Haapaniemenkatu 16 C, Merihaka, Helsinki

Velaton myyntihinta 168 000 € Myyntihinta: 166 627 €
Käyttöönottovuosi 1974
Pinta-ala
30 m2
1h + kk

Tämä koti odottaa sinua - tässä on tilaisuutesi astua ensimmäistä kertaa omaan asuntoon!

Tämä koti yhdistää taidokkaasti betonibrutalismin ja upean merellisen ympäristön, luoden upean harmonisen tasapainon. Sijainti on täydellinen niille, joka arvostat helppoa arkea ja lähellä olevia päivittäispalveluita. Kaikki tarvitsemasi palvelut ovat vain kävelymatkan päässä, ja Hakaniemen sekä Kalasataman monipuoliset tarjonnat ovat kätevästi saavutettavissasi. Erinomaiset liikenneyhteydet ja mahdollisuus autohallipaikkaan tekevät kaupungissa liikkumisesta vaivatonta.

Tämä ei ole vain koti, vaan myös investointi tulevaisuuteen. Merihaka on kehittyvä alue, jonka viehätys vain kasvaa päivä päivältä.

Tule kokemaan tämä koti paikan päälle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565029
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Haapaniemenkatu 16 C, 00530 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1h + kk
    Asuinpinta-ala
    30 m2
    Kokonaispinta-ala
    30 m2
    Käyttöönottovuosi
    1974
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    4/14
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Luode.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    166 627,22 €
    Velaton hinta
    168 000,00 €
    Lainaosuus
    1 372,78 €
    Neliöhinta
    5 600,00 €
    Hoitovastike
    189,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    53,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    242,80 €/kk

    Saunamaksu 12 €/kk Saunamaksu joka toinen viikko 7 €/kk Huoneistolainat koostuu seuraavista lainoista Hissit 487,33 € Kansi III 279,05 € korjauslaina 167,19 € Ovi 439,21 € Yhtiökokokous 29.5.2023 päätti: Hallitukselle annettiin valtuutus periä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä katsomansa määrän hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokouksen saakka.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi n. 6 vuotta vanha, induktioliesi, liesikupu aktiivihiilisuodatin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät välitasovalaisimet.

    Pesutilat

    Suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet peilikaapissa.

    Säilytystilat

    Kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Parketti, seinät ja katto maalattu. Olohuone: Parketti, seinät ja katto maalattu. Kylpyhuone: Kaakeloitu. Eteinen: Parketti, seinät ja katto maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Haapaniemenkatu 16
    Isännöitsijä
    Helsingin Merihaka Oy, 010 328 8600, isännöitsijä Eija Berg-Salo
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    462
    Autopaikat
    303 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 11.1.2029

    Tehdyt korjaukset

    2019-20: Poisto/tuloilmakanavien puhdistus ja ilmamäärien säätötyöt. 2018-19: Huoneistojen ovien muuttaminen Kaso turvaoviksi ja lukkojen ILOG lukoiksi. 2018: Pohjaviemäreiden sukitus. 2017: Yleisten tilojen ovien muuttaminen turvaoviksi. 2016-17: Hissien uusiminen. 2016: Yleisten tilojen maalausta. 2014-16: Kansi III hanke. 2015: K2 ja K3 kerrosaulojen maalaus. 2014: Asbestikartoitus ja kellarikerrosten asbestipitoisten materiaalien poisto, C-vesikaton uusinta. 2013: Hätäpoistumisteiden valaistus, Pelastussuunnitelman laadinta, Bauer-järjestelmä lämmönkiertoon, Kattoturvajärjestelmän asennus, Julkisivusaumauksen uusinta, B-talon vesikaton uusinta. 2012: Ilmanvaihdon selvitys, Kiinnityspisteiden asennus vesikatolle, A-talon lämmityksen säätö, B-talon länsi- ja itäsivun julkisivusaumaus, A-B-talon kaukolämpö- ja vesijohtojen uusinta, A-talon vesikaton uusinta. 2011: B- ja C-talojen runkovesijohtojen uusinta, hissien nostokoneistojen uusinta, sähkölaitteistojen kuntotutkimus, putkiston laajennettu kuntotutkimus, Valaistuksen toiminnan parannus, Talojen B-ja C yleisten tilojen lukitus, vesikatolle kiinnityspisteiden asennus, A-talon vesikaton uusinnan hankesuunnittelu, Parvekeovien ja ikkunoiden korjaus. 2009-10: Julkisivukorjaus. 2009: IV-järjestelmien korjaukset. 2008: Kiinteistöautomaation uusiminen ja IV-järjestelmien puhdistus. 2007: Pohjoispäädyn ikkunoiden uusinta, talon sisäpuolisten sadevesiviemärin saneeraus. 2006: Elementtisaumojen uusinta, julkisivujen hankesuunnitelma. 2005: B- ja C-talojen saunojen saneeraus, K II tason pohjaviemäreiden tarkistuskaivojen puhdistustyöt, PTS:n päivitys. 2004: Vesikattojen kunnostusta B- ja C-taloissa, K I-tason julkisivurakenteiden kunnostus, pelastustoimialan edellyttämiä muutoksia mm. poistumisteiden osalta, ilmanvaihtojärjestelmän saneeraus C-talossa. 2003-04: Merihaan kansialueen peruskorjaus. 2003: B-talon ilmanvaihtojärjestelmän peruskorjaus. 2002: A-talon saunaosasto kunnostettu, C-talon kerhohuone kunnostettiin, A-talon ilmanvaihdon peruskorjaus. 2001: A-talon patteriverkoston perussäätö ja patteriventtiilien uusiminen. 2000: Kylpyhuoneiden (140 kpl) vesieristeiden uusiminen. 1999: B- ja C-taloissa hissien saneeraus, kylpyhuoneiden (90 kpl) vesieristeiden uusiminen, C-talon patteriventtiilien uusiminen ja verkoston säätö. 1998: Eteläpäätyjen sisäpuolisten ikkunaseinien kosteusvauriot, kylpyhuoneiden (126 kpl) vesieristeet uusittu, B-talon lämmönsiirtimen ja patteriventtiilien uusiminen ja verkoston säätö, A-talon hissien saneeraus. 1997: Ikkunaremontti eteläpäädyt, A-ja C-talot lämmönsiirtimet, ilmastointihormien nuohous, kylpyhuoneiden vesieristeet (84 kpl).. Asunnon remontit: 2007: Keittiössä tehty remontti, väliseinä poistettu ja tilalle tehty baaritiski sekä yläkaapit.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselitys seuraavalle 5 vuoden jaksolle (esitellään vuosittain yhtiökokouksessa) Julkisivut: Eteläpäätyjen vesivuotokohtien korjaus. Parvekkeet: Parvekeseinien ja ovien kunnostus. Ikkunat ja ulko-ovet: K1 ikkunarakenteen huolto/korjaus. Katto: Kuntotarkastus. Huoneistojen märkätilat: Märkätilojen uusinta linjasaneerauksen yhteydessä. Lämmitysjärjestelmä: Lämmönsiirtimen ja paljetasaimien uusiminen. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Uusitaan/korjatan linjasaneerauksessa. Ilmanvaihto: Korjauksia linjasaneerauksen yhteydessä. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Runkosähköjärjestelmän ja tietoliikenne kaapeloinnin uusinta linjasaneerauksen yhteydessä. Yleisten tilojen savunpoisto: Linjasaneerauksen yhteydessä. 23.5.2022 yhtiökokous päätti: Hyväksyä LVISA linjasaneerauksen hankesuunnitelman vaihtoehdon VE1, joka on ns. perinteinen linjasaneeraus. Valtuutti hallituksen tilaamaan kilpailutuksen perusteella LVISA toteutussuunnittelun hankesuunnitelman vaihtoehdon VE1 mukaisesti sekä toteutussuunnitteluun liittyvien tarvittavien lisätöiden ja tutkimusten tilaamisen. Valtuutti hallituksen ottamaan enintään 500.000 euron limiittitilin (lainan) jolla: - Maksetaan pois ylimääräisessä yhtiökokouksessa 27.1.2020 päätetty linjasaneerauksen LVISA hankesuunnittelun, lisätöiden, tutkimusten ja projektijohtajan rahoittamiseksi otettu lainalimiitti 200.000,00 euroa, sekä vuonna 2022 hoitopuolelta maksettuja kuluja 2.170,79 euroa. Lainalimiitti on kokonaan käytetty ja hankesuunnittelun kuluja on maksettu 2.5.2022 mennessä hoitopuolelta 2.170,79 euroa. Summa saattaa muuttua, jos projektinjohdon kuluja on laskuttamatta. Antoi hallitukselle valtuudet päättää - Rahoitetaan linjasaneerauksen LVISA toteutussuunnittelu hankesuunnitelman vaihtoehto VE1 sekä tarvittavat lisätyöt ja tutkimukset - Rahoitetaan LVISA toteutussuunnittelun projektinjohto. Antoi hallitukselle valtuudet päättää edellä mainittujen kustannusten rahoittava pankki kilpailutuksen perusteella, lainaehdot, laina-aika, panttikirjojen panttaus ja mahdollisesti uusien panttikirjojen hakeminen lainalimiitin vakuudeksi sekä laina-ajasta ja lainan nosto-ohjelmasta.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    7 659 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alueella. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet.

    Lisätiedot

    Mikäli yhtiö on siirtänyt tai siirtää myynnin aikana osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään, ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!