Puhelin: 050 526 6760 Matkapuhelin: 050 526 6760 johanna.mustonen@op.fi

Johanna Mustonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, KM
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Puhelin: 050 526 6760 Matkapuhelin: 050 526 6760 johanna.mustonen@op.fi

7 vuotta.

Olen sitkeä, sydämellinen ja periksiantamaton neuvottelija ja tarjoan asiakkailleni parasta koko myyntiprosessin ajan. Kuuntelen asiakastani ja muotoilen jokaiselle asiakkaalleni juuri hänelle sopivan palvelukokonaisuuden, asiakkaan tarpeen mukaan. Tiedän myöst, että pelkällä hyvällä myyntiosaamisella ei kiinteistönvälittäjänä pääse pitkälle vaan kiinteistönvälittäjän on tunnettava myös välitystyön taustalla oleva lainsäädäntö tarkasti. Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä ja jokainen koti on arvokas juuri sellaisenaan. Työni teen aina suurella sydämellä ja ripeällä otteella.

Tärkeä voimavara minulle ovat perhe ja ystävät. Vapaa-aikaani kuuluvat perheen vanhimpien tyttärien kanssa erilaisiin urheilulajeihin tutustuminen ja konsertit, kentän laidalla nuorimmaisen jalkapallojoukkueen, VJSU17, kannustaminen, latinalaistanssit aviomieheni kanssa ja rentoutuminen metsälenkeillä perheen kultaisen noutajan kanssa. Mielestäni elämässä löytyy usein aihetta juhlaan, joten ystävien ja rakkaan perheen kanssa tulee järjestettyä jos jonkinlaisia illanistujaisia ja hauskoja tapaamisia.

Palvelen teitä kaikissa asuntoasioissa pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen ja lähialueet. Kielitaitoisena ihmisenä palvelen teitä niin englannin, saksan kuin ruotsijn kielellä ja muutama sana venäjääkin on hallussa.

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Ota yhteyttä

Helsinki Hakaniemi -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Johanna Mustonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, KM
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.