Puhelin: 010 258 7116 Matkapuhelin: 040 588 0817 tarja.vartiainen@op.fi

Tarja Vartiainen

Valmentava myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Yo, Liiketalouden tradenomi, LKV -tutkinto ja Ylempi Kiinteistönvälittäjän tutkinto eli YKV -tutkinto, joka on alan syventävä tutkinto.
Puhelin: 010 258 7116 Matkapuhelin: 040 588 0817 tarja.vartiainen@op.fi

Aloitin työni OP Kodissa (ent OP-Kiinteistökeskus) Kemissä 1988 myyntineuvottelijana, sitten kiinteistönvälittäjänä. Vuoden 2008 alusta toimin yrityksen toimitusjohtajana 14 vuoden ajan. 1.6.2022 yritys fuusioitui OP Koti Pohjoiseen. Fuusion jälkeen jatkoin työtä myyntijohtajana ja kiinteistönvälittäjänä Meri-Lapin alueella.

Vuoden 2023 alussa sain uuden työroolin välittäjiemme Valmentavaksi myyntipäälliköksi. Tehtäväni on auttaa jokaista yrityksemme välittäjää menestymään ja onnistumaan työssään ja sitä kautta palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja edelleen jokaisen toimialueemme asiakkaiden asuntoasioiden parhaaksi. Koulutan, opastan ja vahvistan jokaisen välittäjämme ammattitaitoa. Välittäjän työn olen kokenut erittäin palkitsevana ja antoisana, uusi työroolini joukkueen valmentajana antaa minulle entistä enemmän. Teen edelleen myös välittäjän perustyötä.

Olen positiivinen, ahkera ja sinnikäs työssäni asuntokaupan asiantuntijana. Asuntokaupan luotettavuus ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää niin myyjälle kuin ostajalle. Vahva työkokemukseni auttaa niin myyjää kuin ostajaa turvalliseen asuntokauppaan.

Tunnen hyvin alueen asuntomarkkinat ja asuntokaupan monet tilanteet 35 vuoden kokemuksella.

Työurani yksi mieleenpainuvimmista muistoistani on, kun kokemukseni toi vuonna 2011 hienon arvostuksen osoituksen. Pitkäaikainen työni huomioitiin OP Koti -ketjun (ent OP-Kiinteistökeskus) -ketjun ensimmäisellä Ansio -tunnustuksella. Tunnustus myönnettiin pitkäjänteisestä hyvästä työstä asiakkaan parhaaksi ja työyhteisön parhaaksi. Sen jälkeenkin olen ollut useana vuonna yksi OP Kodin palkituimmista välittäjistä.

Vapaa-ajallani nautin luonnosta, kodistani ja lapsenlapsistani. Rentoutuminen luonnossa ja metsästysharrastukseni ajokoirieni kanssa sekä lastenlasten hoitaminen on mitä parasta palautumista työn hektisestä arjesta.

OP Koti Pohjoinen on Lastenklinikoiden Kummien yhteistyökumppani. Tuemme lasten ja nuorten hyvinvointia lahjoittamalla jokaisen asuntokaupan yhteydessä 20 € Oulun yliopistollisen sairaalan toimintaan Lastenklinikoiden Kummien kautta. Tervetuloa asiakkaaksi meille - olemme täällä Sinua varten!

KemiOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Valtakatu 14 94100 KEMI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Kemi -
OP Koti Pohjoinen Oy LKV
Vastaanottaja:
Tarja Vartiainen
Valmentava myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.