Keminsuuntie 187, Keminsuu, Keminmaa

Velaton myyntihinta65 000 € Myyntihinta: 65 000 €
Käyttöönottovuosi1963
Pinta-ala
136 m2
4h, k, pesuh, s, var

Nyt olisi oiva mahdollisuus hankkia koti maalaismaisemin. Tämä valoisa koti on rakennettu 1960-luvulla ja sen on suunnitellut Kemissä syntynyt kuuluisa arkkitehti Elissa Aalto. Keittiössä on tilaa ruokkia suurempikin perhe takkatulen loimutessa taustalla ja mahtuupa olohuoneeseenkin mukavasti viettämään yhteistä aikaa. Kuntotarkastettu 7/2023.

Tämä reilun 3500 neliön kiinteistö sijaitsee Keminsuulla, missä on harvoin taloja myytävänä. Avaralla pihalla on kiva puuhastella tai vain nautiskella vapaa-aikoina. Muuttokin järjestyy nopeasti, sillä tämä koti on heti vapaana. tule käymään, tee tarjous!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
561975
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Keminsuuntie 187, 94400 KEMINMAA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h, k, pesuh, s, var
Asuinpinta-ala
136 m2
Asuintilojen pinta-ala ei selviä piirustuksista. Asuintilojen pinta-alana on käytetty piirustukseen merkittyä lattiapinta-alaa. Asuintiloihin lasketaan eteinen, keittiö, apuk, olohuone, makuuhuoneet, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone
Kokonaispinta-ala
148 m2
Käyttöönottovuosi
1963
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
65 000,00 €
Kiinteistövero
167,02 €

Lämmitys: öljyä n. 1500 l/v (asumaton) ja n. 2300 l (asuttu). Sähkö: taloussähkö kulutuksen mukaan . Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: jätehuoltosopimuksen mukaan. Tiemaksut: yksityistien tiekunnan laskutus kokouspäät muk. Kiinteistövero: 167,02 €. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Avotakka

Pesutilat

Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä apukeittiössä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Talouskellari, varastot

Materiaalit

Keittiö: korkki, paneeli ja tiili. Olohuone: puulattia, puu/levy. Makuuhuone 1: muovimatto, levy. Makuuhuone 2: muovimatto, tapetti. Makuuhuone 3: puulattia, tapetti. Sauna: laatta, paneeli/kiukaan takana laatta. Kylpyhuone: laatta, suihkutila laatoitettu, muutoin paneeli. Eteinen: puulattia, levy. Wc: muovimatto, kaakeli.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Huopa. Puupalkkikannatteinen, palahuopakate entisen huovan päällä. Sadevesikourut ja syöksytorvet ovat alkuperäiset. Huopakate ja sadevesikourut vaativat huoltoa, toisen piipun pellin maalipinta on irti.
Lämmitysjärjestelmä
Muu. Keittiössä avotakka. Liiterissä sijaitsee öljysäiliö, muovipinnoitettu/peltinen suojus. Öljysäiliö tarkastettu: XX?. Kattilat uusittu 2002 ja 2006.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

1980-luvulla liiketila muutettu keittiöksi ja vanha keittiö muutettu makuuhuoneeksi (myös ikkuna- ja ovimuutokset), Pattereiden termostaattiventtiilit laitettu. Leivinuuni ja takka piippuineen tehty, pesuhuoneessa ja saunassa pintaremonttia (laattoja ja paneeleja uusittu). Olohuoneessa ja eteisessä lattiat avattu, eristeet ja pinnat uusittu 1990-luvulla. Muovipinnoitettu öljysäiliö asennettu varastoon 2019. Ulkoseiniä levytetty ja pinnat uusittu. Vesikattoon laitettu nykyinen palahuopakate ja sokkeli lämmöneristetty (50 mm styrox) ja levytetty 2000-luvun vaihteessa. Lämmityskattilat uusittu 2002 ja 2006, öljypoltin laitettu 2006, lämmityksen lämminvesivaraaja laitteineen laitettu kodinhoitohuoneeseen n. 2011 ja uusittu paisunta-astia sekä laitettu Ouman lämmönsäätöautomatiikka. Kodinkoneita uusittu 2010-luvulla. Vesimittari (ljh:ssa) uusittu 2022. Likakaivot poistettu ja liitytty kunnan viemäriin (pumppukaivo ja pumppu hälytyksineen pihalla) 2000-luvun vaihteessa. Piharakennukset tehty 1980-2000.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3 573 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Sale Keminmaa n. 3 km, Citymarket n. 5 km. Koulut: Kirkonmäenkoulu n. 3 km. Sekä Keminmaan yläkoulu ja lukio. Päiväkoti: n. 4 km. Kallin hiihtokeskus n. 3 km, kirjasto n. 3,5 km. Liikenneyhteydet: Laurilan rautatieasema n. 4 km

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Kemi OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Valtakatu 14, KEMI

010 2587 100 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!