Asunto Oy Helsingin Graniittikallio

Vapaita asuntoja 33 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Tule Graniittikallion asuntoesittelyyn kesällä, saat kesäisen herkkulahjan! Arvo 25 euroa (sis. alv). 1 herkkulahja / talous (20 ensimmäiselle).

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA, TYYLIKÄSTÄ ARKKITEHTUURIA NOUSEVASSA PIHLAJISTOSSA!

Helsingin Pihlajiston kallioille rakentuu Asunto Oy Helsingin Graniittikallio, joka kokoaa suojiinsa useita eri huoneistovaihtoehtoja 27,5 m2:n kokoisista kodeista aina 105,5 neliöisiin perheasuntoihin saakka kaikkiaan 51 asuntoa käsittävässä asuinkokonaisuudessa.

Tämä arkkitehtonisesti 60 -luvun funktionaalisia vivahteita tarjoileva kahden talon rakennuskokoelma on perinyt veistokselliset piirteensä naapuruston suojellusta rakennuskannasta sekä luonnollisesti alueen jylhän komeista kallioista. Talojen upean muotokielen viimeistelee koko huoneiston levyiset massiiviset parvekkeet tai oma piha persoonallisissa luhti,- rivitalo- tai townhouse -tyylisissä huoneistoissa.

Kohde sijaitsee mainioiden kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä jo nyt. Tulevaisuudessa raideliikenteelliseen solmukohtaan rakentuva Asunto Oy Helsingin Graniittikallio tulee sijoittumaan aivan Raidejokerin pysäkin viereen ja onpa talon läheltä suunniteltu kulkevan myös ViikkI-Malmin ratikan ja Tiederatikan linjatkin.

As Oy Helsingin Graniittikallion tunnelma kumpuaa muhkean kalliomaisesta ja vehreästä ympäristöstään. Rakennusten ympäröimän rauhallisen sisäpihan uumenista löytyy vehreä sisäpiha leikkipaikkoineen ja autopaikkoineen. Talon kivijalasta löytyy suojaisasti nykypäivään harvinaiset lämpimät autotallit ja löytyypä niiden jatkeeksi myös yksi polkupyörätallikin!

Asunto Oy Helsingin Graniittikallio on asumisen arvoiltaan nimenomaan ekologinen valinta, josta löytyy ympäristöystävällisesti aurinkopaneelit ja sähköautojen latauspisteet.

Väljyyttä ja hengittävyyttä asumiseen tuo ympäriltä löytyvä avara luonto. Aivan talojen vierestä pihakallioiden kupeesta juontuu polut ympäröiviin ulkoilumaastoihin, jotka ulottuvat ympärillä olevien kallioiden siivittämänä aina Vantaajoen suistoalueille pitkin Pikkukoskea. Myös viereisen Viikin puolelta löytyville koetiloille ja Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueelle käy lyhyt etäisyys.

Arjen sujuvuutta ovat helpottamassa läheiset Viikin kauppakeskuksen palvelut ja alueen lähikaupat. Alueen omat päiväkodit -ja koulut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä ja läheltä löytyvät myös Viikin tiedepuisto, Viikin normaalikoulu ja Helsingin yliopiston Campus. Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia tarjoaa kätevän yhteyksien etäisyydeltä löytyvät Malmin harrastuskeskukset.

Jo talojen suunnittelusta lähtien yhteishenki, yhteisöllisyys, ajattomuus, muoto, luonto ja ekologiset ratkaisut ovat arvoja, jotka varmasti välittyvät asukkaalle onnistuneina, harkittuina ja arkea ilahduttavina ratkaisuina!

Varaa oma kotisi nyt ja suunnittele ikioma kotisi erikseen valittavista sisustusmateriaaleista! Tervetuloa tutustumaan kohteeseen ja materiaaleihin paikan päälle OP Kodin näyttelytilaan, osoitteeseen Hakaniemenranta 1.

Arvioitu valmistuminen on arviolta loppuvuonna 2022.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 33 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Graniittikallio
  Katuosoite
  Pihlajistontie 1, Pihlajisto, Helsinki
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  51
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 16 kpl, piha-autopaikkoja 26 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Pelti. Yläpohjan kantavana rakenteena on ontelolaatta, jonka päällä kattoristikot. Vesikatteena peltikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu. Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys, myös asuntojen pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa on huoneistokohtaiset lämmöntalteenotolla varustetut tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtoa ohjataan huoneistokohtaisesti liesikuvusta (poissa/kotona/tehostus).
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  6 894 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Kaavoitus
  Asemakaava (ei tonttijakoa). Helsingin kaupungin asemakaavaosasto p. 09 3101691

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Viikin Prisman ja Arabian kauppakeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä. Lähikaupat Alepa ja K-Market sijaitsevat lähellä. Koulut: Alueelta löytyvät ala- ja yläkoulut sekä lukio. Päiväkoti: Alueella sijaitsee lähellä useita päiväkoteja. Aluieella sijaisee viihtyisiä leikkipaikkoja kuten Salpauselän leikkipuisto, freestylepark ja tyttöjenpuisto. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet: Bussiyhteydet kulkevat aivan vierestä. Pihlajiston läpi kulkee bussilinja 71 sekä ruuhkalinja 71B, yölinja 77N ja lähibussi 701, Pihlajamäentietä linjat 70, 70N, 73, 73N, 74, 74N, 77 ja 79. Lisäksi Viikinmäen ja Pihlajiston rajalla kulkee runkolinja 550. Vuoden 2024 alusta alkaen Raidejokeri kulkee vierestä.

  Lisätiedot

  Piha-alueet ja autopaikat: Pihatyöt ja pihavarusteet pihasuunnitelman mukaisesti. Jäteastiat ja postilaatikot asemapiirustuksen mukaisesti. Yhtiön autopaikat sijaitsevat samalla tontilla. Autopaikkoja on yhteensä 42 kappaletta, joista 16 on autotallipaikkoja, jotka sijaitsevat kerrostalon kellarikerroksessa. Pihapaikat ovat avopaikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikat ovat joko lämmitystolpallisia tai lämmitys- ja sähköauton latauspistokkeellisia paikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikoista yksi on mitoitettu liikuntaesteisten käyttöön. Avopaikoista yksi jää yhtiön hallintaan, paikalla mahdollisuus ladata sähköautoa erillisen laskutuksen mukaisesti.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Helsinki Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä