Asunto Oy Moisio

Vapaita asuntoja 6 kpl
Käyttöönottovuosi 2025

Ennakkomarkkinoinnissa!

Tammelaan Pohjolankadulle, Asunto Oy Moisioon, on suunnitteilla kerroskorotushanke. Ylimpään seitsemänteen kerrokseen on suunniteltu rakennettavan yhteensä 11 uutta asuntoa yhtiön mittavien saneerausten yhteydessä. Valittavanasi on ihastuttavia koteja kompakteista kaksioista tilavaan viisikkoon. Huoneistot toteutetaan laadusta tinkimättä, ja materiaali- ja värivalinnat ovat moderneja ja luonnonläheisiä. Mieleisesi materiaalit ja varusteet pääset valitsemaan rakentajan valikoimasta. Jokaisella asunnolla on myös tilava lasitettu parveke.

Tammelasta aukeaa kävellen koko kaupungin keskusta-alue ja tarvittavat palvelut ovat käden ulottuvilla. Aktiiviselle liikkujalle Kaupin metsät ja urheilupuiston upeat lenkkeilymaastot ovat lyhyen matkan päässä. Rauhaniemen uimarannalle matkaa on vain kaksi kilometriä ja kulttuurin ystävälle myös teatterit sekä konserttipaikat sijaitsevat lähettyvillä. Lähialueella on kaikki, mitä toimivaan kaupunkiasumiseen tarvitaan.

Arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2025.

Lisätiedot: Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 6 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Moisio
  Katuosoite
  Pohjolankatu 22-28, Tammela, Tampere
  Isännöitsijä
  Tampereen Tili ja Kiinteistö / Matias Kulmala
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  144
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen poisto
  Energialuokka
  C 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 113 kWhE /m2vuosi. Energiatodistus on voimassa 29.6.2033 asti.

  Tehdyt korjaukset

  2022 Peruskorjaushankkeen ja lisäkerroksen rakentamisen esisuunnittelu ja osakastilaisuudet. Hankesuunnitteluvaihe päättyi, esittely osakkaille. Toteutussuunnittelun käynnistyminen 2022 Lämpopumppu nro 1 kompressorin uusiminen. 2021 Julkisivujen ja parvekerakenteiden kuntotutkimus, suoritettujen tutkimusten yhteenveto ja esittely sekä mahdollisen kiinteistökehitys- ja peruskorjaushankkeen tarpeen esille tuominen osakkeenomistajien infotilaisuudessa. Kylmäkellarin nro 3 koneikon uusiminen, lämpöpumpun nro 2 kompressorin uusiminen takuuseen, lämpöpumpun invertterin ja paisuntaventtiilin vaihto. llmanvaihdon kahden puhaltimen uusiminen. 2020 Talosaunojen saneeraus, E-H portaat, LVV-putkistojen kuntotutkimus, märkätilakartoitus sekä vesikattojen kuntokartoitus. 2019 Talosaunojen saneeraus, A-D portaat. 2018 Pysäkointiruutujen maalaus, ovipuhelinjärjestelmä uusittu, rakennusten ulkokuoren lukitus iLOQ-järjestelmällä, talosaunojen saneeraussuunnittelun käynnistäminen, hissien toimintavarmuuskorjauksia hisseille A, B, G ja E. 2017 A-talon edustan pysäköintirivin sähköistyssuunnitelma. 2016 Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän {PILP) rakentaminen kaukolämpölaitteiston rinnalle - hankkeeseen sisältyi olennaisena osana poistoilmapuhaltimien sekä lämmönjakolaitteiston uusiminen. 2015 Pervekkeiden pintojen korjauksia 25 asunnon osalta, väestönsuojien tarkastus, kunnostus ja painekoe, viheralueiden kunnostusta sekä eräiden pihapuiden kaato. 2014 Ulkovalaisinten uusiminen {led), porraskäytävien sisääntuloaulojen huoltomaalaus, talojen välisen tonttivesijohdon vuodon korjaus, takapihan pysäköintialueen pintojen kunnostusta sekä putkiston kunnon seurantatutkimus. 2013 Taajuusmuuttujat poistoilmapuhaltimien ohjauksiin, porraskäytävien ulko-ovet uusittu, julkisivujen paikkauskorjauksia ja -maalauksia, asfalttipaikkauksia ja kaatojen korjauksia, vesikattojen huoltokorjauksia, C-portaan kellarikylmiön kompressorin uusiminen sekä useiden kellarikylmiöiden lauhdutinpuhaltimien uusimisia. 2012 Julkisivujen ja vesikatteen kuntotutkimus. 2011 Kuntoarvio ja viemärien huuhtelu. 2007 lkkunoiden ja parvekkeiden ovien sekä kellarien puuovien uusiminen. 1998 Ylimpien kerrosten parvekekatot. 1995 Lämmitysjarjestelmät ja lukot sekä ovipuhelimet. 1992 Vesikatteen uusiminen ja julkisivut (maalauksia/elementtisaumauksia). 1991 Kylmävesilinjat.

  Suunnitellut korjaukset

  Ylimääräinen yhtiökokous 21.02.2023 on päättänyt taloyhtiön rakennusten peruskorjaukseen ryhtymisestä.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Hallituksen viiden vuoden kunnossapitosuunnitelma 2023: 2023 Peruskorjaushankkeen ja lisäkerroksen rakentamisen urakkatarjouskilpailu. Hankintapäätökset sekä muut hallinnolliset päätökset yhtiökokouksissa em. liittyen. Peruskorjaushanke käynnistyy alkukesällä 2023. 2024 Peruskorjaushanke jatkuu. Lisäkerroksen rakentaminen alkaa noin vuoden 2024 alusta. 2025 Peruskorjaushanke ja lisäkerroksen rakentaminen valmistuvat kesällä /syksyllä 2025. 2026-2027 Toimenpiteet tarkentuvat peruskorjaushankkeen valmistuttua. Lisäksi normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä tarpeen mukaan.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  7 524 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Tampereen kaupunki

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 12, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä