Puhelin: 040 654 4801 Matkapuhelin: 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV,KED
Kielitaito: englanti, ruotsi
Puhelin: 040 654 4801 Matkapuhelin: 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Parasta kiinteistönvälityksessä on positiivinen asiakaskokemus ja onnistuneet kaupat myyjälle, ostajalle, sijoittajalle. Ahkera, aktiivinen työskentely hyvällä asenteella ja vankalla ammattitaidolla tuottaa tulosta.

Kokemus ja vahva tuloksellinen näyttö kiinteistönvälityksestä sekä positiiviset asiakaskokemukset motivoivat minua työssäni. Nautin työstäni ja toivon sen näkyvän jokaisessa päivässä.

Arvostan sinua asiakkaani. Toimeksiantosi on minulle suuri luottamus, työskentelen tavoitteellisesti kohti onnistuneita kauppoja. Luottamus, nopea yhteydenotto ja aktiivinen myyntityö ammattitaidolla tuottaa hyvää tulosta. Nämä asiat ovat tärkeitä myös asiakkailleni. Se näkyy positiivisissa palautteissa.

On suuri ilo tehdä tätä työtä. Minut palkittiin loistavista myyntisuorituksistani vuonna 2020. Tein kauppoja eniten koko Suomen OP Kodeista! Palkkiotuotoissa minut palkittiin 4.sijalla koko Suomen OP Kodeista.

Myyjä, ostaja, sijoittaja, ota yhteyttä, minut tavoitat nopeasti. Minä autan sinua mielelläni asuntoasioilla! Vahva ammattitaito, aktiivinen ote työhön ja positiivinen asiakaskokemus ovat työni kulmakiviä.

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet