Matkapuhelin: 044 9863358 merja.hakala@op.fi

Merja Hakala

Myyntineuvottelija, KiAT
Koulutus: KiAT
Matkapuhelin: 044 9863358 merja.hakala@op.fi

n. 12v.

Yksi tärkeimmistä asioista ihmiselle on oma koti ja sen ostaminen tai myyminen on aina merkittävä ja harkittu tapahtuma.

Ensimmäisen oman kodin ostaminen, lapsuudenkodin myyminen, isomman tai pienemmän kodin hankinta perheen muutosten mukaan - aina siinä on myös tunteet mukana.

Vuosien saatossa tarpeemme asumisolojemme suhteen muuttuvat ja olen mielelläni matkallasi mukana varmistamassa Sinulle ja kodillesi mukavan ja huolettoman myynti- tai ostokokemuksen.

Olen Porista muuttanut Raisioon vuonna 2012 ja samana vuonna aloitin työurani kiinteistövälityksessä. Suurimman osan työhistoriaani olen ollut asiakaspalvelutehtävissä ja se on ehdottomasti se ”mun juttuni". Koteja ja vapaa-ajanasuntoja olenkin ehtinyt myymään jo jonkin verran ympäri Varsinais-Suomea.

Asiakkailta olen saanut palautetta siitä, että olen helposti lähestyttävä, hyväntuulinen sekä asioihin ja kysymyksiin pureutuva, välillä olevat huolissaan työpäivieni pituudesta =)

Teen tätä työtä suurella sydämellä ja avoimuudella - tämän työn pitää olla elämäntapa antaaksesi asiakkaille tunteen, että hän on tärkeä - sillä tärkeintä tässä työssä on tyytyväiset asiakkaat.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan juuri Sinun kotisi myynnille sopiva markkinointi.

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO