Kuivaspääntie 149, Ahtiala, Lempäälä

Velaton myyntihinta 467 000 € Myyntihinta: 467 000 €
Käyttöönottovuosi 1992
Pinta-ala
222 m2
6h, k, khh, 5 x vh, 2 x wc, kph, s, et, aula, kuisti

Lempäälän upeissa maalaismaisemissa, lähellä tulevaa asuntomessualuetta, on tarjolla harvinainen kokonaisuus. Omalla yli 8000m2 tontilla jykevästi seisova vuonna 1992 valmistunut omakotitalo tarjoaa asuintilat isollekin perheelle. Tämä yli 200-neliöinen talo kätkee sisäänsä viisi makuuhuonetta, ison olohuoneen, tupakeittiön, pesutilat ja viisi vaatehuonetta. Kodin sydän on olohuoneessa sijaitseva suuri takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä. Keittiössä on normaaleiden varusteiden lisäksi leivinuuni ja puuhella, joilla on ihana kokkailla koko perheelle. Arjen sujuvuuden varmistaa kodinhoitohuone ja kaksi erillistä wc-tilaa. Tämän kodin sauna on puulämmitteinen. Olohuoneesta on käynti terassille, josta voi ihailla metsämaisemia.

Pihapiiristä löytyy noin 70-neliöinen varasto/autotallitila, jota voi hyvin hyödyntää niin säilytystilana kuin harrastushuoneenakin. Lisäksi pihalla on uima-allas, terassialue ja valaistu nurmipelikenttä esimerkiksi lentopallon tai sulkapallon pelailuun. Kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan. Aikaisemmin vesi on tullut porakaivosta, joka on edelleen hyödynnettävissä esimerkiksi uima-altaan täyttöön tai autonpesupuuhiin.

Sijainti Lempäälässä on mitä mainioin. Ideaparkin kattaviin palveluihin on vain muutaman kilometrin matka. Tämä kiinteistö sijaitsee tulevan asuntomessualueen lähettyvillä, joten tulevaisuuden kehitys alueella on taattua. Asuntomessualueelle on kaavailtu esimerkiksi uuden koulu- ja päiväkotikeskuksen rakentamista, joka tulisi sijaitsemaan vain noin muutaman kilometrin päässä tästä kodista. Alueelta on kätevät kulkuyhteydet niin Tampereelle kuin Etelänkin suuntaan. Tampereen keskustaan hurauttaa autolla noin vartissa.

Tämä kokonaisuus on nähtävä paikan päällä!

Kodissa järjestetään yksityisesittelyitä, sovithan oman aikasi.

Lisätiedot ja esittelyt: Mette Perälä, p. 0400 830 978, mette.perala@op.fi Markku Mäkiselkä, p. 050 389 6802, markku.makiselka@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  565558
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Kuivaspääntie 149, 37570 LEMPÄÄLÄ
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  6
  Huoneet
  6h, k, khh, 5 x vh, 2 x wc, kph, s, et, aula, kuisti
  Asuinpinta-ala
  222 m2
  Asuintilojen pinta-alaan on laskettu 6h, k, khh, 5 x vh, 2 x wc, kph, s, et, aula. Pinta-alat on laskettu pääpiirustuksista.
  Kokonaispinta-ala
  274 m2
  Käyttöönottovuosi
  1992
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  467 000,00 €
  Kiinteistövero
  Vuonna 2023 562,23€

  Sähkön vuosikäyttöarvio vuodelle 2023 on 19 481 kWh. Euromääräisesti tämä on sähkön siirron osalta arviolta 1800€/vuosi. Myyjillä on pörssisähkösopimus, pörssisähkön keskihinta on vuonna 2023 ollut 6,9snt. Energian osalta kustannusarvio vuodelle 2023 on 1350€. Kokonaisuudessaan sähkön kustannusarvio on vuodelle 2023 3150€, eli 262,50€/kk. Huoneistossa asuu kaksi henkilöä.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiössä on vuonna 2023 uusitut jääkaappi, keraaminen liesi ja astianpesukone. Lisäksi keittiössä on liesituuletin, kaapistot, irrallinen saareke ja kiinteät valaisimet. Bonuksena tästä keittiöstä löytyy leivinuuni ja puuhella. Vaatehuoneessa on pakastekaappi, joka kuuluu kauppaan.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, poreallas ja sauna puukiukaalla. Alakerran wc:ssä on allaskaappi, peili ja kaapisto. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, allaskaappi ja peili. Kodinhoitotilassa on pesukoneliitäntä ja kaapistot. Laatoitetuissa tiloissa on lattialämmitys.

