Laurinmäenkuja 3 C, Lassila, Helsinki

Velaton myyntihinta 335 000 € Myyntihinta: 134 000 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
47,5 m2
2h + kt + vh

OP KOTI TUNTEE LASSILAN TÄHTIKODIT - NYT MYYNNISSÄ (Rs-valmius) - OMALLA TONTILLA SIJAITSEVA ASUNTO OY HELSINGIN JUPITER

RAKENTAMINEN ON ALKANUT JA ARVIOITU VALMISTUMINEN 5/2025

Vielä ehdit vaikuttaa sisustusvalintoihin! Kun teet kaupat Asunto Oy Helsingin Jupiterin A-talon huoneistosta 30.4.2024 mennessä, pääset itse valitsemaan mieleisesi sisustusteeman kolmesta tyylikkäästä vaihtoehdosta.

Pohjois-Haagan kupeeseen kasvavan asuinalueen Lassilan sydämeen on suunnitteilla kolmen kerrostalon kortteli, joista kaksi kerrostaloa muodostavat yhden alueen kirkkaimmista uudiskohteiden tähdistä - Asunto Oy Helsingin Jupiterin, johon valmistuu yhteensä 69 omalla tontilla olevaa asuinhuoneistoa 28,5 neliöisistä yksiöistä 91,0 neliöisiin perheasuntoihin saakka.

JUNA-ASEMAN JA SUJUVIEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ULOTTUVILLA Lassilasta kuljet ekologisesti ja huolettomasti julkisilla kulkuyhteyksillä ympäri pääkaupunkia ja kauemmaksikin. Aivan lähellä sijaitsevan Pohjois-Haagan juna-asemalta matka taittuu varttitunnissa Helsingin keskustaan siinä missä Kehärataa pitkin lentoasemallekin. Myös lukuisat bussilinjat vievät sinut jokaiseen ilmansuuntaan miltei kotioven ulottuvilta. Autoilijallekin sijainti on myös mitä ketterin, sillä Vihdintielle ja Kehä I:lle käy nopeat liittymät. Talon alle valmistuu autohalli, josta on ostettavissa sähköistetty lämmin autohallipaikka erillisenä osakkeena.

ARJEN SUJUVUUTTA KATTAVIN PALVELUIN Palveluiden äärelle ei Helsingin Jupiterista tarvitse kauas kotoa juuri lähteä, sillä lähellä sijaitsee Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva kauppakeskus Kaari, josta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut lukuisine brändeineen sekä erikoisliikkeineen ja joista osa vieläpä palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin kuin sinä haluat. Lisäksi kävelymatkan etäisyydeltä löytyy oma lähikauppakin.

LUONNON, URHEILUPUISTOJEN JA AKTIVITEETTIEN VÄLITTÖMÄSSÄ LÄHEISYYDESSÄ Liikunnan ja luonnonystäville Lassila on asuinalueena yksi pääkaupunkiseudun parhaimmista. Keskuspuiston laidalle sijoittuvasta kotiosoitteesta pääset nauttimaan omaa asuinaluetta ympäröivistä Pirkkolan ja Paloheinän ulkoilupuistoista, niiden hiihtoladuista, luontopoluista, pallokentistä, uimahalleista, jääkentistä, ulkoilma -kuntosaleista, kuntoiluportaista ja jopa golfista. Lassilasta pääsee myös kätevästi luonnoreittejä pitkin Malminkartanon pelloille sekä Espoon ja Vihdin pikkujärville retkeilemään. Myös Pohjois-Haagan vehreät puistoalueet yltävät miltei Lassilaan saakka.

LAPSIYSTÄVÄLLISESTI KAIKKI LÄHELLÄ Lassilasta löytyy lapsiperheille kaikki tarvittava. Kotitalon vieressä sijaitsee Laurinniitty leikkipuistoineen ja alueelta löytyy lukuisasti päiväkoteja. Kaikki ylä -ja alakoulut löytyvät parin kilometrin säteeltä Kannelmäestä ja Pohjois-Haagasta.

ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA MONIEN MUKAVUUKSIEN TALOYHTIÖSSÄ Kohteessa on huomioitu uusiutuva energian käyttö sekä yleistä tasoa vaativampi energiatehokkuus. Talojen katoille onkin sijoitettu aurinkopaneelit uusiutuvan energiantuottoa varten. Kierrätystä on pyritty helpottamaan monipuolisin lajitteluratkaisuin. Mukavuutta asumiseen tuovat käytössäsi olevat taloyhtiön saunaosastot, oma irtaimistovarasto ja taloyhtiön kerhotilat.

LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA Asunto Oy Helsingin Jupiterin rakentaa LUJATALO OY. Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista ja tutkitusti myös yksi Suomen luotetuimmista rakentajista.

TERVETULOA ASUNTO OY HELSINGIN JUPITERIIN - VARAA OMA KOTISI HETI!

Lisätiedot kohteesta ja varaukset: Pia Lundenberg pia.lundenberg@op.fi suora: 040 522 1967. Johanna Mustonen@op.fi suora: 050 526 6760.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    550054
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Laurinmäenkuja 3 C, 00440 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kt + vh
    Asuinpinta-ala
    47,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    47,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2024
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    5/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Lasitettu parveke etelään.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat sisäpihalle itään
    Vapautuminen
    Arvio valmistumisesta on kevät 2025 mennessä
    Hinta

    Velaton hinta

    335 000,00 €

    Myyntihinta

    134 000,00 €

    Lainaosuus

    201 000,00 €

    Neliöhinta

    7 052,63 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 201 000,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    235,13 € /kk

    Rahoitusvastike

    884,40 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    1 119,53 € /kk

    Muut maksut

    Vesimaksu

    27,00 €/kk/henkilö

    Hoitovastike on 4,95€/ m² / kk. Pääomavastike on korko + lyhennys 1.616,04€/kk. Korko on 2,20€/ jyvitetty osake/ kk ja lyhennys on 1,82€/ jyvitetty osake / kk. Pääomavastike on arvioitu 25 vuoden yhtiölainalla, josta kolme ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Koron osuus on laskettu 5,2 %:n kokonaiskorolla. Lyhennysvapaan aikana ostajan maksettavana on pääomavastike, joka koostuu voimassaolevasta kokonaiskorosta, 12 kuukauden euribor+marginaali 0,9%. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Pääomavastiketta (pääomalyhennys + korko) peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Vesimaksuennakko on 27,00€/ hlö/ kk. Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä. Valinnainen saunamaksu on 25,00€/ kk / vuoro/vko).

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖN KALUSTEET, VARUSTEET JA LAITTEET Keittiökalusteiden ovet ovat 16 mm melamiiniovia ja työtasot laminaattia. Keittiön välitila on Aluco-välitilalevyä. Keittiöaltaat ovat yksialtaisia tasoon upotettuja altaita. Keittiössä on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin. Asunnoissa on 60 cm induktio liesitaso ja kalusteeseen integroitu uuni ja 60 cm (yksiöissä 45 cm) astianpesukone. Kaikissa asunnoissa on valaisimella varustettu liesikupu, välitilan valaistus led-valonauhoilla ja pistorasiat sekä tilavaraus mikroaaltouunille.

    Pesutilat

    KYLPYHUONEEN VARUSTEET Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisinpeilikaappi, kattovalaisin, osassa pyykkikomero, wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät 600 mm pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinällä.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    HUONETILOJEN PINTAMATERIAALIT Valittavana on kolme eri sisustusteemaa - VANILJA, MANTELI JA PÄHKINÄ. Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Kylpyhuoneiden ja wc- tilojen seinät ovat laatoitettuja. Lattiapinnat Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat parkettia. Kylpyhuoneiden lattiat ovat laatoitettuja. Kattopinnat Asuinhuoneiden kattopinnat ovat ruiskupinnoitettua / roisketasoitettua betonia ja alakatot maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneiden katot ovat puupaneelia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Jupiter
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    69
    Autopaikat
    26 kpl, 4 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. RAKENNUSRUNKO Perusmuurit ovat betonia, sokkelit betonipintaisia kerroselementtejä. AIapohjana on alapuolelta lämmöneristetty maanvarainen teräsbetonilaatta tai ontelolaatta tuulettuvalla ryömintätilalla. Kantavat rakenteet ovat teräsbetonia. Rungon muodostavat betonielementtiseinät ja ontelolaattavälipohjat.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu. KATTO JA KATEMATERIAALI Yläpohjana on tasakatto, jonka lämpöeristeenä on lecasora, suojabetoni ja vesieristeenä kumibitumikermi.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. LÄMPÖ-, -VESI, -JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon sekä vesi- ja viemäriverkostoon. Rakennuksessa on vesikiertoinen patterilämmitys ja termostaattiset patteriventtiilit. Rakennuksessa on huoneistokohtainen vedenmittaus ja mekaaniset mittarit, sekä varaus kaukoluentaan.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ Asuinhuoneistoissa on keskitetty, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla ja tuloilman viilennyksellä. Tuloilman viilennyksellä tarkoitetaan tässä sääolosuhteen vähäistä parantamista kesän hellejaksoilla.
    Energialuokka
    B 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki asemakaavoitus, www.hel.fi

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Aivan läheltä kauppakeskus Kaaresta löytyy monipuoliset palvelut kuten mm. Prisma, Sokos, Tokmanni, lukuisat kahvilat ja ravintolat, apteekki, Clas Ohlson, Gigantti, Musti & Mirri, kuntosali Easyfit, Sol- pesulapalvelut, Stadium ja S-pankki sekä monet muut erikoisliikkeet. Lassilasta löytyy myös S-Market ja erikoisliikkeitä sekä ravintoloita. Koulut: Ala -ja yläkoulut löytyvät alle kahden kilometrin etäisyydeltä; mm. Pelimannin ala-aste, Kannelmäen peruskoulu, Pohjois-Haagan yhteiskoulu. Päiväkoti: Alueella sijaitsee perheystävällisesti useita päiväkoteja vieressä, mm. Helsingin kaupunki päiväkoti Niitty, Päiväkoti Touhula, Ryhmäperhepäiväkoti Pirtti ja Les Galopins Oy. Ympäriltä löytyy loistavat aktiviteettimahdollisuudet ja leikkikentät, jotka tuovat paljon virikkeitä lapsiperheiden arkeen. Keskuspuisto tarjoaa puolestaan ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden. Keskuspuistossa sijaitsevaan Pirkkolan urheilupuistoon on Lassilasta vajaa kolme kilometriä. Liikenneyhteydet: Läheltä löytyy erinomaiset liikenneyhteydet. Kotiovelta Pohjois-Haagan juna-asemalle on vain 400 metriä. Lähimmille bussipysäkeille on parin minuutin kävelymatka.

    Lisätiedot

    MONIPUOLISET YHTEISET TILAT Rakennuksessa A on 8 kerrosta ja rakennuksessa C 5 kerrosta. Rakennusten ensimmäisissä kerroksissa sijaitsee myös saunaosastot ja kerhotilat sekä ulkoiluja lastenvaunuvarastoja. C-talon 1. kerroksessa on lisäksi väestönsuojat/irtaimistovarastot ja teknisiä tiloja. C-talon pesula sijaitsee 2. kerroksessa kansipihan tasossa. A -talossa on kellarikerros, joissa sijaitsee mm. ulkoiluvälinevarastoja, teknisiä tiloja, väestönsuojat/irtaimistovarastot, pesula sekä kuivaushuone. AUTOPAIKAT Kaavan mukainen autopaikkatarve on 56 kpl, josta 3 kpl on asemakaavan sallimissa rajoissa korvattu laadukkailla, katetuilla ja runkolukittavilla polkupyöräpaikoilla, eli autopaikkoja toteutetaan 53 kpl. Autopaikoista 47 kpl sijaitsee pihakannen alaisessa autohallissa ja pihalla avopaikkoina 6 kpl. Autohallipaikoista 26 kpl ja pihapaikoista 4 kpl on varattu Asunto Oy Helsingin Jupiterin asunnon ostajille ostettavaksi. Asunto-osakeyhtiön omistukseen tulee kaksi LE-paikkaa. Autopaikat ovat erillisen pysäköintiyhtiön osakkeita ja ne myydään omina osakkeinaan. Autohallipaikat ovat sähköistettyjä ja niissä on varauduttu sähköautojen latausmahdollisuuden käyttöönottoon (varauksena hidas lataus dynaamisella kuormanhallintajärjestelmällä). Pihapaikoilla on myös autolämmityspistorasiat. JÄTEHUOLTO Asunto-osakeyhtiön jäteastiat sijaitsevat kadun varrella syväkeräyssäiliöissä. SÄHKÖ JA TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Rakennus liitetään sähkönjakeluverkkoon ja Elisan valokuituverkkoon. Rakennuksessa on kaapeli-TV-järjestelmä, pääsisäänkäynnin ovessa koodilukko ja yleiskaapelointi lähiverkkojärjestelmiä varten. Asunnoissa on verkkovirtatoimiset, paristovarmennetut palovaroittimet. Asunnoissa on huoneistokohtainen sähkönmittaus. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys, joka on asunnon sähkömittauksessa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!