Kohteessa ensiesittely su 27.10.klo. 13:00 - 13:45 .

Lähdekuja 2, Merimasku, Naantali

Velaton myyntihinta184 000 € Myyntihinta: 184 000 €
Käyttöönottovuosi1986
Pinta-ala
153 m2
4mh + avok./oh + wc + th + khh + kph/s + parv. + las.parv.

Upea kaksikerroksinen tiiliverhoiltu omakotitalo Merimaskun rauhassa

Tervetuloa Naantalin Merimaskuun, jossa odottaa upea tiiliverhoiltu omakotitalo suurelta osin asfaltoidulla rinnetontilla! Tämä kaksikerroksinen koti tarjoaa tilaa, toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä sekä ihanteelliset puitteet perheen arkeen ja vapaa-aikaan.

Yläkerta Yläkerran avara ja valoisa pohjaratkaisu yhdistää modernin avokeittiön tilavaan olohuoneeseen joka toimii kodin sydämenä. Keittiö on hyvin varusteltu: keraaminen/kaasuliesi, liesituuletin (suodatin), jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone sekä viinikaappi takaavat mukavuutta ja helppoutta ruoanlaittoon. Yläkerrassa on myös kaksi tilavaa makuuhuonetta ja erillinen wc.

Alakerran sisäänkäynnistä astutaan suoraan tilavaan takkahuoneeseen, joka kutsuu viihtymään perheen ja ystävien kesken. Takkahuoneessa on kodikas tunnelma, ja se toimii alakerran keskipisteenä. Molemmilla puolilla takkahuonetta sijaitsevat hyvänkokoiset makuuhuoneet, jotka tarjoavat rauhaa ja yksityisyyttä.

Alakerrassa on myös tilava sauna, jossa on sähkökiuas sekä valmius puukiukaalle, joten voit valita mieltymyksesi mukaan. Saunan yhteydessä on kylpyhuone jossa on suihku, peilikaappi ja allaskaappi. Erillinen wc alakerrassa on varustettu lattialämmityksellä, joka lisää mukavuutta viileinäkin päivinä.

Kylpyhuoneen vierestä löytyy käytännöllinen kodinhoitohuone jossa on pesukoneliitäntä. Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle ja kodin arjen pyörittämiseen. Alakerran tilat, mukaan lukien sauna, kylpyhuone, takkahuone, kodinhoitohuone ja wc on varustettu lattialämmityksellä, joka tuo mukavuutta ja lämpöä koko vuoden ajan.

Auton säilytys on helppoa ja vaivatonta sillä talon yhteydessä on yhden auton autotalli. Lisäksi alapihalla on kahden auton autotalli sähköisillä nosto-ovilla mikä tuo arkeen käytännöllisyyttä ja lisää säilytystilaa.

Upeat ulkotilat: Kodista avautuu suuri lasitettu ja lasittamaton parveke jolta voi nauttia näkymistä suoraan metsän suuntaan. Piha on helppohoitoinen, joten voit käyttää aikasi olennaiseen, eli asumisesta ja ympäristöstä nauttimiseen.

Lähipalvelut ja kulkuyhteydet: Alueella on erinomaiset perheille suunnatut palvelut. Alakoulu, päiväkoti, kirjasto ja terveyskeskus ovat kaikki vain kolmen kilometrin päässä, ja koululaisille on hyvät bussiyhteydet. Merimaskusta löytyy myös terveyskeskus, ja lähitulevaisuudessa alueelle suunnitellaan Sale-myymälä, mikä lisää alueen palvelutarjontaa entisestään.

Tämä koti yhdistää rauhallisen sijainnin, kauniin luonnonläheisen ympäristön ja käytännölliset ratkaisut, joten täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa tilaa, tyyliä ja toimivuutta.

Esittelyt ja lisätiedot Merjalta puh. 0409863358 tai merja.hakala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586916
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Lähdekuja 2, 21160 MERIMASKU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
4mh + avok./oh + wc + th + khh + kph/s + parv. + las.parv.
Asuinpinta-ala
153 m2
Pinta-alat rakennus- ja huoneistorekisteristä, ei tarkistusmitattu.
Kokonaispinta-ala
182 m2
Käyttöönottovuosi
1986
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
184 000,00 €
Kiinteistövero
463,08 €/v

Lämmitys: 2800,00 €/v.. Sähkö: n. 1000,00 €/v 1200 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: tyhjennyskertojen mukaan. Kiinteistövero: 463,08 €/v. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, irralliset kaapistot eteinen, makuuhuoneet ja vaatehuone, viinikaappi. kaasu-/induktioliesi , huippuimuri

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä kodinhoitohuone, lattialämmitys s, kph, th, khh, alak. wc, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: laminaatti / maali. Olohuone: laminaatti / maali. Makuuhuone 1: laminaatti / tapetti ja maali. Makuuhuone 2: laminaatti / tapetti. Sauna: laatta / paneeli. Kylpyhuone: laatta / kaakeli. Wc: laatta / kaakeli. alakerran takkahuone: laminaatti / tapetti. alakerran makuuhuoneet: laminaatti / maali. vaatehuone: laminaatti / maali.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Julkisivu: tiili.
Kattotyyppi
Auma
Kattomateriaali
Pelti. Peltikate asennettu v. 2012.
Lämmitysjärjestelmä
öljy. Ilmalämpöpumppu ja sähkötoiminen lämpöpatteri keittiössä, alakerrassa varaava takka, alakerran makuuhuoneissa sähköpatterit. Öljysäiliön sijainti: alakerran teknisessä tilassa, Muovirakenteinen säiliö on teräksisessä suoja-altaassa.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Rakennuksessa on painovoimainen ilmanvaihto, liesituulettimessa koneellinen poistoilma.
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 2032

Tehdyt korjaukset

-rakennuksen puuosien ulkopuolen maalaus v. 2004, kahden auton tallin rakentaminen v. 2007, pihanasfaltointi v. 2008, keittiöuusittu sekä olohuoneen ja keittiön lattiat uusittu v. 2009, vaatehuoneen rakentaminen v. 2010, kattomateriaalin vaihto peltikatoksi v. 2012, käyttövesiputket uusittu v. 2018, lämmitysvesiputkien ja radiaattorien uusiminen v. 2018, lämmityskattilan uusiminen ja automatiikan vaihto v. 2018, viemäriputkien tarkistus ja huuhtelu v. 2018, oljypolttimen vuosihuolto v. 2021, öljypolttimen korjaus ja huolto 01.11.2022

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 582 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
400 m2
Lisätietoja maapohjasta
Käytetty rakennusoikeus arvio (tarvittaessa tarkistettava kaupungilta). Sallittu kerrosala 316 m². Asuinrakennuksen kokonaisala 267 m², kerrosala 157 m², huoneistoala 153 m². Autotalli kokonaisala 45 m².

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Kirjasto n. 3 km, terveysasema Merimaskun terveysasema n. 3,1 km. Koulut: Merimaskun alakoulu n. 3 km. Päiväkoti: n. 3,2 km.

Lisätiedot

Kiinteistön varainsiirtovero on 3 % kauppahinnasta

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1, RAISIO

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!