Kohteessa esittely su 20.10.klo. 13:00 - 14:00 .
Esittelijä: Annele Koivunen , 044 770 1332 , annele.koivunen@op.fi

Rummunlyöjänkatu 33, Moisio, Salo

Velaton myyntihinta197 000 € Myyntihinta: 197 000 €
Käyttöönottovuosi1926
Pinta-ala
141 m2
4h, k, apuk, aula, kph/wc, s, kph/wc

Hirsirunkoinen omakotitalo aivan loistavalla paikalla Salojoen rantamaisemissa.

Talossa on Wanhan ajan havinaa ja tunnelmaa. Reilunkokoinen vanhanaikainen sali, johon mahtuu isommatkin rokokoo kalusteet. Isot ikkunat tuovat luonnon valon kauniisti saliin. Takkauuni tuo tupakeittiöön ja saliin lämpöä ja tunnelmaa. Alakerrassa reilu makuuhuone, sekä kylpyhuone tassuammeineen, joka kutsuukin kylpemään.

Talon yläkerrassa on muinoin asunut useampikin perhe. Nykyään siellä on kaksi makuuhuonetta (hieman normaalia matalammat huoneet), aulatiloja, sekä kodin sauna- ja pesutilat. Aulasta pääsee parvekkeelle ihastelemaan jokimaisemaa ja kuuntelemaan lintujen ääniä. Kesäiltaisin mustarastas antaa konsertteja puutarhassa ja alkukesästä aloittaa satakieli helkyttelynsä jokirannan pajuissa. Lämmin kuisti, johon saa kodikkaat pelargoniat näyttävästi esille.

Oman tontin pihalta löytyy monenlaista kukkaa, istutuksia, omenapuita, perunamaa ja pensasaitoja. Kahden auton talli tuo reilusti lisämukavuutta arkeen.

Muinoin käytiin joella soutelemassa. Jokirannassa on mahdollisuus pitää venettä. Tee veneretki merelle asti!

Tämä harvinainen talovanhus sijaitsee Salon Moision puutaloalueella, jossa on suojelukaava.

Kaikilla taloilla on tarinansa. Haluatko kuulla tämän talon tarinan? Tervetuloa viihtymään "maalle" Saloon!

"Älä yritäkään muuttaa vanhaa taloa. Se muuttaa Sinut"

Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä.

Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi

Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586783
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Rummunlyöjänkatu 33, 24100 SALO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h, k, apuk, aula, kph/wc, s, kph/wc
Asuinpinta-ala
141 m2
Asuintilojen pinta-alassa on mukana alakerran ja yläkerran tilat ja pinta-ala on arvioitu/laskettu kerrosalasta ja rakennuspiirustuksista. Salon kaupungin rakennusvalvonnasta saatujen tietojen mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 178 m2 (1 krs 111 m2 ja 2.krs 67 m2) ja kokonaisala 195 m2. Yläkerran tilat ovat matalampaa tilaa alle 2.20m. Yläkerran kaksi huonetta on merkitty rakennuspiirustuksiin varastoksi, koska huonekorkeus jää alle 2,4m, mutta niitä on käytetty makuuhuoneina.
Kokonaispinta-ala
158 m2
Käyttöönottovuosi
1926
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
197 000,00 €
Kiinteistövero
260 euroa

Sähkö: kulutuksen mukaan 22000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: tyhjennyskertojen ja oman sopimuksen mukaan. Kiinteistövero: 260 euroa. . Sähkönkulutus on 2 hengen taloudessa ollut noin 22 000 kWh/vuosi. Sähkönkulutus on ilmoitettu nykyisen omistajan tiedoilla. Toteutuvaan vuosikulutukseen vaikuttaa mm. asukasmäärä ja asumistottumukset, joten toteutuva sähkönkulutus voi olla myös ilmoitettua pienempää tai suurempaa

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, keraaminen liesi + uuni, liesituuletin, astianpesukone, maalatut, puiset kaapistot, pöytätasojen materiaali laminaatti. Tilava erillinen keittiö, jonka jatkeena on kätevästi ns apukeittiö.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, 2 kpl kylpyhuoneita, molemmissa kylpyhuoneissa myös wc-istuin, tassuamme, peilit, peilikaappi ja pesukoneliitäntä.

Säilytystilat

Ullakkotiloja

Materiaalit

Keittiö: Seinät: maalattu/puolipaneeli/tapetti/kaakeli/laattalattia. Olohuone: Seinät: maalattu, tammiparketti. Makuuhuone 1: Seinät: maalattu, parkettilattia. Makuuhuone 2: Seinät: lasikuitutapetti, muovimatto. Makuuhuone 3: Seinät: lasikuitutapetti, muovimatto. Sauna: Seinät: paneeli, laattalattia. Kylpyhuone: 1. seinät kaakeli, laattalattia 2. seinät: kaakeli, laattalattia. Aula: Seinät maalattu paneeli maalattu puulattia. Apukeittiö: Seinät: maalattu puolipaneeli/tapetti, laattalattia. Lämmin kuisti: Seint: maalattu paneeli, muovimatto.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Hirsi
Kattotyyppi
Mansardi
Kattomateriaali
Pelti. Sementtikatto on vaihdettu peltikatoksi 1995 ja asennettu kattorakenteisiin lisäkannattajat.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Takkauuni ja ilmalämpöpumppu.
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
E 2018

Tehdyt korjaukset

Tehdyt korjaukset: 1994: Yläkerran aulan ja makuuhuoneiden peruskorjaus (lattiat,seinät,katto,lämpöeristeet). Rakennettu yläkertaan uudet portaat. 1995: Sementtikatto vaihdettu peltikatoksi. Kattorakenteisiin lisäkannattajat. Kellarin sisäseinät ja katto peruskorjattu Pihan kaadot kunnostettu Kuistin ulkovuorauksesta osa uusittu Koko talon ulkomaalaus 1997: Alakerrran vesiputket uusittu ja asennettu pintaan Keittiön ja apukeittiön lattia ja lattiarakenteet peruskorjattu Asennettu sisäpiippu ja rakennettu varaava takka 2000: katua siirretty, talon edustan maamassat vaihdettu, kevytsoraa 2001: Kuistin lattian ja seinien pintaremontti 2003: Yläkerran portaat hiottu ja lakattu 2004: Yläkerran saunan ja kylpyhuoneen peruskorjaus 2005: Yläkertaan vaihdettu Tiivi-ikkunat Autotalli maalattu Makuuhuoneiden seinien pintaremontti 2006: Alakerran ikkunoiden ulkopuoliset pokat ( 16 kpl) uusittu Lapetikkaat uusittu 2006-2007 Kuistin ikkunoiden ulkopuoliset pokat kunnostettu 2008: Asennettu uusi ilmalämpumppu Kuitu kotiin asennettu toimivaksi Sisätilojen maalaus 2018 Uusittiin ulkoportaat 2019: Purettiin vanha parveke ja rakennettiin uusi, vahva parveke Maalattiin kuistin peltikatto Kuistin kulunut seinä purettiin ja asennettiin tuulensuojalevyt ja uudet maalatut paneelit 2021: Jätevesiviemäri kaivettiin auki ja yhdistettiin kaupungin jätevesijärjestelmään Piha-aluetta avarrettu kaatamalla puita Kylpyhuoneen amme uusittu 2022: Asennettu teräksiset lapetikkaat 2023: Poistettu kellarista öljysäiliö Öljyiset lattiabetonit viety Topinojan jäteasemalle Kellarin seinät lämpöeristetty ja asennettu lautaverhous seiniin Kellarin lattiavalu uusittu

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
860 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
300 m2
Lisätietoja maapohjasta
Kiinteistön pinta-ala on 860m², rakennusoikeus 300m² ja kerrosluku I 5/6.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan, kaivo.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Loistava sijainti rauhallisella pientaloalueella aivan Salon ydinkeskustassa jokivarren maisemista ja noin 500 m Salon kuuluisalta kesätorilta. Kaikki keskustan palvelut mm. kaupat ja ruokaravintolat lähellä. Salon urheilupuisto harrastusmahdollisuuksineen noin1 km, missä mm. uimahalli, golf... Turkuun noin 40 min ajomatka ja kehä I Espoo reilu 1 h. Koulut: Lähin alakoulu noin 1 km, Moision yläkoulu noin 250 m, lukio noin 2 km. Päiväkoti: Useita päiväkoteja lähestöllä. Liikenneyhteydet: Juna- ja linja-autoasema 1 km, pikavuoropysäkki Turku-Helsinki noin 700 m.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Salo OP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7, SALO

010 256 1310 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!