Vanha Kangasalantie 108 D, Vehmainen, Tampere

Velaton myyntihinta 350 000 € Myyntihinta: 350 000 €
Käyttöönottovuosi 1985
Pinta-ala
121,5 m2
4h + k + saunaos.

Persoonallinen ja todella tilava päätyasunto upealla sijainnilla, kirkasvetisen Kaukajärven rantamaisemissa.

Kodin tilat ovat toimivasti eri tasoissa sekä pohjaratkaisu on erinomaisesti toteutettu. Yläkerrassa on upea remontoitu keittiö saarekkeineen sekä olohuone/ruokailutila, jossa on keskeisellä paikalla avotakka. Olohuoneesta on käynti kodin tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, josta on näköalat järven suuntaan. Yksi makuuhuoneista on yläkerrassa. Kodin alakerrassa on kahden ison makuuhuoneen lisäksi reilun kokoiset pesutilat, sauna sekä kodinhoitotila ja wc.

Piha on suojaisa, sillä koti sijoittuu rivitalon päätyyn. Reilun kokoinen takapiha antaa mahdollisuuksia moneen - olet sitten helppohoitoisen pihan ystävä tai viherpeukalo. Takapihalta pääsee suoraan rantaan, jossa yhtiöllä on käytössä kaupungilta vuokrattu venepaikka sekä laituri. Laiturilta on mukava pulahtaa uimaan vaikkapa saunan jälkeen. Taloyhtiön ja rannan väliin jäävä alue on rauhallista nurmikenttää, joka rajautuu molemmilta puolin omakotitalotontteihin, joten tuntuukin kuin yhtiössä olisi oma ranta.

Asunto Oy Marjatanranta on vuonna 1985 omalle tontille valmistunut erittäin rauhallinen taloyhtiö, joka koostuu yhteensä kahdeksasta asuinhuoneistosta. Talot ovat arkkitehtuurillisesti ja tyyliltään ajattomat sekä persoonalliset. Asunnot ovat sähkölämmitteiset ja ilmanvaihto on koneellinen. Sähkölämmityksen apuna toimii huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu. Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka sekä yhtiöltä on mahdollisuus vuokrata piha-autopaikka.

Sijainti on loistava! Päivittäiset palvelut, upeat ulkoilumaastot sekä hyvät kulku- ja tieliikenneyhteydet ovat lähietäisyydellä. Alueella on lisäksi koulut ja päiväkodit sekä erilaisia vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuuksia. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin.

Lisätiedot ja esittelyt Kirsi Muilu 050-389 6836

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566471
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Vanha Kangasalantie 108 D, 33730 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + saunaos.
    Asuinpinta-ala
    121,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    121,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1985
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Etelään ja Kaukajärvi-näkymät
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    350 000,00 €
    Neliöhinta
    2 880,66 €
    Hoitovastike
    358,43 €/kk
    Yhtiövastike yht
    358,43 €/kk
    Vesimaksu
    12,00 €/hlö/kk

    Hoitovastikkeen määräytymisperusteena käytetään huoneiston lattiapinta-alaa. Mikäli huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaosuutta, rahoitusvastike määräytyisi osakeperusteisesti. Muu asuinkustannus: Rantamaksu 6 euroa. Hallituksella on mahdollisuus periä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta toimikaudellaan varsinaisen yhtiökokouksen, 30.6.2023 päätöksellä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi kiertoilmauuni, liesituuletin (aina päällä) ja astianpesukone. Keittiöremontti tehty vuonna 2010.

    Pesutilat

    Saunassa sähkökiuas. Kylpyhuoneessa suihku ja suihkuseinä. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä. Kaksi erillistä wc:tä, joissa molemmissa peilikaapit ja allaskaapit. Lattialämmitys on saunassa, kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiössä parketti/maali. Olohuoneessa parketti ja tapetti/ maali. Makuuhuone yläkerta parketti ja tapetti/maali. Makuuhuone alakerran isompi parketti ja tapetti/maali. Makuuhuone alakerta pienempi parketti jatapetti/maali. Kodinhoitohuoneessa laattalattia ja lasikuitutapetti. Saunassa laattalattia ja paneli seinissä. Kylpyhuone on kaakeloitu. WC yläkerta on kaakeloitu. WC alakerta on kaakeloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Marjantanranta
    Isännöitsijä
    Pirkanmaan Laatuisännöinti
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    8
    Autopaikat
    8 kpl
    Taloyhtiössä on
    Pyörävarasto, mahdollisuus autopaikkaan, talotekninen varasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Sekä sähköpatterilämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku: 336. Viimeinen voimassaolopäivä: 10.9.2025.

    Tehdyt korjaukset

    2001 Piharemontti 2008 Julkisivujen maalaus 2009 Katon huopakate uusittu 2012 Radonkorjaukset aloitettu 2015 Korvausilmaventtiilien asennus A, B, C asuntoihin 2016 Parvekkeiden kattolasit 2016 Parvekerakenneurakka 2017 Korvausilmaventtiilien asennus D, E, F, G, H asuntoihin 2017 Keinujen istuimien uusinta, Pihasuunnitelman toteuttaminen 2017 Roskakatoksen / pyörävaraston paneleiden ja sokkelin korjaus 2017 Autokatoksen ja taloyhtiön tien puoleisen aidan huoltomaalaus 2018 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö 2018 Autokatoksen lämmityskoteloiden vikavirtasuojien toiminnan tarkistus 2018 Polkupyörävaraston seinän korjaaminen ja uudelleenmaalaus peruutusvahingon jäljiltä 2018 I talon päädyn radonimurin moottorisäätimen asennus 2019 Julkisivun ja sokkelin korjaukset sekä huoltomaalaukset 2020 Sähköverkon kapasiteetin ja tilan kartoitus 2020 Huippuimureiden sähköjohtojen ja kytkimien uusinta 2020 Sähköautojen latausinfra ja -laitteet autokatokseen 2020 A,B ja C asuntojen takapihoille asennettu uudet valaisin-pollarit 2020 Asuntojen D, E, F, G ja H ulkovarastojen ikkunoiden korjaus 2020 Asuntojen D, E, F ja G parvekkeiden lasikatoille veden ohjauslistat 2020 Yhtiön pollari-ulkovalojen maalaus 2021 Kiinteistön kuntoarvio 2022 Kaikkien asuntojen sähkökalusteiden ja -asennusten tarkistus, uusinta tarvittavin osin 2022 Salaojaputkiston TV-kuvaus ja viemäriverkoston painehuuhtelu ja kuvaus 2022 Katon bitumikermikatteen tarkastus 2022 Radonmittaukset 2022 Tontin mittaus: Korkeuspisteet, kartta ja ilmakuva. Asunnon remontit: Keittiö 2010 Parveke uusittu 2018 Alakerran wc uusittu

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027: 2023 Autokatoksen laajentamisen esiselvitys ja mahdollinen hankesuunnittelu 2023 Salaoja-, sadevesi-, piha- ja radonremontin hankesuunnittelu: Sisäpuolelta lämmöneristettyjen maanvastaisten seinien lisätutkimukset rakenneavauksin Rakennusten vierustojen maanpinnan kallistuksen muokkaus Asfaltti- ja kivipäällysteiden paikkakorjaukset, leikkipihan muurin korjaus Sokkelielementtien saumausten uusiminen, varaus: salaojien uusiminen Varaus: sisäpuolelta lämmöneristettyjen maanvastaisten seinien liittymien korjaus 2023-2024 Kylpyhuoneiden kuntoarvio 2025 Asuntojen ovien huoltomaalauskorjaus 2025 Parvekkeiden kuntotutkimus 2026-2027 Ikkunoiden huoltokorjaus tai uusiminen 2026- Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätötyö, alkuper. huippuimurien uusiminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 991 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa, posti ja kukkakauppa noin 200 m. Koulut: Alakoulu 300 m, yläkoulu 1 km. Liikenneyhteydet: Pysäkki 200

    Lisätiedot

    Yhtiökokous 16.6.2022 päätti hallituksen esityksen mukaan valtuuttaa hallituksen selvittämään autokatoksen laajentamismahdollisuuksia. Mahdollisesta rakentamisesta / laajentamisesta päätetään erikseen yhtiökokouksessa. Yhtiöllä rannan käyttöoikeus, maksu 6 e/kk. Ylimääräinen yhtiökokous 7.11.2023 päätti, että: 1. Salaojahankkeen osalta teetetään lisää tutkimuksia, ennen kuin päätetään toteutussuunnitteluun ryhtymisestä. 2. Autokatoshankkeen suunnittelua jatketaan. 3. Radonsuunnittelua jatketaan. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle valtuudet teettää lisätutkimuksia salaojahankkeeseen liittyen. Lisäksi hallitukselle myönnettiin valtuudet teettää toteutussuunnittelu autokatoshankkeen ja radonsuunnittelun osalta, sekä kilpailuttaa urakoitsijat. Toteutusvaiheiden käynnistämisistä ja niiden rahoittamisesta päätetään erikseen myöhemmin. Lisäksi päätettiin suunnittelun rahoituksesta: Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle / isännöitsijälle valtuudet limiittitilin avaamiseen enintään 20.000 € pääomalle ja sopimaan muista ehdoista toteutussuunnittelun ja lisätutkimusten kattamiseksi. Lisäksi Päätettiin antaa hallitukselle ja isännöitsijälle valtuudet tarvittaessa hakea ja luovuttaa tarvittava määrä panttikirjoja yhtiön omistamaan kiinteistöön ja pantata kyseiset panttikirjat otettavan limiittitilin yleisvakuudeksi ja allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat. Lisäksi päätettiin, että suunnitteluun ja lisätutkimuksiin voidaan käyttää lisäksi tai pelkästään kertynyttä hoitovastikeylijäämää. Hallituksella on myös mahdollisuus periä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta toimikaudellaan varsinaisen yhtiökokouksen, 30.6.2023 päätöksellä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!