Asunto Oy Helsingin Jupiter

Vapaita asuntoja 55 kpl
Käyttöönottovuosi 2025

OP KOTI TUNTEE LASSILAN TÄHTIKODIT - NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA - ASUNTO OY HELSINGIN JUPITER

RAKENTAMINEN ALKAA HUHTIKUUSSA 2023!

NOPEAN VARAAJAN ETUNA: Kun teet varauksen Jupiterista 31.05.2023 mennessä, maksat kaupanteossa vain 10% myyntihinnasta ja loput vasta valmistuessa.

Pohjois-Haagan kupeeseen kasvavan asuinalueen Lassilan sydämeen on suunnitteilla kolmen kerrostalon kortteli, joista kaksi kerrostaloa muodostavat yhden alueen kirkkaimmista uudiskohteiden tähdistä - Asunto Oy Helsingin Jupiterin, johon valmistuu yhteensä 69 asuinhuoneistoa 28,5 neliöisistä yksiöistä 91,0 neliöisiin perheasuntoihin saakka.

JUNA-ASEMAN JA SUJUVIEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ULOTTUVILLA Lassilasta kuljet ekologisesti ja huolettomasti julkisilla kulkuyhteyksillä ympäri pääkaupunkia ja kauemmaksikin. Aivan lähellä sijaitsevan Pohjois-Haagan juna-asemalta matka taittuu varttitunnissa Helsingin keskustaan siinä missä Kehärataa pitkin lentoasemallekin. Myös lukuisat bussilinjat vievät sinut jokaiseen ilmansuuntaan miltei kotioven ulottuvilta. Autoilijallekin sijainti on myös mitä ketterin, sillä Vihdintielle ja Kehä I:lle käy nopeat liittymät. Talon alle valmistuu autohalli, josta on ostettavissa sähköistetty lämmin autohallipaikka erillisenä osakkeena.

ARJEN SUJUVUUTTA KATTAVIN PALVELUIN Palveluiden äärelle ei Helsingin Jupiterista tarvitse kauas kotoa juuri lähteä, sillä lähellä sijaitsee Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva kauppakeskus Kaari, josta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut lukuisine brändeineen sekä erikoisliikkeineen ja joista osa vieläpä palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin kuin sinä haluat. Lisäksi kävelymatkan etäisyydeltä löytyy oma lähikauppakin.

LUONNON, URHEILUPUISTOJEN JA AKTIVITEETTIEN VÄLITTÖMÄSSÄ LÄHEISYYDESSÄ Liikunnan ja luonnonystäville Lassila on asuinalueena yksi pääkaupunkiseudun parhaimmista. Keskuspuiston laidalle sijoittuvasta kotiosoitteesta pääset nauttimaan omaa asuinaluetta ympäröivistä Pirkkolan ja Paloheinän ulkoilupuistoista, niiden hiihtoladuista, luontopoluista, pallokentistä, uimahalleista, jääkentistä, ulkoilma -kuntosaleista, kuntoiluportaista ja jopa golfista. Lassilasta pääsee myös kätevästi luonnoreittejä pitkin Malminkartanon pelloille sekä Espoon ja Vihdin pikkujärville retkeilemään. Myös Pohjois-Haagan vehreät puistoalueet yltävät miltei Lassilaan saakka.

LAPSIYSTÄVÄLLISESTI KAIKKI LÄHELLÄ Lassilasta löytyy lapsiperheille kaikki tarvittava. Kotitalon vieressä sijaitsee Laurinniitty leikkipuistoineen ja alueelta löytyy lukuisasti päiväkoteja. Kaikki ylä -ja alakoulut löytyvät parin kilometrin säteeltä Kannelmäestä ja Pohjois-Haagasta.

ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA MONIEN MUKAVUUKSIEN TALOYHTIÖSSÄ Kohteessa on huomioitu uusiutuva energian käyttö sekä yleistä tasoa vaativampi energiatehokkuus. Talojen katoille onkin sijoitettu aurinkopaneelit uusiutuvan energiantuottoa varten. Kierrätystä on pyritty helpottamaan monipuolisin lajitteluratkaisuin. Mukavuutta asumiseen tuovat käytössäsi olevat taloyhtiön saunaosastot, oma irtaimistovarasto ja taloyhtiön kerhotilat.

LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA Asunto Oy Helsingin Jupiterin rakentaa LUJATALO OY. Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista ja tutkitusti myös yksi Suomen luotetuimmista rakentajista.

TERVETULOA ASUNTO OY HELSINGIN JUPITERIIN - VARAA OMA KOTISI HETI!

Lisätiedot kohteesta ja varaukset: Pia Lundenberg pia.lundenberg@op.fi suora: 040 522 1967. Jura Koljonen, jura.koljonen@op.fi, suora: 050 523 8664.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 55 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Jupiter
  Katuosoite
  Laurinmäenkuja 3, Lassila, Helsinki
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  69
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 26 kpl, piha-autopaikkoja 4 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. RAKENNUSRUNKO Perusmuurit ovat betonia, sokkelit betonipintaisia kerroselementtejä. AIapohjana on alapuolelta lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta tai ontelolaatta tuulettuvalla ryömintätilalla. Kantavat rakenteet ovat teräsbetonia. Rungon muodostavat betonielementtiseinät ja ontelolaattavälipohjat.
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. KATTO JA KATEMATERIAALI Yläpohjana on tasakatto, jonka lämpöeristeenä on lecasora, suojabetoni ja vesieristeenä kumibitumikermi.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. LÄMPÖ-, -VESI, -JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon sekä vesi- ja viemäriverkostoon. Rakennuksessa on vesikiertoinen patterilämmitys ja termostaattiset patteriventtiilit. Rakennuksessa on huoneistokohtainen vedenmittaus ja mekaaniset mittarit, sekä varaus kaukoluentaan.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ Asuinhuoneistoissa on keskitetty, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla ja tuloilman viilennyksellä. Tuloilman viilennyksellä tarkoitetaan tässä sääolosuhteen vähäistä parantamista kesän hellejaksoilla.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki asemakaavoitus, www.hel.fi

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Aivan läheltä kauppakeskus Kaaresta löytyy monipuoliset palvelut kuten mm. Prisma, Sokos, Tokmanni, lukuisat kahvilat ja ravintolat, apteekki, Clas Ohlson, Gigantti, Musti & Mirri, kuntosali Easyfit, Sol- pesulapalvelut, Stadium ja S-pankki sekä monet muut erikoisliikkeet. Lassilasta löytyy myös S-Market ja erikoisliikkeitä sekä ravintoloita. Koulut: Ala -ja yläkoulut löytyvät alle kahden kilometrin etäisyydeltä; mm. Pelimannin ala-aste, Kannelmäen peruskoulu, Pohjois-Haagan yhteiskoulu. Päiväkoti: Alueella sijaitsee perheystävällisesti useita päiväkoteja vieressä, mm. Helsingin kaupunki päiväkoti Niitty, Päiväkoti Touhula, Ryhmäperhepäiväkoti Pirtti ja Les Galopins Oy. Ympäriltä löytyy loistavat aktiviteettimahdollisuudet ja leikkikentät, jotka tuovat paljon virikkeitä lapsiperheiden arkeen. Keskuspuisto tarjoaa puolestaan ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden. Keskuspuistossa sijaitsevaan Pirkkolan urheilupuistoon on Lassilasta vajaa kolme kilometriä. Liikenneyhteydet: Läheltä löytyy erinomaiset liikenneyhteydet. Kotiovelta Pohjois-Haagan juna-asemalle on vain 400 metriä. Lähimmille bussipysäkeille on parin minuutin kävelymatka.

  Lisätiedot

  MONIPUOLISET YHTEISET TILAT Rakennuksessa A on 8 kerrosta ja rakennuksessa C 5 kerrosta. Rakennusten ensimmäisissä kerroksissa sijaitsee myös saunaosastot ja kerhotilat sekä ulkoiluja lastenvaunuvarastoja. C-talon 1. kerroksessa on lisäksi väestönsuojat/irtaimistovarastot ja teknisiä tiloja. C-talon pesula sijaitsee 2. kerroksessa kansipihan tasossa. A -talossa on kellarikerros, joissa sijaitsee mm. ulkoiluvälinevarastoja, teknisiä tiloja, väestönsuojat/irtaimistovarastot, pesula sekä kuivaushuone. AUTOPAIKAT Kaavan mukainen autopaikkatarve on 56 kpl, josta 3 kpl on asemakaavan sallimissa rajoissa korvattu laadukkailla, katetuilla ja runkolukittavilla polkupyöräpaikoilla, eli autopaikkoja toteutetaan 53 kpl. Autopaikoista 47 kpl sijaitsee pihakannen alaisessa autohallissa ja pihalla avopaikkoina 6 kpl. Autohallipaikoista 26 kpl ja pihapaikoista 4 kpl on varattu Asunto Oy Helsingin Jupiterin asunnon ostajille ostettavaksi. Asunto-osakeyhtiön omistukseen tulee kaksi LE-paikkaa. Autopaikat ovat erillisen pysäköintiyhtiön osakkeita ja ne myydään omina osakkeinaan. Autohallipaikat ovat sähköistettyjä ja niissä on varauduttu sähköautojen latausmahdollisuuden käyttöönottoon (varauksena hidas lataus dynaamisella kuormanhallintajärjestelmällä). Pihapaikoilla on myös autolämmityspistorasiat. JÄTEHUOLTO Asunto-osakeyhtiön jäteastiat sijaitsevat kadun varrella syväkeräyssäiliöissä. SÄHKÖ JA TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Rakennus liitetään sähkönjakeluverkkoon ja Elisan valokuituverkkoon. Rakennuksessa on kaapeli-TV-järjestelmä, pääsisäänkäynnin ovessa koodilukko ja yleiskaapelointi lähiverkkojärjestelmiä varten. Asunnoissa on verkkovirtatoimiset, paristovarmennetut palovaroittimet. Asunnoissa on huoneistokohtainen sähkönmittaus. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys, joka on asunnon sähkömittauksessa.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä