Asunto Oy Helsingin Graniittikallio

Vapaita asuntoja 19 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

READY AND STYLISH HOMES NEAR JOKERI LIGHT RAIL - A WARM WELCOME TO AS OY HELSINGIN GRANIITTIKALLIO!

As Oy Helsingin Graniittikallio's gallery apartment house, terraced house and townhouse apartments have been completed in Pihlajamäki's premier location, surrounded by rugged rock landscape. The two architecturally exquisite buildings, both respecting the spirit of the 60s, consist of 51 apartments ranging from studios to larger family homes.

ECOLOGICAL LIVING NEAR SERVICES AND NATURE

In Graniittikallio, you will be living in the middle of lush nature while being close to diverse services and good traffic connections. The location is ideal - daycare centres, playgrounds, schools and extremely diverse local services such as Viikki shopping centre, are right next door. Viikki Science Park, Viikki Teacher Training School and the University of Helsinki Campus are also in the area.

The area is surrounded by great outdoor and sporting opportunities: along the estuary of the River Vantaanjoki, you can reach the Pikkukoski beach, and the nature reserves of Vanhankaupunginlahti Bay are also close by.

EXCELLENT TRAFFIC CONNECTIONS IN EVERY DIRECTION

Traffic connections are extensive in every direction, whether you are an active cyclist, driver or public transport user. The traffic connections are complemented by the nearby Jokeri Light Rail stops. In addition, there are plans to add the Viikki-Malmi and Tiederatikka (Science rail) light rail lines, which will go by the building complex. Helsinki city centre is about 7 km away.

The stone foundation of the building includes warm garages and a bicycle storage facility.

Call today and arrange a private viewing!

NYT OSTAJALLE KAUPAN PÄÄLLE AUTOPAIKKA VELOITUKSETTA (ARVO 11 500,00 €) VÄHINTÄÄN 3H- KOKOISIIN HUONEISTOIHIN! ETUA EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN TARJOUKSIIN. (Rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja).

VALMIITA JA TYYLIKKÄISIÄ KOTEJA RAIDEJOKERIN LÄHEISYYDEISSÄ LUONTORIKKAASSA YMPÄRISTÖSSÄ - TERVETULOA VIIHTYMÄÄN AS OY HELSINGIN GRANIITTIKALLIOON!

Asunto Oy Helsingin Graniittikallion kerrostalo, rivitalo- ja townhouse -kodit ovat valmistuneet huippusijainnille Pihlajamäen jylhien kallioimaisemien juurelle. Taloyhtiö kätkee sisälleen kaksi upeaa rakennusta, jotka molemmat kunnioittavat arkkitehtonisesti 60-luvun henkeä. Talot käsittävät yhteensä 51 asuntoa, aina yksiöistä suurempiin perhekoteihin.

EKOLOGISTA ASUMISTA LÄHELLÄ PALVELUJA JA LUONTOA

Graniittikalliossa asut keskellä vehreää luontoa samalla, kun olet lähellä monipuolisia palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä. Sijainti on ihanteellinen - aivan vieressä ovat päiväkodit, leikkipuistot, koulut ja erittäin monipuoliset lähipalvelut, kuten kauppakeskus Viikki. Alueella ovat myös Viikin tiedepuisto, Viikin opettajakoulu ja Helsingin yliopiston kampus.

Aluetta ympäröivät luontorikkaat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet: Vantaanjoen suistoa pitkin pääsee Pikkukosken uimarannalle, ja myös Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueet ovat lähellä.

ERINOMAISET LIIKENNEYHTEYDET JOKA SUUNTAAN

Liikenneyhteydet ovat laajat joka suuntaan, olit sitten aktiivinen pyöräilijä, autoilija tai joukkoliikenteen käyttäjä. Liikenneyhteyksiä täydentävät läheiset Raideokeri-ratikkapysäkit. Lisäksi kohteen vierestä on suunniteltu kulkemaan Viikki-Malmi- ja Tiederatikka -linjat.

Soita jo tänään ja sovi yksityisesittely!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 19 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Graniittikallio
  Katuosoite
  Pihlajistontie 1, Pihlajisto, Helsinki
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  51
  Autopaikat
  16 kpl, 26 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Pelti. Yläpohjan kantavana rakenteena on ontelolaatta, jonka päällä kattoristikot. Vesikatteena peltikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu. Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys, myös asuntojen pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa on huoneistokohtaiset lämmöntalteenotolla varustetut tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtoa ohjataan huoneistokohtaisesti liesikuvusta (poissa/kotona/tehostus).
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  6 894 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Helsingin kaupunki
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupungin asemakaavaosasto p. 09 3101691

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Viikin Prisman ja Arabian kauppakeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä. Lähikaupat Alepa ja K-Market sijaitsevat lähellä, samoin Pihlajamäen S-market ja tuleva Lidl. Koulut: Alueelta löytyvät ala- ja yläkoulut sekä lukio. Päiväkoti: Alueella sijaitsee lähellä useita päiväkoteja. Aluieella sijaisee viihtyisiä leikkipaikkoja kuten Salpauselän leikkipuisto, freestylepark ja tyttöjenpuisto. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet: Bussiyhteydet kulkevat aivan vierestä. Pihlajiston läpi kulkee bussilinja 71 sekä ruuhkalinja 71B, yölinja 77N ja lähibussi 701, Pihlajamäentietä linjat 70, 70N, 73, 73N, 74, 74N, 77 ja 79. Lisäksi Viikinmäen ja Pihlajiston rajalla kulkee runkolinja 550. Vuoden 2024 alusta alkaen Raidejokeri kulkee vierestä.

  Lisätiedot

  Maksuerät: 20% myyntihinnasta erääntyy maksettavaksi kaupanteon yhteydessä. 30% myyntihinnasta erääntyy maksettavaksi 29.4.2022. 50% myyntihinnasta erääntyy maksettavaksi kun kohde valmistuu. Piha-alueet ja autopaikat: Pihatyöt ja pihavarusteet pihasuunnitelman mukaisesti. Jäteastiat ja postilaatikot asemapiirustuksen mukaisesti. Yhtiön autopaikat sijaitsevat samalla tontilla. Autopaikkoja on yhteensä 42 kappaletta, joista 16 on autotallipaikkoja, jotka sijaitsevat kerrostalon kellarikerroksessa. Pihapaikat ovat avopaikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikat ovat joko lämmitystolpallisia tai lämmitys- ja sähköauton latauspistokkeellisia paikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikoista yksi on mitoitettu liikuntaesteisten käyttöön. Avopaikoista yksi jää yhtiön hallintaan, paikalla mahdollisuus ladata sähköautoa erillisen laskutuksen mukaisesti.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä