Laurantie 40, Rekola, Vantaa

Velaton myyntihinta 485 000 € Myyntihinta: 262 432 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
58 m2
4h + kt + s

TERVETULOA LAMMI KIVITALOJEN VALMISTUJAISIIN JA GRILLIKAUDEN AVAJAISIIN PAIKAN PÄÄLLE SU 5.5 KLO 12:00-13:30!

TAPAHTUMASSA PAIKALLA: * Lammin Kivitalon tehtaanedustaja * OP Uusimaan rahoitusasiantuntija * OP Kodin asuntoasiantuntijat * Rakennuttaja Mexipal Oy:n toimitusjohtaja on kertomassa hankkeesta *Kahvitarjoilu ja grilli kuumana - tervetuloa koko perhe!

LAADUKAS MAALÄMMÖLLÄ VARUSTETTU LAMMIN KIVITALON HARKKORUNKOINEN ERILLISTALO VANTAAN REKOLASTA. RS - KOHDE, VALMISTUMINEN 5/2024!

Vantaan Rekolan idyllisen omakotitaloalueen sydämeen monipuolisten palveluiden, harrastusten, liikenneyhteyksien ja luonnon äärelle on valmistunut juuri erillistaloyhtiö, joka pitää sisällään 6 uutukaista Lammi -kivitaloa.

LUONNON LÄHELLÄ KANSALLISPUISTON VIERESSÄ

Läheiset Sipoonkorven kansallispuisto ja Kuusijärven luonto- ja virkistysalue tuovat luonnonystävän päiviin paljon elävyyttä. Suurin osa Vantaan muistakin puistoista on luonnontilaisia alueita. Näille alueille on rakennettu mm. puistokäytäviä, leikkialueita ja koira-aitauksia.

KAIKKI PUITTEET LAADUKKAASEEN JA EDULLISEEN ASUMISEEN

Asuntojen suunnittelussa on panostettu asuntojen toimivuuteen ja energiaystävälliseen asumiseen. Talosta löytyy kaikki tarvittavat tilat ja arkeen luksusta tuovat eteläsuuntaan avautuvat suuret terassit pihatasossa ja yläkerrassa. Lammin kivitalot ovat energiatehokkaita taloja, joissa on alhaiset asumiskustannukset. Talojen lämmönlähteenä toimii maalämpö ja jokaisella talolla on oma maalämpökaivo.

MONIPUOLISET HARRASTUSMAHDOLLISUUDET JA AKTIVITEETIT

Rekola tarjoaa huippuluokan urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet liikkujalle. Ympäriltä alkaa pääkaupunkiseudun ympäri kattavat luontoreittimäiset pyöräilyverkostot sekä metsäiset lenkkeilypolut. Kesäisin pääset golfaamaan esimerkiksi Hiekkaharjun Golfissa tai talvisin luistelemaan Martinlaakson tai Hiekkaharjun tekojäillä. Alueen ja Vantaan monet muut urheiluhallit kuin jäähallit ympäröivine pallokenttineen tarjoavat paljoa iloa kaikenikäisille.

HELPOSTI LIIKKUEN JOKA SUUNTAAN

Rekolasta liikut kätevästi joka suuntaan. Autolla pääset sujuvasti Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Kehä III:lle, jota pitkin matka taittuu lentokentällekin vain vartissa. Myös julkisilla liikkuen paikkana Rekola on mainio, sillä lähellä Koivukylän juna-asema sijaitsee vain kävelymatkan etäisyydellä kotiovelta.

ILOISTA ASUMISTA TULEVAISUUDEN REKOLASSA

Tikkurilan ja Koivukylän palvelukeskittymien läheisyydessä olevasta Rekolasta on kasvamassa suosittu asuinalue. Lähelle on suunnitteilla ainutlaatuinen Elmo- urheilupuisto, joka on tämän vuosikymmenen suurin liikuntahanke Vantaalla. Urheilupuiston ensimmäinen vaihe, Vantaan suurimman uimahallin rakentaminen on juuri alkamaisillaan.

Tervetuloa asumaan Asunto Oy Vantaan Laurantie 40:seen! Valmistuminen on arviolta jo 11/2023. Hanke toteutetaan RS- kohteena - varaa oma kotisi heti!

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Timo Leppiniemi, timo.leppiniemi@op.fi, p. 050 374 3357

Kysy minulta ilmainen arvio omasta kodistasi - teen samalla sinulle omakohtaisen kodinvaihtosuunnitelman, ja kuinka saat omasta kodistasi parhaimman hinnan oikeassa myyntiajassa!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  556268
  Kohdetyyppi
  Erillistalo
  Osoite
  Laurantie 40, 01400 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4h + kt + s
  Asuinpinta-ala
  58 m2
  Yhtiöjärjestyksen mukaan. Kerrosala 67,0m2.
  Kokonaispinta-ala
  90 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  1-2/2
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan
  Hinta

  Velaton hinta

  485 000,00 €

  Myyntihinta

  262 432,00 €

  Lainaosuus

  222 568,00 €

  Neliöhinta

  8 362,07 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 222 568,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  281,56 € /kk

  Rahoitusvastike

  1 669,64 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 951,20 € /kk

  Muut maksut

  Vastikeperuste on huoneiston kerrosala 67 m2. Arvioidut vastike- ja muut maksut : Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemista huoneistoista yhtiölle suoritettavan yhtiövastikkeen suuruuden käyttäen perusteena huoneistojen pinta-alaa. Yhtiövastikkeen maksutavan ja -ajan määrää hallitus. Hallituksella on oikeus periä tai olla perimättä yhden tai kahden kuukauden suuruinen vastike. Osakkaat ovat oikeutetut maksamaan yhtiölle huoneistojen pinta-alojen mukaan laskettavan osuuden yhtiön pitkäaikaisista lainoista kertasuorituksena taikka osa suorituksina niissä erissä kuin yhtiö on lainanlyhennyssuunnitelmassa sopinut pankin kanssa. Lainan korko euribor 4,169 % + marginaali 1,1 % 15.9.2023, Laina-aika 25 vuotta. Rahoitusvastikearvio on 29,12 €/m2. Rakennusaika ja ensimmäinen vuosi valmistumisesta on lyhennysvapaa. Lyhennykset alkavat 11/2024. RS -pankki on OP Uusimaa. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Pääomavastiketta (pääomalyhennys + korko) peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Vesimaksu on huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan.

  Varustus

  Keittiö

  Kiintokalusteet: Keittiökaapistot vakiovalmisteisia tehdaskalusteita kalustetoimittajien kaavioiden mukaan pohjapiirustuksen paikoille sijoitettuna. Laitteet: Keittiön koneistus LVIS-suunnitelmien ja kalustetoimittajan kaavion mukaan.

  Pesutilat

  KYLPYHUONEIDEN JA SAUNAN VARUSTEET : Kylpyhuoneiden vesikalusteet rakennuttajan valinnan mukaan. Varusteet: Yläkerran kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle liitäntöineen pohjapiirustusten ja LVIS-suunnitelmien mukaan. Kattoterassilla on varaus ulkoammeelle. Kph-tilojen sekä keittiön varusteet rakennuttajan valinnan mukaan. Saunassa sähkökiuas. Wc-istuimet lattiamalleja ja suihkutilojen lattiakaivot vakiomallisia rst. Saunan puurakenteiset lauteet on esim. tervaleppää.

  Säilytystilat

  Ulkovarasto

  Materiaalit

  HUONEISTON PINTAMATERIAALI : Lattiapinnat: Lattiapintamateriaalit (ml. sisäportaat) rakennuttajan valinnan mukaan, esim. laminaatti. Seinäpinnat: Seinäpintamateriaalit sisustussuunnitelmien tai rakennuttajan valinnan mukaan. Seinäpinnat pääasiallisesti ylitasoitetaan ja maalataan (ml. ulkoseinäaukkojen pielet, ei peitelistoja). Märkätilojen seinissä sertifioitu vesieristys ja laatoitus. Kattopinnat: Kattopintamateriaalit rakennuttajan valinnan mukaan. Kattopinnat on pääosin käsintasoitettuja ja maalattuja. Saunaosaston sisäkatossa puupanelointi esim. tervaleppää/tuijaa. Märkätiloissa pintamateriaalin alla sertifioitu vesieristys valmistajan ohjeen mukaan. Jalkalistat on esim. parkettipuulajia.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Vantaan Laurantie 40
  Asuinhuoneistoja
  6
  Autopaikat
  6 kpl

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Harkko. RAKENNUSRUNKO : Portaat : Yläkerran sisäporras (etenemä 270, nousu 158, syöksyn leveys 900, kerroskorkeus 3000) paikallavalettua betonia (yläosa) ja puuelementit (alaosa) Pääsisäänkäynnin ulkoporras on paikallavalettua teräsbetonia arkkitehti- ja rakennesuunnitelmien mukaan; pintamateriaali on keraaminen laatoitus. Kantavat seinät: Kantavat harkkoväliseinät rakennesuunnitelmien mukaisesti. Pilarit: paikallavalettua betonipilarit rakennesuunnitelmien mukaan Palkit: Betonipalkit rakennesuunnitelmien mukaan Laatat: Välipohjat betoniontelolaatoista P18 pintavalulla rakennesuunnitelmien mukaan. Julkisivumateriaalina on puuverhous. Ikkunat: Ikkunat ja ikkunaovet tehdasvalmisteisia puu-alumiini-ikkunoita tehokkaalla matalaenergialasituksella. Karmivärit on sisälle/ulos vakiosävyjä. Turvalasitukset ja varapoistumistieikkunat YM1007/2017 käyttöturvallisuusmääräysten mukaan. Lasipinnat on karkaistuja alle 70 cm korkeudella lattiasta sekä putoamisvaaran yhteydessä laminoituja alle 100 cm korkeudella. Kaikissa makuuhuoneissa on avattava tuuletusikkuna (=hätäpoitumistie). Vesipellit muovipinnoitettua teräspeltiä, kallistus en.30 astetta harkkoa viistämällä. Ulko-ovet: Pääovi lämpöeristetty umpiulko-ovi sivuikkunalla. SISÄOSAT : Sisäovet: Sisäovet on sisustussuunnitelmien ja rakennuttajan valinnan mukaan (osa saranoitu ja osa liukuovia). Saunassa kokolasiovi. Kevyet väliseinät: Kevyet väliseinät on pääosin väliseinäharkkojärjestelmää. Märkien ja kosteiden tilojen väliseinissä on sertifioidut vesieristykset rakennesuunnitelmien ja vesieristeen valmistajan ohjeen mukaan. Saunan seinissä polyuretaanieriste 30 mm ja katossa mineraalivillaeriste 100 mm. Alakatot: alakerran – tasoitettu ja maalattu pinta. Yläkerran alakatoissa on puurunko. Huoltoluukut LVIS-suunnitelmien mukaan. Kylpyhuoneiden alakatot – puuverhoitetut. Kulkurakenteet: Sisätilojen lasikaiteet h=1000 kaidevalmistajan piirustusten mukaan.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. YLÄPOHJA : Rakennesuunnitelmien mukaan. Asuinrakennuksen yläpohja on puuristikkorakenteinen harjakatto; vesikate teräspelti, tyyppi esim. Ruukki Classic STR. Lämmöneriste puhallusvilla n. 550 mm (u~0,07). Räystäät: Puurakenteiset piilomalliset räystäät arkkitehti- ja rakennesuunnitelmien mukaan. Yläpohjavarusteet: Lapetikkaat ja huoltosillat YM1007/2017 huoltoturvallisuusmääräysten mukaisesti. Talotikkaat ja lumiesteet on tehdasmaalattua terästä, vesikateen väriin. Sadevesijärjestelmä osittain piilottu teräspeltikoteloihin Ulkotasot ja terassit: Pääsisäänkäyntitasanne on paikallavalettua teräsbetonia; pinnoite keraaminen laatoitus. Tasanteen reunakaiteena on täyskorkeuden vaakarimoitus. Työhuoneen sisäänkäyntitasanne on paikallavalettua teräsbetonia, pinnoite keraaminen laatoitus. Tasanteen reunakaiteena – lasikaide, h=900. Maantasoterassi maanvaraisena ja kestopuurakenteisena; lattiapinta kestopuu/komposiitti. Parvekkeen lattiapinta on kestopuu/komposiitti. Parvekkeen kaiteet – lasikaide h=1000. Kattoterassin rakenne – betoniontelolaatta, pinnoite – epoksimassa. Hormit, kanavat ja tulisijat: Hormit ja kanavat rakenne- ja LVI-suunnitelmien mukaan.Maantasoterassin takkavarauskohdalla tehty piippuvaraus.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Lämmitysjärjestelmä maalämpöön perustuva vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä tehokkaalla lämmöntalteenottolaitteella. Mahdollinen jäähdytysjärjestelmä LVI-suunnitelmien mukaan.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 013 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki, www.vantaa.fi/asemakaavoitus.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Tikkurilan ja Koivukylän palvelukeskittymien läheisyydessä olevasta Rekolasta on kasvamassa suosittu asuinalue. Lähelle on suunnitteilla ainutlaatuinen Elmo- urheilupuisto, joka on tämän vuosikymmenen suurin liikuntahanke Vantaalla. Urheilupuiston ensimmäinen vaihe, Vantaan suurimman uimahallin rakentaminen on juuri alkamaisillaan. Koulut: Alueella sijaitsee useita kouluja. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja. Liikenneyhteydet: Rekolasta liikut kätevästi joka suuntaan. Autolla pääset sujuvasti Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Kehä III:lle, jota pitkin matka taittuu lentokentällekin vain vartissa. Myös julkisilla liikkuen paikkana Rekola on mainio, sillä lähellä Koivukylän juna-asema sijaitsee vain kävelymatkan etäisyydellä kotiovelta.

  Lisätiedot

  PIHA-ALUEET : Ei säilytettäviä puita. Piha-alueiden maakaivannot ovat rakenne- ja LVIS-suunnitelmien mukaisesti pohjatutkimukseen perustuen. Istutettavilla alueilla maatäytöt on tiivistettävissä olevilla kivennäismaalajeilla ja kaivu/louhintamassoilla. Liitokset kaupungin vesijohto-, hulevesi- ja jätevesiviemäriverkostoihin on rakenne- ja LVI-suunnitelmien mukaan. Hulevedet viivytetään tontilla ja ylivuotopurku on kaupungin hulevesiviemäriin LVI-suunnitelman mukaan. Kaikki päällystämättömät uudet maanpinnat mullitetaan, peruslannoitetaan ja viheriöidään. Viherrakentamistyöt, istutukset ja rakennuksesta erilliset piharakennelmat on rakennuttajan erillissuunnitelmien mukaan. Ulkoalueiden pintarakenteet on asemapiirroksen, piha/istutussuunnitelman ja rakennesuunnitelmien rakennetyyppien mukaan. Valmiin maanpinnan korkeudet ja kallistukset on julkisivupiirustusten ja pintavesisuunnitelman mukaisesti. Tuki- ja vahvistusrakenteet Tontin Luoteen- ja Lounaanpuoleisille rajoille rakennetaan tukimuuri puolimetrin etäisyydellä naapurikiinteistöiltä. PÄÄLLYSTEET : Pintarakenteet tehdään piharakenneleikkausten ja erikseen tehtävän pihasuunnitelman mukaan. Tontilla olevat sisäiset tiet ja kentät tasataan pihasuunnitelmassa ja pintavesisuunnitelmassa annettujen korkeuksien mukaan. Kaikki tiet ja piha-alueet tehdään kevyttä huoltoajoa kestäviksi 1 lk, paikoitusalueet ja raskaampaa huoltoa vaativat tiet 3 lk, RIL 126-1984 taulukko 7. Kasvillisuus Kaikki pinnat, joita ei päällystetä, viheriöidään. Viherrakentamistyöt tehdään erikseen tehtävän pihasuunnitelman mukaan. Pohjamaa lannoitetaan. Rakentamisessa käytetään nopeasti vettä läpäisevää, liettymätöntä ja tiivistymätöntä maata. Nurmikko tyyppiä "käyttönurmi". Aluevarusteet Rakennuksista erilliset aluevarusteet on asemapiirroksen mukaan. Autopaikkojen sähkölämmityspisteet on sähkösuunnitelman mukaan. Valaistusrakenteet on piha- ja sähkösuunnitelman mukaan.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!