Matkapuhelin: 044 2590382 weera.koski@op.fi

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT
Matkapuhelin: 044 2590382 weera.koski@op.fi

Olen kiinteistönvälitysalan energinen ammattilainen. Reilu kuusi vuotta alalla on opettanut minulle, että periksiantamattomuus ja asioiden oikea-aikainen ja tarkka hoitaminen ovat onnistumisen avaimia. Jatkuva uuden opettelu ja itsensä haastaminen sekä työkavereiden kanssa sparrailu pitävät ammattitaitoani yllä. Olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja sitoutunut työhöni. Työkaverini kuvaavat minun olevan ahkera, pedantti ja aina ystävällinen.

Pidän huolen, että asiakkaani saavat henkilökohtaista palvelua ja osaamiseni on heidän käytettävissään koko yhteisen matkamme ajan. Hyvä asiakaskokemus on minulle sydämen asia ja teen kaikkeni, jotta asuntokauppa olisi sujuva kokonaisuus. Pidän asiakkaani aina ajan tasalla ja haluan heidän olevan rauhallisin mielin koko prosessin ajan. Hoidan työni rempseällä ja iloisella otteella, mutta työhön suhtaudun aina kuitenkin vakavasti.

Vapaa-ajalla minut löytää usein lenkkipoluilta Lennu-koirani kanssa. Perhe, ystävät, ruuanlaitto ja leipominen ovat myös lähellä sydäntäni.

Kanssani voit asioida rauhallisin mielin – olet hyvissä käsissä.

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO

Ota yhteyttä

Raisio -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Weera Koski
Myyntineuvottelija, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.