Matkapuhelin: 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Kielitaito: englanti, ruotsi
Matkapuhelin: 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Tyytyväinen asiakas ja onnistuneet kaupat ovat parasta työssäni kiinteistönvälittäjänä. Haluan olla sinullekin avuksi asuntoasioilla. Vahva ammattitaito ja tavoitteellinen työskentely asiakkaan parhaaksi luovat pohjan onnistuneille kaupoille.

Nautin työstäni ja toivon sen näkyvän jokaisessa päivässä. Jokainen toimeksianto on minulle suuri luottamus. Arvostan sinua asiakkaani. Valitsemalla ahkeran, aktiivisen ja ammattitaitoisen välittäjän, saat parhaan hyödyn itsellesi. Yhteistyössä kanssani asuntokaupat tehdään kerralla oikein.

Positiivinen ja tavoitteellinen ote työhön kantaa pitkälle ja johtaa parhaaseen lopputulokseen asiakkaiden parhaaksi. Viime vuosina olen tehnyt noin 100 asuntokauppaa vuodessa ja minut on palkittu loistavasta myyntityöstäni useasti. Kiinteistönvälittäjän vahva ammattitaito, aktiivinen tavoitteellinen ote työhön ja luottamus ovat myös asiakkailleni tärkeitä asioita. Ahkera yhteydenpito, nopea yhteydenotto ja asikkaan tarpeiden ymmärtäminen ovat työssäni peruspilareita.

Myyjä, ostaja, sijoittaja, rakentaja, minut tavoitat helposti. Ota yhteyttä, kun on aika myydä tai ostaa!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Heidi Koivunen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.