Rantatie 43 A, Santalahti, Tampere

Velaton myyntihinta514 000 € Myyntihinta: 514 000 €
Käyttöönottovuosi2022
Pinta-ala
86,5 m2
3h, k, 2xkph/wc, s, vh, las.parveke

Tämä hurmaava koti täyttää monen kodinetsijän toiveet ja unelmat!

Uniikki loft-tyylinen kolmikoti Santalahden sydämessä ihastuttaa asukkaansa loistavan sijannin lisäksi upeilla maisemillaan ja laadukkailla materiaalivalinnoillaan. Isoista ikkunoista avatuu maisemataulu Näsijärvelle pitkälle horisonttiin ja luonnonvaloa tulvii koko kotiin. Hyväksi havaitussa pohjaratkaisussa on jokainen neliö suunniteltu asumiseen.

Valoisa olohuone huikealla huonekorkeudella muodostaa tyylikkään keittiötilan kanssa kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Laadukas keittiö on yksi tämän kodin helmistä, reilunkokoinen saareke toimii mainiosti tilanjakajana. Lasitetulta parvekkeelta avautuu avarat maisemat Näsijärvelle ja lähiympäristöön. Tyylikäs portaikko ja upea huonekorkeus luovat lisää tilantua koko kotiin. Yläkerran aulatilassa on viihtyisä paikka etätyöpisteelle tai rentoon oleskeluun nojatuolissa. Makuuhuoneet sijoittuvat mukavasti pohjaratkaissa yläkertaan. Luksusta oma erillinen kylpyhuone/wc/kodinhoitotila yläkerrassa. Alakerran saunaosastolla on ihanaa spatunnelmaa.

Santalahdessa yhdistyvät menneiden vuosikymmenten historia ja moderni nyky-ympäristö. Santalahden sijainti aivan Pispalan vieressä tarjoaa laadukasta asumista upeissa maisemissa, keskustan läheisyyttä unohtamatta. Santalahdessa yhdistyvät upea luonto, kaupungin läheisyys, hyvät lähipalvelut ja helpot kulkuyhteydet. Santalahden reilunkokoinen puistoalue on yksi kaupungin upeimmista puistoalueista. Santalahdessa yhdistyvät helpot kulkuyhteydet oman auton lisäksi julkisen liikenteen ratikalla.

Mahdollisuus ostaa talon alla olevasta parkkihallista on kaksi hallipaikkaa erillisinä osakkeina. Toisessa hallipaikoista on sähköautonlataus mahdollisuus ja toisessa on sähköpistoke.

Asunto Oy Tampereen Pispanrannan Erinan moderni taloyhtiö vuonna 2022 valmistunut yhtiö lämpiää kaukolämmöllä.

Tämä ihana koti kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikanpäälle. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Tervetuloa kotiin!

Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
549439
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Rantatie 43 A, 33250 TAMPERE
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
3h, k, 2xkph/wc, s, vh, las.parveke
Asuinpinta-ala
86,5 m2
Kokonaispinta-ala
86,5 m2
Käyttöönottovuosi
2022
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
5-6/7
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Ikkunat ja näköalat
Kaikki näkymät pohjois-itäsuunnassa. Postikorttinäkymä kansallismaisemaan Näsijärvelle ja Näsinneulalle.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
514 000,00 €
Neliöhinta
5 942,20 €
Hoitovastike
354,65 €/kk
Muu vastike
196,36 €/kk
Yhtiövastike yht
551,01 €/kk
Vesimaksu
20,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, autopaikka 39,55 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 3,00 €/kk. Hoitovastike ja tontinvuokravastike ovat neliöperusteisia ja mikäli huoneistoon kohdistuisi rahoitusvastiketta olisi se myöskin neliöperusteinen. Vesimaksun peruste oma mittari, vesiennakko 20€/hlö/kk ja tasauslasku kerran vuodessa. Tietoliikennevastike on mediavastiketta, jota taloyhtiö perii 3,00 €/kk. Mahdollisuus ostaa kaksi autohallipaikkaa erillisinä osakkeina. Sähköautonlatauspaikka AP1 (nopea 11 kWh, sis. laturin) vh. 24 000 €. Sähköpistokepaikka AP21 vh. 21 000 €. Autohallipaikkojen vastike on osakeperusteinen. Autohalllipaikan hoitovastike 28,70 €/kk ja tontinvuokravastike 15,89 €/kk. Sähköautonlatausvastike peruste on sähkönkulutuksen mittaus lisättynä mittaamisesta aiheutuneilla mittauskustannuksilla, tasauslasku vuosittain. Yhtiökokouksessa 15.5.2024 päätettiin: Päätettiin valtuuttaa hallitus perimään tarvittaessa kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike ja/tai pääomavastike A tai jättää perimättä vastikkeita yhtiön taloudellisen tilanteen mukaan. (Mahdollinen valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.) Päätettiin valtuuttaa hallitus määrittelemään tontinvuokravastike uudelleen maanvuokrasopimuksen vuokran indeksikorotuksen 31.12.2024 jälkeen, mikäli tonttivuokra muuttuu olennaisesti nykytilanteesta, tontinvuokran maksamisen mahdollistamiseksi. (Mahdollinen valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti.)

Varustus

Keittiö

Tämän kodin keittiö on timantti! Huolella suunnitellussa keittiössä on huomioitu olohuoneen läheisyys ja arjen sujuvuus. Laadukkaat materiaalivalinnat, hyvät säilytystilat, vetolaatikot, työtasot on suunniteltu täydellisesti. Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy: integroitu jääkaappipakastin (Electrolux), laadukas erillisuuni, integroitu astianpesukone (Smeg) integroitu induktioliesitaso liesituulettimella (AEG). Kalusteet ovat tunnetun Topi-keittiön laadukasta tuotantoa. Keittiön kalusteet ovat laadukasta Topi-keittiön tuotantoa. Keittiön helmi on ihastuttava, valaistu aamiasikaappi. (Työtasot Kivilähteen mustat Silestone kivitasot, nosto takaseinälle. Altaan takainen seinä. Saarekkeen tasoon upotettu 2 kpl mustia Savo Twist Aroud pistorasioita)

Pesutilat

Tunnelmallisessa saunassa lämpiää Harvian sähkökiuas (ohajuskeskuksella varustettu). Tyylikkäästi laatoitussa, tilavassa kylpyhuoneessa on ihanaa spa-tunnelmaa. Upeat mustat sadesuihkut (2 kpl), peili- ja allaskaapisto luovat hienon kontrastin vaaleansävyiseen laatoitukseen. Kylpyhuoneessa on myös seinä wc. Yläkerrasta löytyy kodin toinen kylpyhuone/wc. Tilavassa kylpyhuoneessa on huomioitu arjen pyykkihuolto. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on huomioitu tila työtason alta. Tyylikäs sadesuihku, suihkuseinä ja seinä wc löytyvät myös tästä kylpyhuoneesta. (Seinä wc-mekanismit: laadukas Geberit Acanto, painikkeet Sigma30 mustat neliskanttiset. Sadesuihkut: tyylikäs, musta Gustavsberg. Kylpyhuoneessa ja saunassa varsinaisena lämmityksenä on lattialämmitys sähköllä (huoneiston sähköstä).

Säilytystilat

Vaatehuone, kellari, kaapistot

Materiaalit

Kodin lattioita verhoaa tyylikäs Tarkett Cream white tammilankku (1-säleinen) ja seinät on maalattu. Sauna on tervaleppäpaneloitu ja laattalattia. Kylpyhuoneet on laatoitettu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Pisparannan Erina
Isännöitsijä
Pamis Oy / Kimmo Mäkelä p. 0440475054
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
45
Liikehuoneistoja
3
Liikehuoneistojen pinta-ala
169 m2
Autopaikat
15 kpl
Taloyhtiössä on
Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Lunastuspykälä
Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Betonielementti.
Kattotyyppi
Tasa
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi
Ilmanvaihtojärjestelmä
Keskitetty ja osittain huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla
Energialuokka
B 2018

Tehdyt korjaukset

2024 valvontakameroiden asennus 2023 takuukorjauksia

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapitotarveselvitys 2024 : Taloyhtiöön on muutettu 31.3.2022. Taloyhtiö on uusi ja rakennuksiin ei kohdistu lähivuosina merkittäviä kunnossapitotarpeita.

Tontti ja kaavoitus

Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
FIM Tonttirahasto I Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 24.05.2070

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Santalahdenpuistosta löytyy koripallokenttä, grillauspaikkoja, uimaranta, matonpesupaikka ja koirapuisto. Puistoon on varattu tilaa myös skeitti- ja BMX paikoille, rantaan tulee rakentumaan myös lintutorni. Talvella puistosta pääsee jäätäilanteen salliessa nauttimaan Näsijärven jäälle tehdystä luisteluradasta. Santalahden alue yhdistyi ratikan liikennöimisen myötä Tampereen keskusta-alueeseen, sekä tavoitteena on, että Santalahdesta pääsisi Lentävänniemeen ratikalla jo vuoden 2024 lopulla. Koulut: Pispan koulu, keskustan ja Pyynikin koulut. Järvimaisemaa parhaimmillaan! Sitä ihastellessa saattaa helposti unohtaa, että asuu kaupungissa. Santalahti yhdistää unelman urbaanista asumisesta järvimaisemasta tinkimättä. Vehreässä Santalahdenpuistossa voi viettää piknikkiä kuin harrastaa liikuntaa. Venepaikat ovat kätevästi vastapäätä kotoa Santalahden satamassa. Santalahden alueelle on myös kaavailtu kahviloita, ravintola, kuntosali, päiväkoti ja päivittäistavarakauppa. Liikenneyhteydet: TKL ja ratikka

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12, TAMPERE

010 254 6800 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!