Pitkäniitynkatu 30 B, Annala, Tampere

Velaton myyntihinta 349 000 € Myyntihinta: 349 000 €
Käyttöönottovuosi 1994
Pinta-ala
149 m2
6h, k, kphx2, s, khh, erill. wcx2, vh, työtila/ tekn.tila, ullakkotila, p, at, ak

Annalasta on vapautumassa tilava perheasunto, jonka käytännöllinen pohjaratkaisu taipuu useaan eri elämäntilanteeseen ja etätyöskentelyyn!

Asuintilat ovat jaoteltu kahteen tasoon, joista alimmassa kerroksessa on tilavan eteisen lisäksi kaksi makuuhuonetta, autotalli, varasto, erillinen kodinhoitohuone pesukoneliitäntöineen, upeaksi remontoitu saunaosasto sekä viihtyisä takkahuone. Varaava vuolukivitakka luo tunnelmaa ja säästää lämmityskuluissa säännöllisessä käytössä. Keskimmäisessä kerroksessa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisesta on käynti parvekkeelle ja omaan kylpyhuoneeseen. Kodin sydämenä on erityisen tilava oleskelutila, jossa vuonna 2022 remontoitu moderni keittiö yhdistyy avaraan olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle lounaan suuntaan avautuvalle terassille. Lisäksi huoneiston käytössä on ullakkotila.

Lämpimään autotalliin ja varastoon on käynti myös sisäkautta. Oma suojaisa piha rajoittuu metsikköön ja tilaa on reilusti ison viheralueen ansioista niin lapsien leikeille kuin puutarhaunelmille. Huoneistolla on autotallin ja katospaikan lisäksi kolme pihapaikkaa. Sähköautolle löytyy myös latauspiste.

Tämä yhtiömuotinen (as oy) vuonna 1994 valmistunut paritalo sijaitsee omalla tontilla. Lämmitysmuotona toimii sähkö ja sen tukena on lisäksi ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen tulo- ja poisto.

Sijaintina Annala on viihtyisää ja suosittua asuinaluetta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet ympäri Pirkanmaata ja autolla moottoritielle liittyminen on kätevää. Tampereen ydinkeskustaan ajomatka kestää noin viisitoista minuuttia. Myös julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät, sillä lähimmälle bussipysäkeille on kävelymatkaa vain 400 metriä. Lapsiperheitä ajatellen lyhyen kävelymatkan päästä löytyy päiväkoteja ja alakoulu, mistä löytyvät myös suositut montessoriryhmät- ja luokat.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely!

Niina Lahtinen, puh. 050 389 6816, niina.lahtinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    560118
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Pitkäniitynkatu 30 B, 33710 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, kphx2, s, khh, erill. wcx2, vh, työtila/ tekn.tila, ullakkotila, p, at, ak
    Asuinpinta-ala
    149 m2
    Asuintilojen pinta-alaan on luettu kellarikerroksesta 2 mh, takkahuone, khh, kph, s, wc, tk ja käytävät. 1. kerroksesta kaikki tilat.
    Kokonaispinta-ala
    183 m2
    Käyttöönottovuosi
    1994
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke koillinen/ terassi lounas
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    349 000,00 €
    Neliöhinta
    2 342,28 €
    Hoitovastike
    130,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    130,00 €/kk

    Vesi maksetaan kulutuksen mukaan. Vesimaksun ennakko sovitaan edellisen vuoden kulutuksen mukaan asuntokohtaisesti. (Tämän hetkinen ennakko on 20 €/kk.) Hoitovastike perustuu huoneiston osakelukumäärään. Mikäli huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste on huoneistoon hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärä. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (3 henkilöä) viimeisen 12 kk:n aikana ollut noin 26 500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön (myös sähköauton latauksen). Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiössä on jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiössä kvartsitasot.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuone 1: 2 x suihku. Kylpyhuone 2: Suihkukaappi, allaskaappi ja peili. Erillinen wc x2: Allaskaappi ja peili. Kodinhoitohuoneessa on kaapistot, pesukoneliitännät.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, käyttöullakko

    Materiaalit

    Keittiön lattia on laattaa ja seinissä maali. Olohuoneessa on lattia vaaleaa tammiparkettia ja seinissä maali. Makuuhuone 1: Lattiassa on tammiparketti ja seinissä maali. Makuuhuone 2: Lattiassa on parketti ja seinissä maali. Makuuhuone 3: Lattiassa on korkki ja seinissä tapetti. Makuuhuone 4: Lattiassa on muovimatto ja seinissä tapetti. Kodinhoitohuoneen lattiassa on laattaa. Saunan lattia on laattaa ja seinissä paneeli. Kylpyhuoneet on kokonaan laatoitettu. Eteisen lattiassa on laattaa ja seinissä maali ja lasikuitutapetti. Wc:t on kokonaan laatoitettu. Takkahuoneen lattia on osin laattaa ja vinyylikorkkia, seinissä on maali. Työhuoneen lattia on vinyylikorkki ja seinissä maali. Ullakkon lattia on laminaattia ja seinissä maali. Aulan lattia on laattaa ja seinissä maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As.Oy Kaukajärven Kotikartano
    Isännöitsijä
    Sakari Sauso, asukasisännöitsijä.
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tekninen tila

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Muu
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu, varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Huoneisto B: Vesikiertoinen patterilämmitys, osassa tiloja mukavuuslattialämmitys sähkövastuksin.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    128 kWhE /(m2vuosi). Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 14.08.2033

    Tehdyt korjaukset

    2003 Kattoremontti 2013 Ränniremontti 2019 Roska-astioiden pohjan valu 2020 Talon maalaus 2021 Asfaltointi, postilaatikoiden siirto, katon pesu ja sammaleen estokäsittely 2022 Katon pinnoitus 2023 Kosteusvaroittimien hankinta ja paikkalleen laitto, yhtiön tekninen tila. Asunnon remontit: 2002 Muuttoremontti 2004 Leikkimökki 2008 Rajamuurin rakennus 2010 Alakerran makuuhuoneen remontti 2011 Pääsulakkeen koon vaihto 2012 Ilmalämpöpumppu 2014 Terassiremontti 2015 Kodinhoitohuoneen muuttaminen takaisin autotalliksi, kodinhoitohuoneen kunnostus 2016 Takkahuoneen remontti, työhuoneen remontti + ilmastointi 2017 Aidan kunnostus 2018 Terassin oven vaihto, olohuoneen remontti, ulkkakon remontti, keski WC-istuimen vaihto, MH1 maalaus ja MH2 maalaus + ilmastoinnin parantaminen 2019 Ylemmän pihamuurin rakennus, aidan kunnostus 2020 Ylemmän pihamuurin laatoitus ja valaistus, aidan maalaus, MH1 maalaus, ilmanvaihtokoneen vaihto 2021 Alemman pihamuurin kunnostus, raja-aidan kiveys 2022 Lumiesteet, keittiöremontti, ilmastointilaitteen vaihto, makuuhuoneen remontti, alakerran wc-remontti 2023 Alakerran wc-remontti, patterijärjestelmän paisuntasäiliön uusiminen, patterijärjestelmän pääventtiilin huolto, yyöhuoneen katon uusiminen, työhuoneen sisäseinäremontti (maanvastaiset, riskirakenteen poisto), takkahuoneen sisäseinäremontti (maanvastaiset, riskirakenteen poisto), parvekkeen huopavaurioiden paikkaukset, piipun pellityksen tiivistys, rännin suunnan muutos, kosteusvaroittimien hankinta ja paikkalleen laitto (vedenvaraaja tekninen tila) 2024 Parvekkeen kaidepuun uusiminen

    Suunnitellut korjaukset

    Valokuitu/ toimittajan mukaan vuoden 2024 aikana.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Roskakatoksen teettäminen (ajankohtaa ei päätetty)

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 356 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa K-Market Annala noin 500 m. S-Market Kaukajärvi 3,3 km. Koulut: Annalan koulu noin 600 m. Päiväkoti: Annalan päiväkoti noin 800 m. Rauhallinen sijainti päättyvän tien päässä. Liikenneyhteydet: TKL pysäkki noin 400 m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!