Puhelin: 010 258 7116 Matkapuhelin: 040 588 0817 tarja.vartiainen@op.fi

Tarja Vartiainen

Toimitusjohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV -tutkinto ja Ylempi Kiinteistönvälittäjän tutkinto eli YKV -tutkinto, joka on alan syventävä tutkinto.
Puhelin: 010 258 7116 Matkapuhelin: 040 588 0817 tarja.vartiainen@op.fi

Aloitin työni OP Kodissa (ent OP-Kiinteistökeskus) Kemissä vuonna 1988, aluksi myyntisihteerinä/myyntineuvottelijana, sitten kiinteistönvälittäjänä. Vuoden 2008 alusta alkaen olen toiminut OP Koti Kemin toimitusjohtajana, mutta edelleenkin jatkan myös asuntovälityksen parissa. Toimin myös kaupanvahvistajana. Välittäjän työn koen erittäin palkitsevana ja antoisana, nautin joka työpäivästä, tämä työ on minulle elämäntapa. Työyhteisöni johtamisen koen myös erittäin palkitsevana. Palvelumme laajentui, kun aloitimme isännöinnin liiketoiminnan vuoden 2019 lopulla.

Olen positiivinen, ahkera, sinnikäs ja luotettava asuntokaupan asiantuntija. Tunnen hyvin alueen asuntomarkkinat, työvuosia asiakkaiden asuntoasioiden parhaaksi on takana yli 32 vuotta. Kokemukseni toi vuonna 2011 hienon arvostuksen osoituksen, kun pitkäaikainen työni huomioitiin OP Koti -ketjun (ent OP-Kiinteistökeskus) -ketjun ensimmäisellä Ansio -tunnustuksella. Tunnustus myönnettiin pitkäjänteisestä hyvästä työstä asiakkaan parhaaksi ja työyhteisön parhaaksi. Sen jälkeenkin olen ollut useana vuonna yksi OP Kodin palkituimmista välittäjistä.

Vapaa-ajallani nautin luonnosta, kodistani ja lapsenlapsestani. Rentoutuminen luonnossa ja metsästysharrastukseni ajokoirieni kanssa sekä pikku-Emman hoitaminen on mitä parasta.

KemiOP Koti Kemi Oy LKV

Valtakatu 14 94100 KEMI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista