Ulvilantie 23 D, Munkkivuori, Helsinki

Velaton myyntihinta 388 000 € Myyntihinta: 344 713 €
Käyttöönottovuosi 1958
Pinta-ala
77 m2
4h, k, kph, parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h + k + kh)

Tehopohjainen perheasunto huippupaikalta!

Läpitalon asunto, jossa on kolme makuuhuonetta, erillinen keittiö sekä olohuone, josta on käynti parvekkeelle. Kylpyhuone on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä, muilta osin voit päivittää asunnon mieleiseksi. Ikkunoista aukeaa vehreät näkymät kadulle ja laajalle piha-alueelle. Pihalla lasten on turvallista leikkiä ja perheen viettää kesäpäiviä vaikkapa grillaillen.

Hyvin hoidettu yhtiö seisoo omalla tontilla. Suuret remontit on tehty, viimeisimpänä siirrytty maalämpöön ja aurinkoenergiaan.

Munkkivuori on suosittua ja rauhallista aluetta, jossa tarjolla on hyvät päivittäispalvelut Munkkivuoren ostoskeskuksessa. Alueelta löytyy koulut ja päiväkodit lapsiperheille. Laajat puistoalueet tarjoavat hyvät puitteet ulkoilulle ja mm. Talissa on monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Tervetuloa tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568284
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Ulvilantie 23 D, 00350 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, kph, parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h + k + kh)
    Asuinpinta-ala
    77 m2
    Kokonaispinta-ala
    77 m2
    Käyttöönottovuosi
    1958
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/4
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke sisäpihalle
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat kadulle ja sisäpihalle, noin pohjoinen/etelä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    344 713,38 €
    Velaton hinta
    388 000,00 €
    Lainaosuus
    43 286,62 €
    Neliöhinta
    5 038,96 €
    Hoitovastike
    358,05 €/kk
    Rahoitusvastike
    488,95 €/kk
    Yhtiövastike yht
    847,00 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Autotalli, yhden auton talli 120€/kk, kahden auton talli 100 €/kk. Autopaikkoihin, joissa ladataan sähköautoja, lisätään 10,00 €/kk. (3kpl autotalleja ja 6 kpl pihapaikkoja, joissa lataus) Pyykinpesu maksaa pesukerralta 1,50 € per koneellinen. Jokainen pesuohjelma maksaa 1,50 €/kerta. Taloyhtiölaajakaista 10M sisältyy hoitovastikkeeseen. Maalämpö-, aurinkopaneeli-, ja sähköautojen latausinfraurakka rahoitetaan 1.200.000 euron hoitolainalla. Hoitolaina on tarkoitus maksaa sillä säästöllä, mikä syntyy, kun kaukolämmöstä ei makseta enää. 1.7.2024 alkaen hoitovastike 5€/m2 (vanha 4,65€/m2) rahoitusvastike vesikatto RV4 0,60€/m2 (vanha 0,95€/m2). Hallituksella valtuudet periä periä enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin suodattimella (ei toimi).

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, vintti

    Materiaalit

    Keittiö: lattia laatta, seinät välitilalaatta/maalattu. Olohuone: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 1: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 2: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 3: lattia parketti, seinät tapetti. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät laatta. Eteinen: lattia parketti, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-Oy Metsäpalsta
    Isännöitsijä
    Saudit Oy, Sinikka Ahola, Koroistentie 8, 00280 Hki, sinikka.ahola@saudit.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    97
    Autopaikat
    18 kpl, 18 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 18.2.2034

    Tehdyt korjaukset

    2023: Maalämpöjärjestelmän hankinta ja toteutus, aurinkovoimalan hankinta ja toteutus, sähköautojen latausinfran hankinta ja toteutus, energiatodistuksen päivitys, pihan asfaltointi, ilmanpoistimen vuosihuolto,pohjakerroksen patteritermostaattien asunnus ja lämpötilojen säätö, parvekkeiden teräspinnakaiteiden kunnostus ja maalausurakka-asiakirjojen laadinta ja urakan kilpailutus. 2022: Peltikatteen maalaus 2021: Itä- ja länsipäätyjen sekä eteläsivun huoneistoikkunoiden ulkopuitteet, huoneistoparvekkeiden ulko-ovet sekä liittyvien karmien ulkopuoli ja karmivalssi (huomioidaan, että pinta kunnostetaan tässä urakassa yhtiön kunnossapitotöinä ja tulevaisuudessa kun vastaavaa korjausta tehdään Ulvilantien puolen ikkunoille, kunnostetaan ne samassa laajuudessa), Kunnostettavien puitteiden ja ovien käyntisovitukset sekä helojen säätö ja rasvaus ikkunavesipellit (irtonainen maalin poisto, hionta ja maalaus kahteen kertaan), ulko- ja sisäpuitteiden sekä parvekeulko-ovien ja sisäovien tiivistys korkealuokkaisella silikonitiivisteellä liimaten, tiivistyksissä mukaan lukien pohjoissivut (Ulvilantien puolen ikkunat). 2020: Autotallien ovien maalauskunnostus. 2019: Hoitoleikkauksia pensaille ja puille, ulko-ovien kunnostus. Mosaiikkibetonivaurioiden korjaus Ulvilantien puolen porrashuoneiden auloissa ja autotallien pilarinjuurien korjaustyöt. 2018: Vesikate uusittu konesaumatuksi peltikatteeksi, lämmitysverkoston säätö ja mittaus, ikkunoiden ja ulko-ovien kuntotutkimus, puiden, kantojen ja oksien leikkaus. 2017: Yhtiöjärjestys muutettu kokonaan, sadevesiviemärijärjestelmän uusiminen, sokkeleiden eristys, pihan asfaltointi sekä pintavesien uudelleen ohjaus, patteriventtiilien ja linjasäätöventtiilien uusiminen, lämmönjakokeskuksen uusiminen, vesikatteen kuntotutkimus ja katteen uusimisen suunnittelu. 2016: Rakennuksen kuntoarvio: Rakennustekniikka, LVI-järjestelmät, sähkö- ja telejärjestelmät; Parvekelasien korjaustyö; Hankesuunnitelma: Kiinteistön salaojien ja sadevesien ohjauksen korjaus- ja uusimistöihin valmistautuminen. 2014: Lukituksen uudistus Abloy Sento-järjestelmään. 2012-2013 Ilmanvaihtohormien kartoitus, kuvaus- ja nuohoustyöt linjasaneerauksen yhteydessä. Käyttövesiputket sekä sähkö- ja antenninousut uusittu. 2011-2012: Viemäreiden sisäpuolinen saneeraus. 2010-2011: Putkisaneerauksen suunnittelu. 2005: Parvekesaneeraus. 2004: Lämmönvaihtimen uusinta, putkiston kuntotutkimus. 1998: Porrashuoneet. 1994: Ikkunat ulkopuolelta, patteriventtiilit. 1993: Lämmönvaihdin. 1990: Asfaltointi. 1987: Räystäskourut. 1986: Ulkomaalaus. 1974: Kaukolämpö. 1970-1972: Katto.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024-2028 (Yhtiökokous tekee päätökset remonteista vuosittain): 2024: Tuuletusparvekkeiden teräspinnakaiteiden huolto ja maalaus, energiatodistuksen päivitys 2025: Nuohous 2026: Julkisivujen kuntotarkastus 2027-2028: Ei suunnitelmia

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    8 576,6 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki 09 310 11111, www.hel.fi

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Munkkivuoren ostoskeskus, hyvät päivittäispalvelut, Munkkiniemen palvelut. Koulut: Munkkivuoren ala-asteen koulu, Munkkiniemen yhteiskoulu, Helsingin ranskalais-suomalainen koulu. Päiväkoti: mm. Päiväkoti Munkkivuori. Liikenneyhteydet: bussit

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!