Pihlajistontie 1 C, Pihlajisto, Helsinki

Velaton myyntihinta 362 000 € Myyntihinta: 126 720 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
73,5 m2
3h + kt + s

Nyt kannattaa toimia nopeasti! Tarjoamme viiteen As Oy Graniittikallion jäljellä olevaan townhouse-asuntoon muhkean 35 000 euron alennuksen. Kampanja on voimassa 30.6.2024 asti.

VALMIITA JA TYYLIKKÄISIÄ KOTEJA RAIDEJOKERIN LÄHEISYYDEISSÄ LUONTORIKKAASSA YMPÄRISTÖSSÄ - TERVETULOA VIIHTYMÄÄN AS OY HELSINGIN GRANIITTIKALLIOON!

Asunto Oy Helsingin Graniittikallion kerrostalo, rivitalo- ja townhouse -kodit ovat valmistuneet huippusijainnille Pihlajamäen jylhien kallioimaisemien juurelle. Taloyhtiö kätkee sisälleen kaksi upeaa rakennusta, jotka molemmat kunnioittavat arkkitehtonisesti 60-luvun henkeä. Talot käsittävät yhteensä 51 asuntoa, aina yksiöistä suurempiin perhekoteihin.

EKOLOGISTA ASUMISTA LÄHELLÄ PALVELUJA JA LUONTOA

Graniittikalliossa asut keskellä vehreää luontoa samalla, kun olet lähellä monipuolisia palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä. Sijainti on ihanteellinen - aivan vieressä ovat päiväkodit, leikkipuistot, koulut ja erittäin monipuoliset lähipalvelut, kuten kauppakeskus Viikki. Alueella ovat myös Viikin tiedepuisto, Viikin opettajakoulu ja Helsingin yliopiston kampus.

Aluetta ympäröivät luontorikkaat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet: Vantaanjoen suistoa pitkin pääsee Pikkukosken uimarannalle, ja myös Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueet ovat lähellä.

ERINOMAISET LIIKENNEYHTEYDET JOKA SUUNTAAN

Liikenneyhteydet ovat laajat joka suuntaan, olit sitten aktiivinen pyöräilijä, autoilija tai joukkoliikenteen käyttäjä. Liikenneyhteyksiä täydentävät läheiset Raideokeri-ratikkapysäkit. Lisäksi kohteen vierestä on suunniteltu kulkemaan Viikki-Malmi- ja Tiederatikka -linjat.

Soita jo tänään ja sovi yksityisesittely!

READY AND STYLISH HOMES NEAR JOKERI LIGHT RAIL - A WARM WELCOME TO AS OY HELSINGIN GRANIITTIKALLIO!

As Oy Helsingin Graniittikallio's gallery apartment house, terraced house and townhouse apartments have been completed in Pihlajamäki's premier location, surrounded by rugged rock landscape. The two architecturally exquisite buildings, both respecting the spirit of the 60s, consist of 51 apartments ranging from studios to larger family homes.

ECOLOGICAL LIVING NEAR SERVICES AND NATURE

In Graniittikallio, you will be living in the middle of lush nature while being close to diverse services and good traffic connections. The location is ideal - daycare centres, playgrounds, schools and extremely diverse local services such as Viikki shopping centre, are right next door. Viikki Science Park, Viikki Teacher Training School and the University of Helsinki Campus are also in the area.

The area is surrounded by great outdoor and sporting opportunities: along the estuary of the River Vantaanjoki, you can reach the Pikkukoski beach, and the nature reserves of Vanhankaupunginlahti Bay are also close by.

EXCELLENT TRAFFIC CONNECTIONS IN EVERY DIRECTION

Traffic connections are extensive in every direction, whether you are an active cyclist, driver or public transport user. The traffic connections are complemented by the nearby Jokeri Light Rail stops. In addition, there are plans to add the Viikki-Malmi and Tiederatikka (Science rail) light rail lines, which will go by the building complex. Helsinki city centre is about 7 km away.

The stone foundation of the building includes warm garages and a bicycle storage facility.

Call today and arrange a private viewing!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  508775
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Pihlajistontie 1 C, 00710 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h + kt + s
  Asuinpinta-ala
  73,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  73,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  1-2/-
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Huoneistossa on kaksi suojaisaa parveketta noin luoteeseen.
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunoista avautuu avoimet näkymät lännen suuntiin ja vehreälle istutetulle pihalle sekä luonnonkallioille, yksi makuuhuone noin kaakkoon.
  Vapautuminen
  Valmistuu arviolta helmi-huhtikuu 2023
  Hinta

  Velaton hinta

  362 000,00 €

  Myyntihinta

  126 720,40 €

  Lainaosuus

  235 279,60 €

  Neliöhinta

  4 925,17 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 235 279,60 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  428,51 € /kk

