Matkapuhelin: 050 372 5116 anne.ronka@op.fi

Anne Rönkä

Myyntineuvottelija, VTS
Kielitaito: englanti
Koulutus: YO-markkinointimerkonomi, VTS
Matkapuhelin: 050 372 5116 anne.ronka@op.fi

Hei,

olen Anne Rönkä, iloinen ja reipasotteinen asiakaspalvelun ammattilainen.

Asiakaspalvelu on minulle tuttua ja se on ollut aina todella mukavaa.

Kiinteistöalalle siirryin pankin asiakapalvelutiimistä, jossa työskentelin palveluneuvojana parin vuoden ajan. Sitä ennen olen ollut 22 vuotta vakuutusyhtiössä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Aloitin myyntineuvottelijana OP Kodin Iisalmen tehotiimissä tämän vuoden alussa.

Kiinteistönvälitysala kiinnosti ja siksipä tilaisuuden tullen otin haasteen innolla vastaan. Ensimmäisestä työpäivästä lähtien tämä työ on temmannut minut mukaansa täysin!

Välittäjän työ on lähtenyt käyntiin hyvällä sykkeellä. Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana on ollut kymmeniä asiakaskohtaamisia, lukuisia esittelyjä ja yksityisnäyttöjä sekä kauppojakin mukava määrä.

Olen luonteeltani hyvin sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut sekä myyntihenkinen.

Asiakkaiden kanssa kasvokkain työskentely on minulle luontevaa ja työhistoriani aikana olenkin saanut paljon kiitosta asiakaspalvelutaidoistani. Palveluiloisuus sekä positiivisten asiakaskokemusten tarjoaminen ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Vapaa-ajalla on ihana touhuta kolmen siperianhuskymme kanssa. Maalla asuessa on helppo ladata omia akkuja luonnon keskellä nauttien. Minut voi löytää myös kuntosalilta hikoilemasta tai vaikkapa pianon koskettimien ääreltä. Kesäaikaan tykkään möyriä sormet mullassa hyötypuutarhan, kukkien ja pihan hoidon parissa. Sihteerin tehtäviä hoitelen maa- ja kotitalousnaisten sekä kotikyläni kylätoimikunnan johtokunnissa.

Verkostoja löytyy moneen suuntaan ja somekanavia käytän ahkerasti.

Profiileja löytyy Facebookista kaksi: Anne Rönkä sekä Myyntineuvottelija Anne Rönkä. Instagramissa minua voi seurata käyttäjänimellä @annemarie.

Kun etsit helposti lähestyttävää, välitystehtäviin topakalla otteella tarttuvaa tehonaista, niin olen käytettävissäsi.

Haluan auttaa kodinvaihtotilanteessa löytämään parhaat ratkaisut juuri Sinulle ja jakaa OP Kodin tarjoamat positiiviset kaupanteon hetket kanssasi, joten otathan pirteään myynnin ammattilaiseen yhteyttä.

IisalmiOP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Savonkatu 17 74100 IISALMI