  Säilytystilat

  vaatehuoneet 5 kpl, kaapistoja ja piharakennuksen varastotila

  Materiaalit

  Keittiössä ja olohuoneessa on parkettilattia, seinät tapetoitu ja maalattu panelikatto. Makuuhuoneissa on parkettilattia, tapetoidut seinät ja maalattu panelikatto. Alakerran vaatehuoneessa on muovimatto ja maalatut seinät, yläkerran vaatehuoneissa on laminaattilattia ja maalatut seinät. Molempien kerroksien kylpyhuoneet ja alakerran wc, sekä kodinhoitohuone on laatoitettu. Saunan lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu, tehosteseinä on kiveä. Eteisen lattia on laatoitettu ja seinät on maalattua lasikuitutapettia. Kuistilla on laattalattia ja maalatut paneliseinät.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili. Katto on puhdistettu ja maalattu noin 10 vuotta sitten.
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö. Olohuone/tupakeittiössä on varaava takka, leivinuuni ja keittiön puolella puuhella.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Kattolämmitys. Laatoitetuissa tiloissa on sähköinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.
  Energialuokka
  C 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 130 kWhE/m2vuosi

  Tehdyt korjaukset

  Puustoa on harvennettu ja uima-altaan yhteydessä oleva terassi on rakennettu vuonna 2012. Uima-allas on maalattu 2012. Talon yhteydessä olevat terassit on rakennettu vuonna 2013. Vaatehuoneet on remontoitu ja säilytysjärjestelmät uusittu. Kahden makuuhuoneen tapetit on vaihdettu. Katto on pesty noin kymmenen vuotta sitten.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  8 100 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Tontti on aivan omassa rauhassaan ja ihapiiri rajoittuu osittain koivikkoon ja metsikköön.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Osayleiskaava, Rakennuslupa 1992, poikkeamispäätös. Alueella on voimassa Kuljun-Marjamäen-Moision-Keskustan osayleiskaava. Asemakaava-alueen ulkopuolella rakentamisen määrää ohjaa Lempäälän rakennusjärjestys. Lempäälän kunta
  Rakennusoikeus
  500 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Lempäälän kunnalta saadun tiedon mukaan: Alueella on voimassa Kuljun-Marjamäen-Moision-Keskustan osayleiskaava. Asemakaava-alueen ulkopuolella rakentamisen määrää ohjaa Lempäälän rakennusjärjestys, 25 §: "Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 m2. Mikäli alueella on yhteinen vesihuoltojärjestely, rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla 12 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 m2." Mikäli asemapiirros pitää paikkaansa ja rakennuspaikan koko on 8000 m2 ja siellä on rakennettu 294 kem2, on rakennettavaa kerrosalaa jäljellä vielä 500 kem2 - 294 kem2 = 206 kem2. Rekisterissä omakotitalon kerrosala on 271 kem2 ja talousrakennuksen kerrosala 47 kem2, näiden mittojen mukaan jäljellä on 182 kem2. Rakennuslupaa ennen tehdään suunnittelutarveratkaisu, jossa rakentamisen enimmäismäärä päätetään hakemuksen pohjalta. Suunnittelutarveratkaisu valmistellaan kaavoituksessa ja päätöksen tekee yhdyskuntalautakunta.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan, porakaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Käyttövesi on tullut aiemmin omasta porakaivosta. Kunnallistekniikan tultua alueelle porakaivon vettä on käytetty esimerkiksi uima-altaan täyttämiseen ja muuhun kasteluun.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Ideaparkin kauppakeskuksen kattavat palvelut ovat lähettyvillä. Lempäälän keskustaan on alle viiden kilometrin matka. Ideaparkilta on kattavat bussiyhteydet. Moision koululle ja Moision päiväkodille on noin kolmen kilometrin matka. Yläaste on Hakkarin koululla, jonne on noin neljä kilometriä. Rauhallinen maalaismainen miljöö ympärillä. Pihapiiri rajoittuu osittain koivikkoon ja metsikköön.

  Lisätiedot

  Pihapiirissä uima-altaan yhteydessä on lentopallo/sulkapallokenttä. Altaan yhteyteen on tehty laaja terassialue.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 12, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!