  Rahoitusvastike

  826,42 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 254,93 € /kk

  Muut maksut

  Vesimaksu

  20,00 €/kk/henkilö

  Hoitovastikearvio on noin 5,83 €/m²/kk. Rahoitusvastike 1:een sisältyy ainoastaan yhtiölainan korko. Rahoitusvastike 2:een sisältyy yhtiölainan korko + lyhennys yht. 1717,63 €. Rahoitusvastike 2 kerääminen alkaa talousuunnitelman mukaisesti. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika 2 + 22 vuotta. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika 2 + 22 vuotta. Yhtiölainan viitekorko on 12 kk euribor (tarkastettu 27.12.2022) 3,265% ja marginaali 0,95 %. Kuukausittainen rahoitusvastike on laskettu 0,0422 korko-olettamalla. Autohallipaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Varastoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,0. B-talon huoneistoihin kuuluu kellaritila, jota ei lasketa huoneistoneliöihin. Tällaisten tilojen pinta-ala on hinnastossa ilmoitettu erikseen (+)merkin jälkeen. Hoito- ja rahoitusvastiketta B-talon osakkaat suorittavat kokonaisneliöiden perusteella. Vedestä veloitetaan asuntokohtaisen kulutuksen mukaan. Lämpimälle ja kylmälle vedelle on omat mittarit. Vesimaksuennakko on 20,00 eur/kk/hlö kerätään kuukausittain ja maksu tasataan vuosittain. Sähkö ja käyttövesi (kylmä/lämmin) mitataan huoneistokohtaisesti. Kerrostalon katolle asennetaan aurinkopaneeleja, joiden tuottama energia hyödynnetään kiinteistön sähkönkulutukseen. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapeli tv- liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 6,00 eur/kk/asunto. Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa pois yhtiölainaosuus ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä. Rakentaja pidättää oikeuden muutoksiin.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön varusteet: Topi -keittiöiden kiintokalusteet ovat keittiössä ja makuuhuoneessa sekä eteisessä. Electrolux - kodinkoneet: Erillisuuni, induktioliesi, jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone, mikrolle löytyy tilavaraus.

  Pesutilat

  Kylpyhuone/wc:n varusteet: Temal kylpyhuone- kalusteet: Allaskaluste laatikostolla (Stella) ja peilikaappi (Basic). Gustavsberg -hanat -ja suihkut.

  Materiaalit

  Huoneiden pintamateriaalit: Asunnoissa on vinyylilattiat ja jalkalistat ovat valkoiset. Asuintilojen seinät tasoitettuja ja maalattuja. Asuintilojen sisäkatot ovat tasoitettuja ja maalattuja tai roisketasoitettuja. Kylpyhuoneen varusteet ja materiaalit: Kylpyhuoneiden katot paneloidaan Seinät ovat Pukkilan 20x40 valkoinen (matta) laatta tai kiiltävä seinälaatta. Kylpyhuoneissa on tehosteseinä -mahdollisuus, Lattiat ovat Pukkilan 10x10 laattaa.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Graniittikallio
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  51
  Autopaikat
  16 kpl, 26 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Pelti. Yläpohjan kantavana rakenteena on ontelolaatta, jonka päällä kattoristikot. Vesikatteena peltikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu. Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys, myös asuntojen pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa on huoneistokohtaiset lämmöntalteenotolla varustetut tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtoa ohjataan huoneistokohtaisesti liesikuvusta (poissa/kotona/tehostus).
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  6 894 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Helsingin kaupunki
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupungin asemakaavaosasto p. 09 3101691

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Viikin Prisman ja Arabian kauppakeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä. Lähikaupat Alepa ja K-Market sijaitsevat lähellä, samoin Pihlajamäen S-market ja tuleva Lidl. Koulut: Alueelta löytyvät ala- ja yläkoulut sekä lukio. Päiväkoti: Alueella sijaitsee lähellä useita päiväkoteja. Aluieella sijaisee viihtyisiä leikkipaikkoja kuten Salpauselän leikkipuisto, freestylepark ja tyttöjenpuisto. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet: Bussiyhteydet kulkevat aivan vierestä. Pihlajiston läpi kulkee bussilinja 71 sekä ruuhkalinja 71B, yölinja 77N ja lähibussi 701, Pihlajamäentietä linjat 70, 70N, 73, 73N, 74, 74N, 77 ja 79. Lisäksi Viikinmäen ja Pihlajiston rajalla kulkee runkolinja 550. Vuoden 2024 alusta alkaen Raidejokeri kulkee vierestä.

  Lisätiedot

  Maksuerät: 20% myyntihinnasta erääntyy maksettavaksi kaupanteon yhteydessä. 30% myyntihinnasta erääntyy maksettavaksi 29.4.2022. 50% myyntihinnasta erääntyy maksettavaksi kun kohde valmistuu. Piha-alueet ja autopaikat: Pihatyöt ja pihavarusteet pihasuunnitelman mukaisesti. Jäteastiat ja postilaatikot asemapiirustuksen mukaisesti. Yhtiön autopaikat sijaitsevat samalla tontilla. Autopaikkoja on yhteensä 42 kappaletta, joista 16 on autotallipaikkoja, jotka sijaitsevat kerrostalon kellarikerroksessa. Pihapaikat ovat avopaikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikat ovat joko lämmitystolpallisia tai lämmitys- ja sähköauton latauspistokkeellisia paikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikoista yksi on mitoitettu liikuntaesteisten käyttöön. Avopaikoista yksi jää yhtiön hallintaan, paikalla mahdollisuus ladata sähköautoa erillisen laskutuksen mukaisesti.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!