Ketjutie 27, Koskela, Oulu

Velaton myyntihinta285 000 € Myyntihinta: 285 000 €
Pinta-ala
163 m2
Oh, k, rt, mh, vh, wc, kph/wc + YK: aula, 2mh, vh, wc, var + KELLARI: khh, kph, s, var

Puu-Koskelan Ketjutieltä löytyy idyllinen kokonaisuus, joka huokuu historian havinaa. Tätä kaunista hirsirunkoista puutaloa on vuosien varrella remontoitu ja vaalittu rakkaudella talon henkeä kunnioittaen. Viimeksi v. 2016 on tehty merkittävä parannus, kun taloa laajennettiin käyttömukavuutta vahvasti lisäävin elementein. Tule ihastelemaan harjakorkeuteen yltävää makuuhuonetta, jossa oma vaate- sekä kylpyhuone. Laajennuksen yhteydessä koko talon katto uusittiin samalla profiililla, joten laajennus onkin luonteva osa taloa. Talon alakerrassa on uuden makuuhuonesiiven lisäksi tilava keittiö sekä reilun kokoinen ruokailutila ja olohuone, johon moderni ja tehokas ilmakiertotakka luo tunnelman. Energiatehokkuudesta pitävät huolta myös juuri asennettu ilmalämpöpumppu sekä keittiön varaava Nunnauunin puuhella leivinuunilla. Talon monipuolisesti toiminnallinen keittiö onkin kotikokkaajan unelma.

Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja työhuone sekä avara aula, joka taipuu eri käyttötarkoituksiin. Talon kellarissa on lämmin varasto, kodinhoitotila, sähkösauna, pesuhuone, jossa on kaksi suihkua sekä amme. Kolme wc:tä tuo käytännöllisyyttä tähän kauniisti remontoituun kotiin. Lasikuistilta avautuu näkymä vehreään puutarhaan, jossa on idyllinen vanha piharakennus. Pihasaunassa on kuulemma vieraiden mukaan Pohjoiskalotin parhaimmat löylyt! Upea pihapiiri kiviaitoineen sekä terasseineen ja paljunurkkauksineen onkin iso osa tätä ihastuttavaa kokonaisuutta. Tässä kodissa ovat viihtyneet pitkään sekä vieraat että vaihto-oppilaatkin.

Tule katsomaan ja ihastu tähän kuntotarkastettuun kotiin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586417
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Ketjutie 27, 90560 OULU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
Oh, k, rt, mh, vh, wc, kph/wc + YK: aula, 2mh, vh, wc, var + KELLARI: khh, kph, s, var
Asuinpinta-ala
163 m2
Asuinpinta-alaan laskettu 1.krs, 2.krs (>1.6m korkea tila) sekä kellarissa sijaitsevat sauna+ph+khh. Kerrosala on 180 m2, johon laskettu 1.krs, 2.krs ja kellarin pinta-ala seinien ulkopinnoista
Kokonaispinta-ala
187 m2
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
285 000,00 €
Kiinteistövero
514,50 €/vuosi

Sähkö: 250 €/kk 19700 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: jätehuoltosopimuksen mukaan. Kiinteistövero: 514,50 €/vuosi. . Kokonaissähkönkulutuskustannus (250 euroa/kk) on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut, perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 4 henkilöä viime vuosina ollut noin 18 000 - 19 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Tässä kulutuksessa ei ole mukana 09/2024 asennettu ilmalämpöpumppu. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin side by side -mallistoa, keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot, irrallinen saareke.

Pesutilat

Sauna alakerrassa ja pihalla, sähkökiuas alakerran saunassa, puukiuas pihasaunassa, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc 2 kpl, suihku 2 kpl alakerrassa, 1 kpl keskikerroksessa, suihkuseinä, amme, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Ulkovarasto, vaatehuoneet, varastohuoneet

Materiaalit

Keittiö: vaalea kovapuulattia, laattaseinät, valkoiseksi maalattu puupaneelikatto. Olohuone: vaalea kovapuulattia, seinät maalattu, valkoiseksi maalattu puupaneelikatto. Makuuhuone 1: vaalea kovapuulattia, seinät maalattu, valkoiseksi maalattu puupaneelikatto. Makuuhuone 2: korkkimatto, seinät maalattu, valkoiseksi maalattu puupaneelikatto. Makuuhuone 3: korkkimatto, seinät maalattu, valkoiseksi maalattu puupaneelikatto. Kodinhoitohuone: laattalattia, valkoiseksi maalattu puupaneeliseinät, katto maalattu. Sauna: laattalattia, puupaneeliseinät ja katto. Kylpyhuone: laattalattia, laattaseinät ja puupaneelikatto. Eteinen: laattalattia, maalatut seinät. Wc: laattalattia, maalatut seinät ja katto.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Talo on paikallarakennettu, kellarillinen 1,5-kerroksinen ja harjakattoinen omakotitalo. Julkisivut ovat lautaverhoiltu, vesikatteena on pelti. Rakennuksen kantavat rakenteet ovat puuta, perustukset ovat betonirakenteiset.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Kokonaan uusittu 2016.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Olohuoneessa kevyttakka sekä keittiössä varaava puuhella/leivinuuni. Ilmalämpöpumppu asennettu 09/2024.
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys. Huoneissa on sähköinen lattia- ja/tai kattolämmitys (osassa huoneita siis molemmat). Lattialämmitys: yläkerran huone, keskikerroksen makuuhuone, vaatehuone, kylpyhuone ja WC. Lisäksi keittiössä, sekä yläkerran ja alakerran wc:ssä, sekä kellarissa kodinhoitotilassa, pesuhuoneessa ja kuistissa.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
E-luku 203, viimeinen voimassaolopäivä 11.10.2034

Tehdyt korjaukset

Peruskorjaus 1984 ja laajennus 2015. Nykyiset asukkaat asuneet kesästä 2008, ja alusta asti tehty parannuksia kuten maalattu ulkoa kahdesti tänä aikana (viimeksi 2019), salaojitus päivitetty, kellarissa tehty totaalinen remontti 2011 uusien kodinhoitotilat sekä sauna- ja pesuhuoneosaston ja sisävaraston. Laajennuksen yhteydessä 2016 vanhan puolen ulkokatto myös uusittu (uusi katto kattaa siis koko talon samalla profiililla) sekä lattiat uusittu alakerrassa kovapuulattioksi, sisäseinä- ja kattopinnat maalattu sekä toinen leivinuuneista vaihdettu moderniin ilmakiertotakkaan ja vedenlämmitin vaihdettu. Ulkosaunaa on huollettu uusien lauteet ja kiuas. Sisäovet vaihdettu talossa (yläkerran makuuhuoneet ja wc ja alakerran wc) 2017. 2023 keittiöön vaihdettu uusi astianpesukone. 2024 ulkosaunaan vaihdettu uusi kiuas. Syyskuussa 2024 taloon tehty mittava ruokailu- ja olohuonetilan alapohjaremontti: kaikki lattiakerrokset ja eristeet uusittu, entiset poistettu maapohjaa myöten, maapohjaa tasattu ilmanvaihdon parantamiseksi, samalla ilmanottoaukkoja lisätty viiteen kappaleeseen (tarkempi seloste kuntoraportin yhteydessä lukumääristä ja sijainneista). Myös kuistin alapohjan ilmanvaihtoa parannettua lisäämällä kaksi ilmanottoaukkoa vastakkaisiin nurkkiin. 2023 kellarin pesuhuoneen kaakelilattian saumat ja silikonieristeet uusittu.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 117 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
220 m2
Lisätietoja maapohjasta
Asemakaavan mukaan asuinrakennukselle on rakennusoikeutta 180 m² ja talousrakennukselle 40 m². Rakennusluvan ja Alma Talentin rakennusten tietojen mukaan asuinrakennuksen kerrosala on n. 156 m² ja talousrakennuksen kerrosala n. 43 m².

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: K-Market Koskela 300 m. Toppilan K-Market 1,6 km. Koulut: Koskelan Normaalikoulu 400 m. Päiväkoti: Koskelan päiväkoti 300 m. Liikenneyhteydet: Pysäkki 300 m (10)

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Poratie 4, OULU

010 2535 400 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!