Laitamäki 4 B, Klaukkala, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 249 000 € Myyntihinta: 231 043 €
Käyttöönottovuosi 2003
Pinta-ala
95 m2
4h, k, s

Tyylikäs ja siisti koti läheltä koulua ja päiväkotia. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, ja valoisa olohuone, josta käynti tilavalle parvekkeelle. Keittiön kodinkoneet on uusittu. Yläkerrassa ilmanviilennin kesähelteille. Alakerrassa tilava päämakuuhuone, josta käynti aidatulle terassille. Terassilla sähkökäyttöinen markiisi. Näppärä kodinhoitohuone helpottaa arkea. Asunnossa on runsaasti säilytystiloja mm. tilava vaatehuone ja kiinteitä kaappeja, lisäksi erillinen ulkovarasto ja irtaimistovarasto. Yhtiö on kaukolämmössä eli lämmityskulut sisältyy vastikkeeseen. Huoneistolle kuuluu autopaikka sähköpistokkeella. Yhtiö rajautuu puistoalueeseen, joka jatkuu metsäisenä lähivirkistysalueena.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin Klaukkalan parhaimmalla paikalla. Ota yhteyttä Niina Kankaanpää, puh 046 922 5439, niina.kankaanpaa@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    567560
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Laitamäki 4 B, 01840 KLAUKKALA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s
    Asuinpinta-ala
    95 m2
    Kokonaispinta-ala
    95 m2
    Käyttöönottovuosi
    2003
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke ja piha etelään avarin näkymin. Ikkunat pohjoinen etelä.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    231 042,97 €
    Velaton hinta
    249 000,00 €
    Lainaosuus
    17 957,03 €
    Neliöhinta
    2 621,05 €
    Hoitovastike
    361,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    147,25 €/kk
    Muu vastike
    57,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    565,25 €/kk

    Vesimaksu maksetaan 4 kertaa vuodessa (mitataan 3kk välein). (Kulutuksen mukainen vesilasku 4 henkilöltä ollut noin 80€/kk). Laajakaistavastike 12,80 €/kk. Autosähköpaikka 5 €/kk. Rahoitusvastike on pääomavastike/käyttövesiputket. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa 1-3 kk ylimääräiset hoitovastikkeet.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi Whirlpool 2016, pakastekaappi Whirlpool 2016, induktioliesi Rosenlew 2016, liesituuletin, astianpesukone Bosch 2019, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiö remontoitu edellisen osakkaan toimesta 2016.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas uusittu 2019, kylpyhuone (suihku, varaus toiselle suihkulle). Yläkerrassa erillinen wc/kph, lattia ja seinät laattaa. Lisäksi peili, allas, wc-istuin, seinäkaappi, suihkuseinä ja suihku. Molemmissa kylpyhuoneissa mukavuuslattialämmitys sähköllä.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: lattia vinyylikorkki, seinät maali. Olohuone: lattia vinyylikorkki, seinät maali, takkavaraus (merkitty alkuperäiseen pohjakuvaan). Makuuhuone 1: päämakuuhuone alakerrassa, lattia vinyylikorkki, seinät maali, terassin oven edessä vinyylikorkki kupruilee talvisi, kesäisin suoristuu. Makuuhuone 2: lattia vinyylikorkki, seinät maali, kiinteä kaapisto. Makuuhuone 3: lattiavinyylikorkki, seinät maali, kiinteä kaapisto. Kodinhoitohuone: lattia laattaa (viemäri) senät maali, altaan päällä laatta, kiinteät kaapi, peilikaappi, allas ja wc-istuin. Sauna: lattia laattaa, seinät paneeli, sähkökiuas. Kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa. Alakerran aula: lattia vinyylikorkki, seinät maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Nurmijärven Naava
    Isännöitsijä
    Lahex, Niilo Lindbohm, niilo@lahex.fi, puh. 09 879 6766, Kuusitie 14, 01800 Klaukkala
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    13
    Autopaikat
    13 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kellarikomerot, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, jätekatos, laajakaista/Valokuitu

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Muun muassa: Vaihtoehtoisen lämmitysjärjestelmän selvitys 2022. Käyttövesiputkiston uusimisen suunnittelu 2022. Radon korjausten suunnittelu ja korjaukset 2021 (Radon korjaukset on tehty, koko kiinteistö – radon poistot koneistettiin). Radon mittaukset 2020-2021. Puuosien huoltomaalaus 2020. IV puhdistus nuohous ja säätö 2020. A1 putkivuoto ja vesivahingon korjaus 2019. KPH silikonien uusinta tarvittavilta osin 2017. Sadevesikaivojen tyhjennys ja linjojen huuhtelu 2015. Salaoja ja sadevesijärjestelmien kuntokartoitus 2014. Sadevesikaivon korjaaminen C 8 kohdalla 2013. Rakennustekninen kuntokartoitus 2012.. Asunnon remontit: 2016: lattiat on uusittu (vinyylikorkki) ja väliovet vaihdettu uusiin, sekä listat ja karmit vaihdettu, seinäpinnat on maalattu, portaiden ja kaiteiden hionta/maalaus tehty. Vaatehuoneessa on yksi paketti vinyylikorkkia, se jää ostajalle. Keittiön kaapin ovet ja taso vaihdettu, lisäksi hana ja tiskiallas vaihdettu 2016 aiemman osakkaan toimesta (keittiön muutostöistä ei ole ilmoitettu isännöitsijälle). Jäähdytyslaite asennettu 2016.

    Suunnitellut korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys, päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. Käyttövesiputkiston uusiminen 2023, tehty. Piha-aitojen kunnostaminen tai poistaminen tarvittavilta osin, lähtökohtaisesti talkootyöllä, 2023-2024. Aurinkopaneelien toteutettavuus ja kannattavuus selvitys 2024-2025. IV-puhdistus, nuohous ja säätö 2025-2026. Sähköauton latausasemien suunnittelu ja toteutus 2026-2027, tarpeen ja harkinnan mukaan.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 435 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Nurmijärven kunta, kaavoitus, puh. 040 317 2350

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa Klaukkalan erinomaiset kunnalliset ja kaupalliset palvelut n. 2,5 km. Lähin ruokakauppa S-Market ja Lidl, n. 2,4 km. Koulut: Harjulan koulu n. 300m. Päiväkoti: Harjulan päiväkoti n. 300 m. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 200m. Klaukkalan liikennekeskus n. 2,5 km.

    Lisätiedot

    Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!