Kohteessa ensiesittely ti 29.10.klo. 17:00 - 17:30 .

Kellonsoittajankatu 8 A a, Itäinen keskusta, Turku

Velaton myyntihinta285 000 € Myyntihinta: 284 623 €
Käyttöönottovuosi1926
Pinta-ala
80 m2
2-3h + kph (yht.j. 2h + k)

Etsitkö kotia, jossa yhdistyvät historiallinen tunnelma ja mahdollisuus luoda täysin oman näköinen asunto?

Arkkitehtiprofessori Erik Bryggmanin yhdessä arkkitehti Ilmari Ahosen kanssa vuonna 1926 suunnittelema uusklassinen Kellonsoittaja sijaitsee Turun idyllisellä Kerttulinmäellä. Tämä taloyhtiö on todellinen aikamatka menneisyyteen ja sen historiallinen charmi on aistittavissa jokaisessa yksityiskohdassa. Uusklassismille tyypillinen symmetria tulee esille porraskäytävien harkitussa koristeellisuudessa. Nostalginen haitariovinen hissi kuljettavat asukkaat ja vieraat ajatuksissaan ajassa taaksepäin. Täällä koet historian havinaa joka päivä.

Myynnissä on ainutlaatuinen ja tilava, miltei alkuperäiskuntoinen 2-3 huoneen asuinhuoneisto, joka tarjoaa mahdollisuudet toteuttaa unelmien koti omien mieltymystesi mukaisesti ja antaa tälle kodille sen ansaitsema uusi upea loisto. Asunnossa on tällä hetkellä suuri makuuhuone, joka on käytännöllisesti jaettu väliseinällä kahdeksi erilliseksi huoneeksi joka ratkaisunaan tuo joustavuutta tilojen käyttöön esimerkiksi makuuhuoneina tai työtilana. Asunnon huoneet ovat harvinaisen korkeat mikä korostaa tilan avaruutta ja luo upean ilmapiirin. Keittiössä osa kaapistoista on jo uusittu pystyviemäreiden sukituskorjauksen yhteydessä, mutta muuten keittiö ja muut tilat ovat miltei alkuperäisessä kunnossaan mikä antaa mahdollisuuden remontoida ja suunnitella tilat juuri sellaisiksi kuin itse haluat. Korkeat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa huoneisiin ja korostavat tämän aikakauden asuntojen ainutlaatuista tunnelmaa ja olohuoneeseen johtaa kauniit alkuperäiset ranskalaiset lasiovet.

Taloyhtiön palvelut ja sijainti tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja käytännölliset yhteistilat. Taloyhtiössä on sauna, jossa voit rentoutua kiireisen päivän päätteeksi ja talopesula joka tuo arkeen kätevyyttä. Vintti ja kellarikomerot tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja pyörävarasto on arvokas lisä aktiivisille asukkaille. Talossa on myös kaapeli-TV, joten viihdepalvelut ovat helposti käytettävissä. Sijainti on kerrassaan loistava vain 1,5 km päässä Turun keskustasta ja Kauppatorista, jonne pääset nopeasti joko kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kerttulinmäen alue on tunnettu vehreistä puistoistaan, historiallisista rakennuksistaan ja rauhallisesta tunnelmastaan. Kaikki palvelut kuten kaupat, kahvilat ja ravintolat, ovat lähistöllä ja alueella on erinomaiset liikenneyhteydet.

Täydellinen mahdollisuus kodin remontoijalle ja historiaa arvostavalle

Tämä asunto on ihanteellinen valinta sinulle, joka näet potenttiaalin tässä historiallisessa kodissa ja haluat tehdä siitä oman näköisesi kodin. Kellonsoittajan ainutlaatuinen henki ja sijainti yhdistettynä mahdollisuuteen uudistaa asunto juuri haluamallasi tavalla tekevät tästä kohteesta harvinaisen tilaisuuden.

Tervetuloa tutustumaan tähän Kerttulinmäen historialliseen helmeen sillä ehkä täältä löytyy tulevaisuutesi koti! Lisätiedot ja esittelyt: Merja Hakala, puh. 040 986 3358 tai merja.hakala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586255
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Kellonsoittajankatu 8 A a, 20500 TURKU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
2-3h + kph (yht.j. 2h + k)
Asuinpinta-ala
80 m2
Kokonaispinta-ala
80 m2
Käyttöönottovuosi
1926
Yleiskunto
Välttävä
Kerros
3/-
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Parveke
Ei
Ikkunat ja näköalat
Olohuone kellonsoittajankadulle, makuuhuone ja keittiö sisäpihalle
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
284 623,47 €
Velaton hinta
285 000,00 €
Lainaosuus
376,53 €
Neliöhinta
3 562,50 €
Hoitovastike
315,00 €/kk
Rahoitusvastike
30,60 €/kk
Yhtiövastike yht
345,60 €/kk
Vesimaksu
26,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 26,00 €/hlö/kk, autopaikka 50,00 €/kk. Muu asuinkustannus: saunamaksu 4,00€/vuoro, pesutupa/pesukone 1,50€/koneellinen, pesutupa/kuivausrumpu 1,50€/koneellinen. Vastikeperuste hoitovastikkeessa ja rahoitusvastikkeessa: Osake

Varustus

Keittiö

Sähköliesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Kylpyhuone, suihku, peilit, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vintti, kellari x 2, pyörävarasto

Materiaalit

Keittiö: muovimatto / maali. Olohuone: muovimatto / tapetti. Makuuhuone 1: muovimatto / tapetti. Makuuhuone 2: muovimatto / tapetti. Kylpyhuone: muovimatto / kaakeli ja maali. Eteinen: muovimatto / maali.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-Osakeyhtiö Kellonsoittaja
Isännöitsijä
Turun talohuolto Oy / Pasi Niemelä
Asuinhuoneistoja
25
Liikehuoneistoja
1
Liikehuoneistojen pinta-ala
39,5 m2
Autopaikat
2 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, talopesula, vinttikomerot, kaapeli-TV, 2 kellarikomeroa, pyörävarasto, jossa 2 pyöräpaikkaa
Lunastuspykälä
Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusaika on 30vrk

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Tiili.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
F 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 07.05.2025

Tehdyt korjaukset

1984 Huoneistojen ikkunoiden uusiminen. 1985 Saunatilan rakentaminen. 1985 Peltikatteen uusiminen. 1987 Ullakon välipohjan lisälämpöeristäminen sekä A-portaan hissin koneiston uusiminen 1988Julkisivun molempien pitkien seinien maalaaminen, viemäri- sekä käyttövesiputkien uusiminen, porraskäytävien seinien - ja huoneisto-ovien maalaaminen, TV- ja puhelinkaapelien uusiminen sekä B- portaan hissin koneiston uusiminen. 1990 Peltikaton maalaaminen. 1996 Kaukolämpöverkkoon liittyminen sekä patteriventtiilien uusiminen. 2000 Saunatilan saneeraaminen. 2003 Hissikorien saneeraaminen. 2008 Peltikaton pienen vaurioituneen osan uusiminen. 2009 Lukkojen uusiminen sekä parvekkeiden saneeraaminen. Ikkunoiden ulkopuolinen huoltomaalaus. 2011 Rakennuksen pohjoisen päädyn sokkelin salaojan rakentaminen sekä lisälämpöeristäminen. 2012 Molempien päätyjen rappauskorjaus sekä pohjoisen päädyn maalaus. Huoneistojen patteritermostaattiventtiilien sekä linjasäätöventtiilien uusiminen. Uusitun peltikatto-osuuden maalaaminen. 2013 Kattoturvatuotteiden (lumieste + kattosilta) asennus. Päätyjen saneerausurakan valmiiksi saattaminen (eteläpäädyn maalaus). 2014 Löylyhuoneen paneloiminen sekä lauteiden uusiminen. 2015 Pannuhuoneeseen tulevan keittiöviemäriputken liittäminen runkoviemärilinjaan. Pohjaviemäreiden pesu ja kuvaus 2016 Pesutuvan rakentaminen lämmönjakohuoneeseen. Hissien korjaustyö (kartoituksen perusteella heti ajankohtaiset työt). Keittiöviemärilinjojen pesu (pysty). Lämmönvaihtimen uusiminen. 2018 Asunnon B 17 saneeraamisen aloittaminen. Sisäpihan saneeraaminen (kallistukset / sepelöinti). Kellarikäytävän huoltomaalaus. 2019 Asunnon B 17 loppuun saneeraaminen. 2020 Alipainetuuletusventtiileiden asennus vinttitilaan. Vesikaton kuntotutkimus. Rakennuksen pohjakuvien päivittäminen sähköiseen muotoon. Yleisten tilojen valaistuksen uusiminen LED valaisimiksi. 2021 Vesikaton pinnoituskorjaus. 2022 Asuntojen sähköasennusten/- kalusteiden kuntokartoitus. Tarkastuksen perusteella tehdään tarvittavat toimenpiteet. Pohjaviemärin kuvaus ja sukkasukituskorjaus 2023 Hissien kuntotarkastus ja yhden pystyviemärin sukituskorjaus.. Asunnon remontit: -

Suunnitellut korjaukset

Yhtiöllä ei ole yhtiökokouksen hyväksymää suunnitelmaa rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapidosta sekä uudistamisesta.

Muut tiedossa olevat korjaukset

pystyviemäreiden sukituskorjaus v.2024, julkisivun sekä ikkunapeltien (katu/sisäpiha) huoltomaalaus ja pellityksien korjaus/uusinta v. 2026

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 770 m2
Omistus
Oma

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1, RAISIO

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!