Asunto Oy Piispanportin Aura

Vapaita asuntoja 5 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Ohittamaton autopaikkakampanja! Unohda aamuiset lumikolaussessiot autosi ympäriltä. Parkkihallissa autosi on suojassa lumelta, joten voit säästää aikaa ja vaivaa. Ei enää lumen raaputtamista ikkunoista tai jään poistoa tuulilasista.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia asunnon oston yhteydessä yksi autopaikka etuhintaan. Tarjoamme kolmioihin ja sitä suurempiin asuntoihin yhden autopaikan pysäköintihallista hintaan 2 999 €. Etusi jopa yli 20 000 euroa!

Autohallipaikkaosakkeen hinnastohinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Autopaikkoja rajoitettu määrä, max 4 autopaikkaa. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.

Etu on voimassa vain ostaessasi uuden asunnon Asunto Oy Piispanportin Aurasta ajalla 1.2.-31.3.2024. Autopaikkoja ei myydä kampanjahintaan erikseen.

Älä ohita tätä tilaisuutta, tee päätös nyt ja ota ensimmäinen askel kohti huoletonta asumista! ASUMISTA HUIPPUSIJAINNILLA OMALLA TONTILLA - ASUNTO OY PIISPANPORTIN AURA!

Muuttovalmiin Piispanportin Auran modernit kerrostalokodit sijaitsevat omalla tontilla keskeisellä paikalla Espoon Piispanportissa, jossa palvelut ovat lähelläsi. Asuntojen pohjaratkaisut ovat tarkoin mietittyjä, jotta arkesi olisi sujuvaa ja huoletonta. Kaupunkikodit sopivat moneen elämäntilanteeseen, asuntokoot ovat 28 m² yksiöstä aina 125 m² huoneistoon.

ARJEN SUJUVUUTTA PALVELUIDEN JA KULKUYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Piispanportin naapuri Olari sijaitsee Länsiväylän pohjoispuolella noin 15 kilometriä Helsingin keskustasta länteen. Matinkylä on Olarin etelänaapuri, jossa sijaitsevan Ison Omenan palvelut ovat siten myös Olarilaisten lähettyvillä. Alueella on useita päiväkoteja, kouluja sekä Steinerkoulu.

SISUSTUS PURSUAA RAIKKAUTTA JA AJATTOMUUTTA

Sisustusmateriaalit on huolellisesti valittu vastaamaan tämän päivän asumisen toiveita. Asuntoihin on valittu joko Ajaton tai Raikas sisustustyyli.

Ajattomassa tyylissä korostuu valkoisen raikkaus ja puhtaus. Ajattomaan tyyliin on helppo yhdistää kodin muita kalusteita ja tekstiilejä, jolla voit luoda erilaista tunnelmaa. Valkoiset kodinkoneet istuvat tähän kokonaisuuteen kauniisti.

Raikas tyyli on nimensä veroinen, jossa korostuu klassisen skandinaavinen sisustustyyli. Kaapiston puusyykuvio yhdessä valkoisen kanssa muodostaa kokonaisuuden, mikä on aina kaunis. Vaalea lattia antaa rauhallista tunnelmaa tilaan.

HYVINVOINTIA LUONNOSTA

Olarin pohjoisosassa on Espoon keskuspuisto, joka tarjoaa runsaasti reittejä liikkujalle ja mainioita retkikohteita luonnonystävälle. Keskuspuiston pururadoilla on myös talvisin kunnostetut ladut. Lähellä sijaitseva Matinkylän Urheilupuisto tarjoaa runsaat aktiviteetit. Urheilupuistosta löydät mm. tekonurmikentät, juoksurata, ulkokuntoiluvälineet, palloiluareenat ja lasten leikkipaikat.

AUTOILIJALLE ARJEN HELPPOUTTA TUO ALAKERRAN PARKKIHALLI

Pysäköintihalli sijaitsee katutasossa olevassa kellarikerroksessa, johon on suora hissiyhteys. Suurimpaan osaan autopaikoista on saatavilla latauspaikka sähköautolle.

