Matkapuhelin: 044 9863358 merja.hakala@op.fi

Merja Hakala

Myyntineuvottelija, KiAT
Koulutus: KiAT
Matkapuhelin: 044 9863358 merja.hakala@op.fi

n. 12v.

Olen Porista Raisioon vuonna 2012 muuttanut ja samana vuonna työurani kiinteistönvälityksessä aloittanut ammattilainen. Suurimman osan työhistoriaani olen ollut asiakaspalvelutehtävissä ja se on ehdottomasti se ”mun juttuni". Koteja ja vapaa-ajanasuntoja olenkin ehtinyt myymään jo ympäri Varsinais-Suomea. Teen työtäni asiakasta varten ja olen apuna kaikissa asuntokauppaan liittyvissä kysymyksissä, olivatpa ne suuria tai pieniä. Olen tunnollinen, helposti lähestyttävä ja pyrin aina rakentamaan luottamuksellisen ilmapiirin heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Työkaverini kuvaavat minua iloiseksi, luotettavaksi ja jämptiksi.

Yksi tärkeimmistä asioista ihmiselle on oma koti - sen ostaminen tai myyminen on aina merkittävä ja harkittu tapahtuma. Ensimmäisen oman kodin ostaminen, lapsuudenkodin myyminen, isomman tai pienemmän kodin hankinta perheen muutosten mukaan - siinä on aina myös tunteet mukana.

Teen tätä työtä suurella sydämellä ja se on minulle elämäntapa. Tämä takaa sen, että asiakas kokee minun olevan täällä juuri häntä varten- sillä tärkeintä tässä työssä ovat tyytyväiset asiakkaat.

Olen hyvin seurallinen ja tykkään vapaa-ajalla kestitä ystäviäni. Sisustus ja huonekalujen tuunaaminen ovat myös rentouttavaa puuhaa. Kotona jaloissani kehrää kaksi kissaneitiä.

Etsit sitten unelmiesi kotia tai myyt vanhaa, olen valmis auttamaan sinua yhdessä elämäsi tärkeimmistä risteyskohdista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan juuri sinun kotisi myynnille sopiva markkinointi.

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO

Ota yhteyttä

Raisio -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Merja Hakala
Myyntineuvottelija, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.