Sello ja Myyrmanni. Koulut: Alueella on alakoulu. Päiväkoti: Alueella useita. Myyjän sanoin: Konalassa viehättää se, että tämä on maaseutumainen lähiö, eikä kivikylä. Täällä on hyvä ulkoilupuisto- ja pyöräilytieverkosto. Lähin koirapuisto on 100 m päässä. Vihdintien toisella puolella on koirien agilityhalli, tennishalli, Padelhalli. Ristikossa on kiipeilyhalli. Malminkartanossa on Suomen kuuluisimmat portaat ja mäen huipulta hyvät näkymät. Liikenneyhteydet: Liikenteellisesti Konala on hyvässä paikassa, julkiset yhteydet ovat toimivat. Konalan- ja Vihdintiellä kulkevat monipuoliset bussiyhteydet pääkaupunkiseudulla, lähellä Pitäjänmäessä on raideyhteys niin juna- kuin jokerilinjalle. Omalla autolla liikkuvalle ovat valtaväylät lähellä.

    Lisätiedot

    Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!