+ Sijainti kattavien palvelujen, Ison Omenan äärellä + Oma tontti + Metrolle 600 metriä + Autohallista suoraan kulku kerrokseen + Tilavat parvekkeet ja terassit + Upeat sisustusratkaisut + Lähellä luontoa

TERVETULOA ESITTELYYN

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi:

Pekka Riutta-aho p. 050 476 0335 / pekka.riutta-aho@op.fi Niko Kärkkäinen p. 0403509623 / niko.karkkainen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 5 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Piispanportin Aura
  Katuosoite
  Piispanportti 7, Olari, Espoo
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  63
  Liikehuoneistoja
  1
  Taloyhtiössä on
  Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. Vesikatteena on bitumikermikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Lämmitysmuotona on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen patterilämmitys.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Ilmanvaihtojärjestelmänä on huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä, jossa on poistoilman lämmöntalteenotto (LTO). LTO–laite on asunnon kylpyhuoneessa. 7.–8. kerroksien asunnoissa on ilmalämpöpumppu, joka mahdollistaa asunnon viilentämisen. Viilennys estää huoneiston liikalämpenemistä kesäkaudella. Ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköt on sijoitettu 8. kerroksen katolle.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Energiatehokkuusluokka on B asuinkerrostalo-käyttötarkoitusluokassa.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 100 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Espoon kaupunki puh. 09-816 21.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Alueella on erinomaiset palvelut. Kauppakeskus Isosta Omenasta löydät kaikki kattavat palvelut päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen. Kauppakeskusssa palvelee mm. Citymarket ja Prisma, apteekki, pankit, pakettiposti, Musti&Mirri, Duudsonit Activity Park, Hohtogolf West Coast sekä lukuisat ravintolat. Terveyspalvelut sijaitsevat myös lähellä. Koulut: Alueella sijaitsee ala- ja yläkoulut sekä lukio. Päiväkoti: Lähialueella sijaitsee useita päiväkoteja. Kohteen lähellä sijaitsee Espoon Keskuspuisto, joka tarjoaa mainioita virikkeitä luonnossaliikkujalle. Matinkylän Urheilupuisto sijaitseen reilun kahden kilometrin etäisyydellä, josta löytyy lukuisat aktiviteetit niin isommillekin kuin perheen pienimmillekin. Liikenneyhteydet: Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet, metrolle on 600 metrin kävelymatka ja bussit kulkevat vierestä. Autoilijalle on nopea liittymä Länsiväylälle.

  Lisätiedot

  AUTOPAIKAT Autopaikat ovat erikseen myytäviä pysäköintiyhtiön osakkeita, jotka sijaitsevat kellarikerroksen yhteiskäyttöisessä pysäköintihallissa. Autopaikat ovat varustettu sähköauton latauspistevalmiudella. Latauslaitteen voi tilata lisätyönä. A- ja B- portaista on omat kulkuyhteydet suoraan parkkihalliin. TONTTI Espoon kaupungin Olarin kaupunginosan kortteli 22284, tontti 2. Tontti on Asunto Oy Piispanportin Auran sekä Piispanportin pysäköintiyhtiön omistuksessa. Yhtiöt omistavat ja hallinnoivat tonttia erillisen hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus ja rasitesopimus naapuriyhtiöiden kanssa. RAKENNUS Rakennus on 6–8 kerroksinen, kaksiportainen (A, B) asuinkerrostalo. Lisäksi yksi asunto sijaitsee C-portaassa omalla sisäänkäynnillä. Kaikki portaat kuuluvat Asunto Oy Piispanportin Auran yhtiölle. Osassa 1. kerroksen asuntoja on terassipihat sekä yhdessä 7. kerroksen asunnossa on lasitettu kattoterassi. Rakennus liitetään kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon. Yhtiössä on huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus. Yhtiössä on yhteensä 63 asuntoa. YHTEISET TILAT Katutasossa on rakennuksen kellarikerros, jossa pääosin on pysäköintitilaa sekä yhtiön tekniset tilat. Lisäksi kellarikerroksessa on yhtiön jätehuone, ulkoiluvälinevarastoja sekä yksi liiketila. Taloyhtiön saunaosasto, kuivaushuoneet ja osa varastotiloista sijaitsevat 1.-kerroksessa. Käynti ensimmäiseen kerrokseen on sisäpihan tasolta, mutta myös pysäköintitasolta on kulkuyhteydet kerroksiin. TIETOLIIKENNEYHTEYDET Yhtiö liitetään kaapeli-TV-verkkoon. Sähkö-, antenni- ja datapistorasioiden paikat asuinhuoneissa näkyvät kauppakirjan liitteenä annettavassa sähköpisteet esittävässä piirustuksessa. Kiinteistö on varustettu tiedonsiirron mahdollistavalla yleiskaapeloinnilla. Kiinteistöliittymä avaa tietoliikenneyhteyden valitun operaattorin laajakaistaverkkoon.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä