Kirkkokatu 79-81 C, Heinäpää, Oulu

Velaton myyntihinta 159 900 € Myyntihinta: 159 900 €
Käyttöönottovuosi 1983
Pinta-ala
76 m2
3h, k, s

Tervetuloa Heinäpään viehättävään kaupunginosaan! Tarjolla on kodikas saunallinen kolmio kolmekerroksisen kerrostalon ylimmästä kerroksesta.

80-luvun alkupuolella rakennetun kerrostalokodin pohjaratkaisu on fiksusti suunniteltu. Huoneista jokainen toimii omina tiloinaan, joita eteinen yhdistää. Selkeä huonejaottelu mahdollistaa monipuolisen kalustuksen niin sisustuksellisesti, kuin säilytystilaratkaisuja ajatellen. Tämän kodin ehdoton helmi on oma sauna, jossa voit rentoutua ja nauttia lämpimistä löylyistä milloin tahansa. Lisäksi kaksi makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset unet. Oma lasitettu parveke avautuu puistomaisen takapihan suuntaan. Heinäpäässä asut lähellä monipuolisia palveluja, hyviä ulkoilumaastoja ja kattavia kulkuyhteyksiä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    559948
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kirkkokatu 79-81 C, 90120 OULU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s
    Asuinpinta-ala
    76 m2
    Kokonaispinta-ala
    76 m2
    Käyttöönottovuosi
    1983
    Kerros
    3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    159 900,00 €
    Neliöhinta
    2 103,95 €
    Hoitovastike
    282,72 €/kk
    Yhtiövastike yht
    282,72 €/kk
    Vesimaksu
    22,90 €/hlö/kk

    Ostaja on tietoinen, että mikäli osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä, ellei hän ole ensiasunnon ostaja.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, induktioliesi, astianpesukone, irralliset kaapistot.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Tekninen käyttöikä päättynyt.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettilattia hiottu.. Olohuone: Parkettilattia hiottu.. Makuuhuone 1: Parkettilattia hiottu.. Makuuhuone 2: Parkettilattia hiottu.. Eteinen: Parkettilattia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Säästörommakko
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Oulu Oy / Antti Leinonen
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    24
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, mankeli, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kellarikomero

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013

    Tehdyt korjaukset

    2000 Sisäänkäyntikatosten uusiminen. 2003 Elementtisaumojen uusiminen. 2005 Porrashuoneiden maalaus. 2006 Ilmanvaihtokanavien nuohous. 2007 Lukituksen uusiminen. 2008 Parvekkeiden ja maalattujen julkisivujen huoltokorjaus/maalaus. 2011 Vesikaton ja lämmönvaihtimen uusiminen. 2014 Perustusten ja piha-alueen kuivatus/kunnostus (kallistusten korjaus ja pintavesien ohjaukset ja kattovesien viemäröinti, salaojajärjestelmän uusiminen, perusmuurien eristys, asfaltointien, nurmikoiden ja pensasaitojen uusiminen). 2014 Kellarin lattioiden maalaus. 2014 Autolämmitysjohtojen ja lämmityskoteloiden uusiminen piharemontin yhteydessä. 2016 Bauer-suodattimen asennus käyttöveden puolelle. 2016 Pihakalusteiden ja grillin uusiminen. 2017 Sadevesikourujen ja rännien lisäys rakennuksen molempiin päätyihin 2017 Ilmanvaihtokanavien nuohous. 2017 Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe. 2017 Jätepisteeseen portin ja lukon asennus. 2019 Käyttövesiputkiston kuntotutkimus 2020 Käyttövesiputkiston uusiminen kuntoraportin toimenpide-ehdotuksen mukaisesti. Raportissa on suositeltu tehtäväksi sinkitystä teräsputkesta rakennettujen kylmävesirunkojohtojen uusiminen, käyttövesiputkistojen linjasulkuventtiilien uusiminen, lämminvesikierron virtaamien mitoitus ja säätö. Kustannus katettu hoitovastikeylijäämällä yhtiökokouksen 13.7.2020 päätöksen mukaisesti. 2020 Vesikaton tarkastus 2022 Kuntokartoitus kosteusvauriosta A-rapun alakertaa, etupihan puoli. Päätetyt ja käynnissä olevat korjaukset Arvioitu ajankohta Projektin vaihe Projekti

    Suunnitellut korjaukset

    2019 Päätetty: Asukkaiden tehdessä kylpyhuoneen peruskunnostuksia, yhtiö korvaa vesieristeen ja kylpyhuoneen lattiakaivon vaihdon kun remontista on ilmoitettu yhtiölle ja vesieristys on tarkistettu (tarkistus huoneiston omistajan kustannuksella). Korvauksen määrä on rajoitettu. 2023 Päätetty: Korvausilmaventtiilien tarveselvitys ja remontin toteutus. 2023 Käynnissä: A-rapun asuntoihin korvausilmaventtiileiden lisäys tuuletusluukun (48kpl). Vilpe wive 100 korvausilmaventtiili + termostaatti sisältäen äänenvaimentimen ja suodatinkiekon. Venttiilit lisätään B ja C-rappujen asuntoihin.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvityksen mukaiset suunnitellut korjaukset: 2021 ja 2022 Vesikaton korjauksia tarkastusraportin mukaisesti. 2023 Piha-alueen lumenläjityspaikkojen suunnittelu. 2028 Jätepisteen uusimisen suunnittelu syväkeräysastioiksi. 2028 Lukituksen uusimisen / modifioinnin, selvitys. 2028 Koko rakennusta koskevaa asbesti- ja haitta-ainekartoitus viimeistään. putkiremontin yhteydessä. 2028 Rappukäytävien valaistuksen ja huoltomaalaukset.

    Tontti ja kaavoitus

    Kaavoitus
    Asemakaava. Oulun kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Isokatu 14, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!