Mustikkapolku 2, Marjahaka, Iisalmi

Velaton myyntihinta269 000 € Myyntihinta: 269 000 €
Käyttöönottovuosi2008
Pinta-ala
174 m2
5h, k, et, khh, ph, s, 2wc

MAALÄMMÖSSÄ MUSTIKKAPOLULLA

Lämminhenkinen kahteen kerrokseen rakennettu koti perheelle tai tilaa arvostavalle pariskunnalle.

Sisäänastuessa tilava tuulikkaappi ja eteinen johdattavat sinut keittiöön ja olohuoneeseen, jossa takkaleivinuuni toimii mukavasti tilanjakajana. Keittiössä on suorastaan ilo työskenellä runsaiden kaappi- ja laskutilojen sekä kivitasolla varustetun saarekkeen myötä. Ruokailuryhmälle on oma erkkerimäinen tilansa. Kolmeen ilmansuuntaan olevat ikkunat tuovat upeasti luonnonvaloa tähän avaraan tilaan. Olohuoneesta on käynti suojaiselle talon mittaiselle terassille, joka jatkuu myös talon molempiin päätyihin.

Alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone vaatekaapistoineen, erillinen wc, kylpyhuone ja sauna sekä toimiva kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä.

Portaat johdattavat yläkerran aulaan, jonne loihdit helposti oman tilan harrastuksille, kuntoiluvälineille tai vaikka nukkumapaikan yökyläilijöille. Aulasta käynti valokatoksen alla olevalle parvekkeelle. Yläkerran 2 makuuhuonetta ovat tilavia ja molemmissa hyvät kaappitilat vaatesäilytykselle. Tässä kerroksessa myös kodin toinen erillinen wc sekä ullakkotilaa varastointiin.

Kodin sisustuksessa on tyylikkäästi yhdistelty tumman ja vaalean sävyjä. Pohjaratkaisu on toimiva ja huolella suunniteltu.

Lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi ilmalämpöpumppu ja varaava tulisija.

Hyvän kokoinen kulmatontti rajoittuu osittain metsäiseen Marjakallion puistikkoon. Nurmikkopihalla on tilaa pihaleikeille ja puutarhatouhuille.

Ulkorakennuksessa autotalli, autokatos, lämmin varasto sekä tekninen tila. Puutarhavajassa säilytystilaa polttopuille ja puutarhavälineille.

Sijainti ihanteellinen myös lapsiperheelle. Turvalliset reitit alakouluun ja päiväkoteihin. Liikenneasema, hypermarket sekä upeat ulkoilumaastot lähellä ja keskustan palvelutkin vain 3,5 kilometrin päässä.

Tutustumalla tähän kotiin paikan päällä, saatat olla askeleen lähempänä tulevan kodin unelmaasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586244
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Mustikkapolku 2, 74130 IISALMI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h, k, et, khh, ph, s, 2wc
Asuinpinta-ala
174 m2
Pinta-alat piirustusten mukaan.
Kokonaispinta-ala
191,5 m2
Käyttöönottovuosi
2008
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
269 000,00 €
Kiinteistövero
633,52 €/v

Lämmitys: maalämpö. Sähkö: kulutuksen mukaan 17000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: jätehuolto. Kiinteistövero: 633,52 €/v. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin rosterinen, 2 osainen jääkaappi ja pakastin, erillisuuni, liesitaso keraaminen, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone integroitu, ergonominen korkeus, 2018, kaapistot, irralliset saarekkeet kivitaso, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas uusittu 2020, kylpyhuone, erillinen wc ylä- ja alakerrassa, kylpyhuoneessa 3. istuin, suihku 2 kpl, suihkuseinä, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: laatta/tapetti/kuultomaalattu paneeli. Olohuone: laminaatti/tapetti/kuultomaalattu paneeli. Makuuhuone 1: laminaatti/tapetti/kuultomaalattu paneeli. Makuuhuone 2: laminaatti/tapetti/paneeli. Makuuhuone 3: laminaatti/tapetti/paneeli. Kodinhoitohuone: laatta/tapetti ja laatta/kuultomaalattu paneeli. Sauna: laatta/paneeli/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta/paneeli. Eteinen: laatta/tapetti/kuultomaalattu paneeli. Wc: laatta/laatta/kuultomaalattu paneeli. Wc: laatta/laatta/kuultomaalattu paneeli. Yläkerran aula: laminaatti/tapetti/kuultomaalattu paneeli.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Tiiliprofiilipelti.
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö. Keittiön ja olohuoneen välillä varaava tulisija leivinuuni ja takka ja ilmalämpöpumppu kerrosten välillä portaikossa.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo ja poisto lämmön talteenotolla.
Energialuokka
C 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 19.12.2032.

Tehdyt korjaukset

- Ilmanvaihtokoneen moottori vaihdettu n. 2017 - Maalämpöpumpun kylmäaineet vaihdettu 2020 - Nurkkalaudat ja ikkunanpielet maalattu 2022 - Kiuas vaihdettu, sauna sävytetty - Koko talon ulkomaalaus suoritettu 2024

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 346 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Iisalmen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 13.02.2057
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
260 m2
Lisätietoja maapohjasta
Iisalmen kaupunki. Käytetty rakennusoikeus rakennuksen tiedot -otteiden mukaan (okt+at). Rakennusoikeus 200 k-m2+60 k-m2.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Citymarket S-market ABC Marjahaka. Koulut: Kangaslammin alakoulu 1,5 km. Juhani Ahon yläkoulu n. 4 km. Päiväkoti: Touhula (Kangaslampi) 1,5 km. Iisalmen keskustaan n. 3,5 km. Paloisvuoren monipuoliset ulkoilumaastot (lenkkeily- ja pyöräilyreitit, frisbeegolf, ladut) lähellä.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Iisalmi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Savonkatu 17, IISALMI

010 258 8580 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!